Сензация: ЦСКА се прости с шанса си за титлата след поражение от Пирин

"Орлетата" победиха с 2:1
Обновена: 12 апр 2024 22:44 | 12 апр 2024 22:37, Красимир Ангелов
24
Сензация: ЦСКА се прости с шанса си за титлата след поражение от Пирин
Снимка: Lap.bg

ЦСКА-София загуби изненадващо с 1:2 у дома срещу Пирин Благоевград в мач от 29-ия кръг от Първа лига и сведе до минимум шансовете си да спечели титлата.

"Орлетата" поведоха в резултата в 14-ата минута на двубоя на стадион "Васил Левски". Георги Върбанов продължи топката при изпълнение на ъглов удар към Виталий Ягодинскис, който от няколко метра даде аванс за Пирин.

В 25-ата минута ЦСКА-София достигна до равенството. Тибо Вион центрира от корнер за Фернандо Каранга, който реализира за 1:1.

В самото начало на втората част Тасев беше изведен в наказателното поле, но ударът му срещна страничния стълб. След това Юго Комано би от границата на наказателното поле, но Густаво Бусато за пореден път спаси вратата си.

В 75-ата минута Тобиас Хайнц стреля покрай вратата, а четири минути по-късно Пирин за втори път поведе в резултата. Иван Тасев получи топката и стреля силно от границата на наказателното поле, като изпрати кълбото в горния ъгъл на вратата на Густаво Бусато за 1:2.

В последните минути от двубоя публиката на домакините на няколко пъти скандираха "оставка" по адрес на треньора Нестор Ел Маестро.

Така със загубата тази вечер ЦСКА-София е на второ място в класирането и изостава на 9 точки зад лидера Лудогорец Разград, докато Пирин се изкачи на 13-то място в шампионата след първия си успех срещу този съперник през последните три десетилетия.

В по-ранния мач от кръга днес Ботев Пловдив победи Ботев Враца с 2:0 и се изкачи на шестото място преди останалите мачове от кръга.

Всичко за резила на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЦСКА отново в класическия си екип жълто кафяви шорти и специфична миризма
20
1
 
2
 
! Отговори
Кики Мишуето преди 1 месец
Е, другари селянЕ? К'ва стана тя?Присмивахме се на Левски, изпаднахме в еуфория, сякаш сме били Реал, Ман сити, Барса.....Само погледнете последните мачове:Локо Пд ви посрами, Левски се биха сами с две грешки на младо, смутено момче, а сега и макетата ви отказаха насред София!Направете си сметката, дали нещо се получава с банда наемници, ламъещи за заплати и трансфери!За десерт, бивши играчи почват да ви съдят.....Чудо!
19
2
 
10
 
! Отговори
Да припомним преди 1 месец
Гледам някои журналисти написали някъде си, че цитирам "Пирин пренаписа историята", защото за пръв път спечелили в шампионатен мач срещу този съперник. Това е естествено не е вярно, защото ако един човек си смени името, той си остава същия човек, но с ново име. Така е и с Литекс. Клубът си смени името и се премести в София, но си остана Литекс, а Пирин е побеждавал многократно Литекс. Просто сега го направи отново.
18
2
 
4
 
! Отговори
Стар Левскар преди 1 месец
Черното тото е в действие ! ЦСКА изобщо нямаха никакъв шанс за титлата ...
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е сензация,а реалност.
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чак пък сензация! Пирин и друг път е бил Литекс.Това,че сега литекс са решили да играят в София не променя фактите.
15
4
 
7
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
Какъв е коефициента за победа на госта? Колко мача се нагласят у нас? Само слепият видял и глухият чул какво е нашето първенство? Колко са истинските мачове?
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЦСКА????Айде бе.
13
11
 
10
 
! Отговори
до номер 12 преди 1 месец
На Левски четворка всеки може да сложи, Левски отдавна не е критерий за каквото и да било, няма ги мръсните пари на Грашнов, Батков и Чорни! Левски единствено може да прави шпалири на Домусчиев, все пак са вярни негови слуги! И не е лошо да си измислят някакво ново име, Васил Левски е светиня, а ПФК Левски е бутафорен клуб от жк Сухата Река!
12
1
 
14
 
! Отговори
Чендов преди 1 месец
Не, това не е никаква изненада,като се има впредвид играта на отборчето,ЦСЕКА през последните години.Изненада е,че се намират на второто место във временното класиране,трябва да са във втората половина на таблицата.
11
2
 
14
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 1 месец
Къде го е сега ония *** Майкъла дето викаше че трябвало да сложат четворка на Левски?Интересно ми е да го чуя какво ще каже сега, ама той се е скрил мишока.
10
4
 
13
 
! Отговори
XA XA XA преди 1 месец
Вечният претендент за второто място
9
1
 
6
 
! Отговори
Фен преди 1 месец
Мирише ми, че Микре им е обещал бонусче за Лесни и като не им го е дал, е станало така, че да му стане ясно, че каквото е обещано, трябва да се даде.
8
3
 
20
 
! Отговори
Благоевград преди 1 месец
Никаква сензация не е това Това е Пирин Силен Македонски Дух Пирин може да бие всеки отбор .Пирин на два пъти победи Лудогорец в Разград с 3-5 и с 0-1.
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Двамата мениджъри от Микре да си вземат отбора , който управляваха и заедно с Маестрото да си го прибират на село. ЦСКА-Микре звучи гордо, нали? Апропо, вие от Микре платихте ли на наемниците си заплатите за последните 2 месеци? Да не би затова да ви саботират?
6
6
 
20
 
! Отговори
КЕНЕФБЕТ преди 1 месец
Ефбет лига, залозите вървят с пълна сила...
5
4
 
23
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Брех тоя Литекс как се изхързули...
4
3
 
9
 
! Отговори
Професссор Кучков преди 1 месец
- Гледам и не вярвам на ушите си!
3
8
 
4
 
! Отговори
Браво на Пирин преди 1 месец
Ако обаче играеха с Разград - щеше да има поне една дузпа и един червен картон.вижте статистиката какво се случва
2
21
 
6
 
! Отговори
RED MACHINE преди 1 месец
Този сезон е важна купата! А тя ще бъде червена!!!