Ето колко струва лечението на Михаел Шумахер

Семейството му разпродава вещите му
5 юни 2024 20:00, Нели Христова
55
Ето колко струва лечението на Михаел Шумахер
Снимка: БГНЕС

Семейството на Михаел Шумахер започна да продава личните му вещи, за да събере пари за лечението му, тъй като разходите за грижи и възстановяване на седемкратния шампион във Формула 1 нарастват след тежката му травма на главата преди 11 години.

Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно.

Поради това съпругата му Корина реши да продаде вилата, както и имението, което притежава, частния самолет и колекцията му от часовници.

Легендарният пилот от F1 падна по време на каране на ски извън пистата и удари главата си в камък през 2013 г. Въпреки че носеше защитна каска, той получи сериозни наранявания, които го поставиха в изкуствена кома за половин година.

За здравето му не се знае почти нищо. Семейство Шумахер не излиза публично с отговори на въпроса, който интересува мнозина, така че феновете му могат само да гадаят какво е състоянието му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
от 21 до 20 Аре лягай да спиш, пубер, че ако ти бях баща една седмица нямаше да могат да те разпознаят в училище и на улицата. Капиш?
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 15 да го пускат винаги, защото мястото им ще изстине? Защо ако някой е можещ и силен пилот ще има нужда от предимство дори и в отбора. Във Ферари за шумахер имаше специални гуми които само той можеше да използва. Той никога не се е състезавал дори срещу съотборниците си. Това показва само едно нещо, а то е че шумахер беше слаб пилот винаги имащ нужда някой да му помага, да го пуска, да има най-добрите гуми и оборудване. Това не те прави силен показва само едно, че той шумахер е бил слаб пилот
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 15 , С целуването на ръка на шумахер. Всички трябваше да играят втора цигулка. Да не забравяме и Дейвид Култард. Да не забравяме и сезон 1994 с изкарващ очите и ушите болид с измама, но за ФИА, проблем нямаше щом ставаше дума за шумахер. След това шумахер се оплака, че някой искал да го убие. По-точното беше, че той искаше да убие доста хора на пистата негови колеги пилоти. Защо ако някой е силен пилот ще има нужда винаги за съотборници пилоти играещи втора цигулка и изрично упоменато да го
15
1
 
10
 
! Отговори
БГ преди 3 месеца
Чест прави на жена му, че толкова врме полага грижи за него. Изключително малко са жените, които биха го сторили за човек в неговото състояние.
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 15 Въпросът е на кой не е причинил злина. Наби брат си насред трасето пред журналисти, колеги пилоти и публика и това само, защото не го е пуснал. Барикело щеше да бъде залепен за стената като гербова марка. Някой каза на Барикело ако не го пуснеш ти късам договора и си дотук, след това шумахер се доизгаври с Барикело като го накара да отиде на почетната стълбичка на първо място със звучащ немски химн. Да не забравяме и за Жак Вилньов, да не забравяме и за унижението над Еди Ървайн.
13
2
 
3
 
! Отговори
доктор преди 3 месеца
Жалко за човека! Голям спортист беше... При първата пресконференция в болницата се излъгаха и показаха "карта" на нараняванията. Тогава ми стана ясно че с него като с нормален човек е "свършено". Модерната медицина на може да помогне... Но стават понякога и чудеса... Дано да се възстанови (макар и да е нереално)
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 14 И на кого е навредил Шумахер относно здравето му ве, жалкааар мааалоумен?
11
2
 
0
 
! Отговори
Тъй ти се пада преди 3 месеца
Зъб за зъб.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Лечение" предполага, че ще се оправи, така ли? Защото ако е само поддържане на живота...
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шумахер имаше наистина към 500 милиона евро преди да инцидента. В кариерата си беше спечелил 800 милиона евро. Лечението на Шумахер за година е 7 милиона евро. Аре смятайте как за 10 години на Шумахер са свършили парите ,че жена му да продава вещи за да го издържа???? Тази тъпотия за 3-ти път я пишете за няколко месеца.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Михаел шумахер имаше 500000000 богатство затова че едва ли са му свършили парите но медицината щом на него не може да помогне след като плаща 7000000 на година какво да говорим ако се случи на нас обикновенните хора със тази некъдърна европейска медицина.
7
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стига сте ни занимавали с този зеленчукк. Каквото било, било. Миналото обратно не може да се върне. От десетилетие не изглежда вече по този начин този нацнаглец. Каквото е имало да му се случи му се е случило. Животът продължава. Има по- млади, нормални и наточени.
6
1
 
1
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
кво беше - имали дали ! нали така разбряваха бг политиците на нашите мутри преди години на изборите за да ги финансират ..... голем СМЕХ всичко е в тоя свят - и всичко е за пари !
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 5Най-добре е да се изключи техниката която му поддържа живота и да се остави човека да почива в мир.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая Корина не изглежда да е много умна като крие състоянието на Шуми. Станалото, станало, да каже какво му е, всеки фен ще иска да помогне.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
време е да му дърпат шалтера. това не е живот и той самият , ако можеше да избира, едва ли би искал да вегетира като зеленчук
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За какво е държала частния самолет толкова време, брях. Съвсем са го окъсали, горките. Най-скъпия зеленчук в света. Предпочитам някой роднина да ми сложи възглавницата на лицито!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До колкото знам състоянието му е вегетативно.