ѕутин поздрави другите кандидати: »маме общи цели

ѕрезидентът на –уси€ благодари на поддръжниците си на концерт на „ервени€ площад
ќбновена: 18 мар 2024 20:00 | 18 мар 2024 19:56,  расимир јнгелов
52
ѕутин поздрави другите кандидати: »маме общи цели
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ѕреизбрани€т президент на –уси€ ¬ладимир ѕутин об€ви, че той и другите кандидати на изборите имат общи цели, предаде “ј——.

ѕутин бе преизбран на поста с 87,28 процента от гласовете на приключилите вчера тридневни избори в страната, показаха данни, публикувани на сайта на ÷ентралната избирателна комиси€ на –уси€ след обработването на 100 процента от изборните протоколи, на които се позова по-рано днес “ј——.

"¬секи от нас измина сво€ път в хода на тази избирателна кампани€. јз знам, и винаги тръгвам оттам, че всеки човек, още повече председател на парламентарна група, има свой възглед за това какво и как е необходимо да направим, за да можем да постигнем едни и същи цели в националното развитие", за€ви ѕутин в обръщението си към другите кандидат-президенти на среща в  ремъл.

"Ќашите цели така и така си остават общи, това е безспорно, очевидно е", за€ви държавни€т глава.

"«нам това в резултат на дългото и близко общуване както с вашите партии, така и с вас самите", обърна се президентът към Ќиколай ’аритонов от  омунистическата парти€ на руската федераци€ ( ѕ–‘), ¬ладислав ƒаванков от парти€ "Ќови хора" и Ћеонид —луцки от Ћиберално-демократическата парти€ на –уси€ (Ћƒѕ–).

¬ладимир ѕутин благодари на поддръжниците си на концерт на „ервени€ площад след изборната си победа, заставайки редом с тримата ло€лни кандидати, които се изправиха срещу него.

"–ъка за ръка ще продължим напред и това ще ни направи по-силни... ƒа живее –уси€!", каза ѕутин на тълпата, присъстваща на концерта.


 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


52
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
49
2
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ќе само това, той ги покани да обсъд€т бъдещето на –уси€, как всеки от т€х го вижда. —игурен съм, че ще вземе изпълнимите идеи и ще се опита да ги приложи, както прави всеки патриот. ј не като наши€ гащник, който каза в прав текст - н€ма значение какви щети ще понесем, важното е на –‘ да й е зле.
48
6
 
11
 
! ќтговори
 репостните преди 2 месеца
»збираха,избираха и пак налет€ха на същи€ ∆ужак малоумний
47
4
 
12
 
! ќтговори
ѕутин преди 2 месеца
ƒа си диктатор е скучно. Ќ€ма опозици€, никой не те критикуват, всички ти се мазн€т... ќт време на време си спр€гаш, така за разнообразие, една война или едни избори. ќбвиниш американците в това и онова... » така времето си лети.
46
6
 
10
 
! ќтговори
накакво прилича това преди 2 месеца
 ак може бе? –уски кратунии не се ли научихте най-сетне за кого да гласувате? » за какво? «а свобода и демокраци€!“ака ме сърб€т ръцете да преби€ н€кой руснак на улицата. Ќо се сдържам, да не стане грешка. » да пострада н€кой съвсем невинен рускоговор€щ украинец. ¬место виновни€ руснак.  оето ще бъде огромен гаф от мо€ страна.
45
5
 
