Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ

Не е имало диверсификация
20 апр 2024 19:30, Стела Стоянова
354
Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ
Снимка БГНЕС, архив

Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили. Избирателите на ПП и ДБ как си обясняват, че всеки ден между 8 и 10 млн. кубика руска газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията? Извинявайте. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

3 години руски петрол с дерогация. Погледнете сега навънка цените същите ли са на дизела и на бензина?! Без дерогация - същите. Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха. Какви са тези глупости кой е помогнал на Путин. Никой повече от тях. С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве", добави Борисов.

Борисов коментира и думите на президента, че предложението Главчев да бъде и външен министър, освен премиер е „авангардно“, както и, че все още не е разбрал с какво точно се е заел като премиер. „Той не знае, той беше избран за шеф на Сметната палата, а новата Конституция го прати на най-високия пост в държавата. Вие какво си мислите, че да си премиер е лесна работа. Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция, тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи“, подчерта Борисов.

Той също така заяви, че ГЕРБ не приема услужливите медии. “На ПП да не зададат нито веднъж въпроса трябва ли да се смени строителният министър, чийто син е кмет на "Подуене" от ПП, а майката е министър. Или как Гвоздейков е министър? Как Вътев остана министър? Как областните управители, с кое право са от ПП в момента в Пловдив? Та само за външния министър ви диктуват да питате?",каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бочко ти даваш ли си сметка какво идва за теб Остаря бе човече вече не си плейбоя не си оная страшна мутра онзи харизматичен лъжец вече никой не те отразява не си актуален по добре спри да плашиш децата като квичиш по тв - то
176
2
 
7
 
! Отговори
Лелей преди 4 месеца
Тия на снимката са плашещи! Баааах ти уродливите мутри- препили, преяли и утка не видяли!
175
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ББ никога не е бил политик защото е селски хитрец но се превърна в труп в политиката вече и децата му се подиграват Палячото търси внимание с поредната глупост която изръси
174
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма ли да се намери някой,който да му затвори плювалника?
173
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Айде бе като мразите ,отричате,лъжете - на черното казвате бяло на политика Борисов и партията ГЕРБ направила най- много за България ,юрнете се и гласувайте за всички мошеници.Има и нови мошеници мераклии ,нали търсите нещо ново.Какво се пенявите само,бе не .щаст ници ,аре се разкарайте ,че ву ните
172
3
 
13
 
! Отговори
Отвратен преди 4 месеца
Бойко Борисов е патологичен лъжец. Лъжата е неговото Оръжие за успех. Той си измисля ситуации, за да вреди на ПП-ДБ!
171
2
 
11
 
! Отговори
До 14 преди 4 месеца
Абсолютно си прав , колега. Путин се предпазваше от прегръдките на Борисов, а Ердоган с показалец му показа да стои на разстояние от него!Сега кой ли ще награби тиквата му с тиква?
170
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Борисов страда от тежка остра фаза на шизофрения
169
2
 
13
 
! Отговори
Логично преди 4 месеца
Патологичтите лъжци като Боко, хвърлят вината върху други, за да се измъкнат!
168
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да така е ППДБ постройха тръбата на Путин и му подариха кученце те купиха реакторите на Путин за Белене подариха Камчия на Москва Абе ППДБ са виновни за всичко а Борисов е ангел който похарчи милярди за наша сметка да угоди на Кремъл нали сме най богата страна в света хаха
167
1
 
10
 
! Отговори
магаревъд преди 4 месеца
баааcи наглото_копеле, чесно! Лъже като бойкоборисов предателя по избори! Гербдепесе е организацията поддържана и промотирана от путинистка русия! Депесе е създадена от кагебе, герб е метаморф на царо, царо беше докаран в българия от русия. Помним че другарката митрофанова използва славиту и тошко да свали правителството на коpчо и кокорчо, веднага след като то отхвърли нейния ултиматум, нарече го фашиско, и поиска да бъде избрано ново "по-умерено" т.е. рускоудобно управление на гербдепесе.
166
2
 
12
 
! Отговори
Друга точка на вижда преди 4 месеца
Борисов вероятно страда от митомания.
165
2
 
11
 
! Отговори
Лъжи, лъжи, лъжи преди 4 месеца
Ако Бойко Борисов накара хората да повярват в това, което говори, в лъжите му, той започва невероятно да се гордее със себе си и да става по-уверен. А ако на неговите измислици не повярва никой или бързо се разкрие, тогава неговото самолюбие ще бъде засегнато.
164
0
 
11
 
! Отговори
black metal преди 4 месеца
Божественият Менискус, Галеният от Три Папи по главата - спомня ли си, на кого подари кученце? В ЮТуб има целия клип, ако е забравил...
163
1
 
12
 
! Отговори
Право на мнение! преди 4 месеца
Бойко Борисов се чувства по-уверено само благодарение на своите лъжи и фалшиви убеждения.
162
2
 
13
 
! Отговори
Чудя се... преди 4 месеца
Чудя се, Бойко Борисов като личност дали осъзнава своите лъжи и възможните последствия?! Той не се отказва от лъжите си, за да привлече максимум внимание. Той обича да бъде в център на събитията!
161
1
 
15
 
! Отговори
Д-р Гълъбова преди 4 месеца
Борисов лъже, преувеличава, измисля си несъществуващи детайли, украсява си ги, фантазира...Борисов проявява характертите симптоми на лъжците - самолюбие и жаждата за постоянно внимание към собствената личност!!! Измислиците на Бойко Борисов могат да се сравнят с капризно дете, което иска възрастните да го забележат!
160
1
 
13
 
! Отговори
Стига вече! преди 4 месеца
Това, което говори Бойко Борисов са Пълни Безмислици, без всякаква логика и факти!
159
0
 
13
 
! Отговори
Реалността преди 4 месеца
При някои личностни разстройва, като нарцисизъм, също се наблюдават патологични лъжи. Баце страда и от нарцисизъм, и от патологично разстройство, което го кара да лъже като разпран.
158
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бойко или при Цветеслава Лудата,или при Бай Ставри.

Спонсорирани публикации