Ето колко струва лечението на Михаел Шумахер

Семейството му разпродава вещите му
5 юни 2024 20:00, Нели Христова
55
Ето колко струва лечението на Михаел Шумахер
Снимка: БГНЕС

Семейството на Михаел Шумахер започна да продава личните му вещи, за да събере пари за лечението му, тъй като разходите за грижи и възстановяване на седемкратния шампион във Формула 1 нарастват след тежката му травма на главата преди 11 години.

Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно.

Поради това съпругата му Корина реши да продаде вилата, както и имението, което притежава, частния самолет и колекцията му от часовници.

Легендарният пилот от F1 падна по време на каране на ски извън пистата и удари главата си в камък през 2013 г. Въпреки че носеше защитна каска, той получи сериозни наранявания, които го поставиха в изкуствена кома за половин година.

За здравето му не се знае почти нищо. Семейство Шумахер не излиза публично с отговори на въпроса, който интересува мнозина, така че феновете му могат само да гадаят какво е състоянието му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
vs преди 3 месеца
Тъжно!
37
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
хакинен беше толкова глупав, че дори се радваше когато му подаряват победа. Беше толкова жалък и глупав. Елементарен човек.
36
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
39 хакинен е един посредствен пилот и алкохолик, нищо повече. Дали хакинен щеше да има и 10 победи, ако не беше Сър Рон Денис? Едва ли. Денис умишлено мачкаше шотландеца Култард, за да защитава протежето си, слабака хакинен. За 11 години във Формула 1 хакинен има повече подарени победи и места на почетната стълбичка от всичката му статистика.В днешно време Денис плаче само при споменаването на сена. Когато говори за сена гласът на Денис трепери, явно защото е разстроен.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хакинен можеше да тръгне първи, да катастрофира. Да почне с нов болид от последно място и пак да е в топ 3 накрая. Шуми можеше ли така? Защото аз съм виждал Хакинен да го прави. Нищо лично към Шуми. А Сена е на друг левел, поне 1 ниво на горе и от двамата.
34
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
През сезони 2010-2012 шумахер се доказа колко струва като пилот и човек. Доказа се в този период 2010-2012 както на асфалтовата писта, така и на снежната ски писта - там наистина беше превъзходен особено на 28 декември 2012 година. Много хубава дата.
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хакинен се бил оттеглил само след 2 титли? Хаха умник. Хакинен дойде във Ф1 и го смаза. И да.. Шумяхер натискаше Сена тогава и можеби е имал нещо общо, но все пак са на състезание, не го обвинявям. А иначе Хакинен дойде, би го, стана му безинтересно и се отказа. Факти
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 35 Никой не е плакал на пресконференцията в Имола 1994 година. Кой и за какво да е плакал не разбирам?
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чрез премахнатия горивен филтър в Бенетон шумахер печелише преднина с около 3 секунди на обиколка. Това не се ли нарича измама.Как тогава ФИА си затвориха очите за шумахер.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 32 Има видео кадри, има снимки. Дори болида на шумахер е бил и с под по-тънък от допустимото с 1 мм. Но за ФИА проблем нямаше. За сена имаше проблем 1989 година, че е прерязал шикана, но за шумахер с мамещия болид на Бенетон проблеми нямаше, даже му подариха първата титла на шумахер през 1994.Йос Верстапен незнайно защо през 1994 му се подпали болида Бенетон по време на зареждане с гориво. След това стана ясно, че са махнали горивния филтър, за да могат още по-бързо да наливат гориво.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Евала на таз жена
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 28 С болид със скрит код - опция 13 - естествено която с определен ред натискане на копчета се появяваха вече забранените блага.С мамещ болид лесно се печели титла. Защо тогава Бриаторе гледаше по време на награждаването точно като нас_ран, гузен човек, за какво е бил гузен Бриаторе в Имола 1994, чудя се?
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 24 Шумахер накарал Сена, който Сена е 100-150 метра пред Шумахер да му забави скоростта??? А знаеш ли че причината е счупване на кормилната щанга на Сена ве....маааалоум? Какво общо има Шумахер който е на 150 метра зад него за смъртта му? Вие февновете на Сена сте наистина болни мозъци!
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 22 Ти вярно си с пилешки мозък! Аз ти говоря на кого Шумахер е навредил на здравето му, че да казваш че Шумахер е заслужавал ЗЪб за ЗъБ? Хил в кома ли изпадна тогава ве? Ти знаеш ли какво означава израза зъб за зъб? Все едно на теб да ти разбият зъбите както на Шумахер камъка в планината разцепи главата му , а на Хил да му изстискат гнойна пъпка. Още да ти обяснявам ли какво е ЗЪБ ЗА ЗЪБ, палячооо жалък?
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 23 хакинен трябва много да е благодарен на Сър Рон Денис, за постоянното бутане и подпомагане. И вечно кривия за Денис, шотландец Дейвид Култард. Поне половината от 20-те първи места на хакинен са му подарени от Култард, чрез Денис. Дори първото място през 1997 беше подарък за хакинен.
24
3
 
1
 
! Отговори
Руси преди 3 месеца
Оставете човека ,как не ви е срам даже да говорите по темата ?
23
2
 
0
 
! Отговори
В.Узунов преди 3 месеца
Не разбирам защо го държат. Да му дръпне щепсела и тва е. То даже и да има малко подобрение трябва да го учат пак да говори и да го запишат в училище за Деца със специални потребности.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жалко че сина му се провали!Прекалено млад започнаха да го величаят.
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 21 Затова Хакинен не издържа на напрежението и се оттегли при конкуренцията на Шумахер и записа само две световни титли защото Шумахер му дишаше във врата , а Сена само оня горе можеше да знае дали ще има успеха на Шумахер.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 15 Да не забравяме и Деймън Хил, как шумахер отиде умишлено към Хил с вече счупен болид знаещ, че е отпаднал и умишлено отстрани Хил. Така шумахер спечели първата си фалшива титла. Тогава шеф на отбора беше не кой да е а мошеника Флавио Бриаторе, който гледаше като нас_ран след състезанието в Имола 1994 г., а шумахер се смееше на почетната стълбичка има видео кадри и снимки.Болида на шумахер в отбора на Бенетон беше с незаконни средства скрита опция 13, защо ли?
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шумахер беше доста добър пилот, но не най добрия. Сена и Хакинен бяха по добри