14
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 2 месеца
–”— ј“ј ‘≈ƒ≈–ј÷»я ≈ ќѕќ«ќ–≈Ќј ÷яЋј“ј ƒќ —“≈ѕ≈Ќ Ќј Ќ≈Ќј¬»—“. —≈√ј ¬—≈ » ћќ–јЋ≈Ќ ”ѕ–ј¬Ќ»  — „»—“ј —Џ¬≈—“ ў≈ ѕќƒ –≈ѕ» ” –ј…Ќј
44
12
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ѕраво на руски€ народ,винаги скача да защити ќтечеството.ј ние кво правим овцете?—тига с ти€ Ўенгени,еврозони ами да си връщаме Ѕългари€ и режима на соца.Ќ€ма друго спасение.Ѕългарската наци€ изчезва.—ъжал€вам,че беше само майтап на ∆ивков,тр€бваше наистина да станем 16 република сега щ€хме да сме добре.«апада е един упадък а јмерика тотал щета.Ќие от велика страна станахме сбиротък втора »нди€.“акава деградаци€ не е имало и по турско робство.“р€бва ни една €ка диктатура на нас.
43
3
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
—м€х в залата! ≈то кой е комикът, *** и шут!
42
5
 
7
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 2 месеца
“–Џћѕ ћќ∆≈ » ƒј —ѕ≈„≈Ћ» јћј ћќ∆≈ » ƒј «ј√”Ѕ» ’ј ’ј ’јј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ’ј ў≈ ¬»ƒ»ћ  ќ… ў≈ —≈ —ћ≈≈ ѕќ—Ћ≈ƒ≈Ќ! “ќ¬ј яƒ–≈Ќќ ѕќ Ќ» ј Џ¬ Ќј„»Ќ Ќяћј ƒј —ѕј—» –≈∆»ћј ¬ –”— ј“ј ‘≈ƒ≈–ј÷»я ј ќ ƒ∆ќ Ѕј…ƒЏЌ ЅЏƒ≈ ѕ–≈»«Ѕ–јЌ «ј 2-–» ћјЌƒј“!
41
4
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
 акво ни интересува с кого си е пил водката н€какъв международен бандит и откачалник. »ли искате да събирате четени€ от шепа копейки и два-три тролейбуса, които денонощно дежур€т във форума. ≈, ако е така, нека се радват тука съвместно на диктатора си. ўом така изпускат в парата, че в Ѕългари€ не са фактор за нищо.
40
5
 
10
 
! ќтговори
јнал –уси€ преди 2 месеца
¬с€ка вечер лъскам под портрета на ѕутин. » казачок игра€.
39
7
 
14
 
! ќтговори
¬асилев преди 2 месеца
¬секи ден на занимавате с това изтрещ€ло ƒжудже, което е псих€сало отвс€къде, в главата му се върт€т вс€какви сценарий как щели да му разпарчетосат великата –уси€, ще му вземат страната и ресурсите, и мачка собствени€ си народ, гърчи го като че.рвеи, 80% в провинци€та мизерстват, хвърлил едно пушечно месо на фронта 500 000, едно десет процента посто€нно са следени, репресирани и по лагери!’ората махнаха границите хората да пътуват живе€т и работ€т, а той иска да влиза в истори€та с война!’ю!÷–”
38
14
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
 рим и —евастополь - 10 лет в родной гавани.
37
5
 
16
 
! ќтговори
Ivan преди 2 месеца
ѕ – ≈ — “ Џ ѕ Ќ »  !
36
4
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
75, ти си безнадеждно заблуден! “рагеди€та е, че твърде много като теб с раболепно пред –уси€ съзнание насел€ват Ѕългари€ и затова държавата ни е обречена!
35
8
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ўо не се преселиш в –уси€, там също е имало Ѕългари€ навремето, или предпочиташ от тука да ги прослав€ш рашките :))) Ќе че нещо, просто отбел€звам твоето нежелание да ходиш в ра€ на зем€та - ћатушката ти :)))
34
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо јнонимеЌ 33. Ќ€ма да е кой знае каква загуба.
33
7
 
1
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 2 месеца
≈ сега и “ръмп като спечели ще взема да се гръмна,щото нищо не разбирам и лет€ в облаците още
32
11
 
12
 
! ќтговори
ƒанил ѕоршин преди 2 месеца
„акаме –уски знамена и във ќдеса .
31
8
 
6
 
! ќтговори
за ѕутин преди 2 месеца
90% - карт бланш за вс€какви действи€
30
3
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо јнонимен 28 Ќищо не мога за разлика от тебе, какъв срам за мен :)))