Борисов прозря: С офертата на ПП-ДБ искали да го заобиколят

Четири години страната е в пълен застой, заяви той
19 окт 2024 12:05, Александър Попов
256
Борисов прозря: С офертата на ПП-ДБ искали да го заобиколят
Снимка: БГНЕС

Офертата на равно отдалечен премиер на ПП-ДБ не е към нас, офертата е към "Възраждане", към Делян Пеевски. Сега ПП-ДБ се чудят как да ни заобиколят, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Асеновград, предаде БГНЕС.

Те търсят начин да кажат, че изборите са били опорочени, че някой им е попречил. Те не желаят да има правителство. При 18 милиарда дупка в бюджета, няма желаещи да правят правителство. Но за пред хората излизат и казват различни варианти. А ние искаме да има правителство, просто защото ме е яд, че толкова неща могат да се правят за страната, а вече четири години е пълен застой - и в санирането, и НАТО-вските пари, и в европейските фондове, и за пътища, и за всичко, възмути се лидерът на ГЕРБ.

В София, която е пред очите на два милиона души, затвориха кръговото към Бояна, сложиха незаконно скеле, а ние чакаме да оправят страната, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от Избори 2024
ДПС-Ново начало подкрепи иновациите в сектор "Образование" на семинар в Пловдив
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 53 минути
198 ти от там ли крадеш или си лъжеш
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 54 минути
Малко партийна история! От тази дето не се учеше. >>> - На проведеното във Плит бюро заседание беше взето следното решение. Изважда се др. Еди Кой си за допуснати системни нарушения.... Бла.. Бла...Бла...Така си заминаха по реда Митко Григоров, Иван Абджиев, Солаков, Лъчезар Аврамов, Живко Живков, Борис Велчевь, Ангел Цанев, Бонев, Кочо Гяуров, Ал Лилов и много други. Грехът им? - прекалено близо се бяха доближили до Огненото Величие - Живков и крилата им биваха обгорени....
198
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 56 минути
Саниране европейски фондове и пътища.Все неща,от които най-много се краде.Мечтата на Боко.
197
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 56 минути
До 195 ти в главата на Борисов ли 195 кой ти е казал това и защо Лъжеш Кога си бил с Борисов
196
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 58 минути
В българският парламент който не иска да работи за България няма място в българският парламент
195
1
 
5
 
! Отговори
До 186 преди 58 минути
Да, ГЕРБ е първа политическа сила.Но болката на Борисов е,че не може да краде.
194
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 59 минути
ГЕРБ УСПЕХНАПУК НА АНТИТАТА НАПУК НА НЕВЕЖИТЕ НАПУК НА МРАЗЕЩИТЕ ГЕРБ Е ТУК И СЕГА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ С БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ РАБОТЕЩИ
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Малко партийна история! От тази дето не се учеше. >>> Дадено партийно лице изведнъж започваше да се издига. Стигаше обикновенно до политбюро. Приемаха го за член. Лицето получаваше голяма власт и всички започваха да говорят за него като за втори човек до Живков. Народът гледаше на манифестациите чий портрет стоеше до този Първи партиен и дъжавен ръководител... и си казваше ето го! Това може би е наследникът...после в един от понеделниците вестник не можеше да се намери никъде. >>>
192
1
 
4
 
! Отговори
ДА ТЕ НАОБИКОЛЯТ преди 1 час
Тези твоите обсебените от мвр данс прокуратура и най вече съда. ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА И БАЙ ТИ СТАВРИ ДА СЕ ПОГРИЖИ ИСТИНСКИ ЗА ТЕБ. ЗАВЕРИ СГЛОБКИ И КРАДЕНЕ ЯКО ОТ НАРОДА. НЕМА УПРАВИЯ В ТАЗИ НЕМОТИЯ.
191
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Малко партийна история! От тази дето не се учеше. >>> И започна обожествяването на един простЦиганин! Изкараха го вдъхновител и организатор на Въоръжената борба. Изкараха го пламенен народен трибун и виден теоретик, продължител на идеите на Маркс, Ленин и Димитров. А Живков, окопал се добре във властта, хванл всички възможни камшици в ръцете си шибаше наляво и надясно а измекарите му играеха кючек на добре осветената политическа сцена. И сценарият от Петилетка на Петилетка бе един и същ!
190
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Герберчета, не се водете по акъла на Пинокио Борисов, противникът ви не са ПП-ДБ. Противникът ви е Пеевски. След Доган е Борисов. Скоро ще става интересно.
189
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Малко партийна история! От тази дето не се учеше. >>> Друг един партизански поет бива изритан от ЦК и впоследствие се самоубива. Хитрецът Живков бързо показа на оцелелите една шепа партизани кой командва парада! И те клекнаха, подлите терористи които навремето бяха вдигнали ръка срещу Царството водени отГлупост или алчност, и си намериха майстора! И започна обожествяването на един простЦиганин!
188
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Герберите пишат ли пишат коментарчета, но настроенията им са доста минорни, гледам.
187
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ха,ха,ха, бърборкото Мартин Димитров ПП,ДБ снощи в Панорама заяви, че коалицията им е против,"модела на Пеевски" с когото се гушкаха доскоро и че били алтернатива на всички, предлагайки подкрепа към малкия и среден бизнес, към хората...леви прахоснически идеи, опаковани като десен проект. Нещо като желязно дърво. Комично.
186
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
171 ГЕРБ е първа политическа сила от доста време, с голяма преднина, ако си забравил. Но, явно, болката ти е, не спасението на държавата, която ПП,ДБ хързулнаха към пропастта, а по-голямо парче от баницата. Затова сме там, където сме.
185
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Малко партийна история! От тази дето не се учеше. >>> И така до ... полудяване... как е спасил живота си замо бай Славчо знае. Известните партизани Чочоолу биват застреляни от ДС а имената им опозорени постфактум. Легендарния партизански Командир Крум Роданов бива изхвърлен от армията и пенсиониранзаради една статия в Работническо дело. Поета Христо Радевски един ортодоксален комунист бива подложен на репресии.
184
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Само за Борисов ли ще четем до изборите?
183
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
ГЕРБ-СДС са единствената стабилна коалиция в държавата, която може да я изведе от кризата. Всеки, който иска да спаси страната от агонията, в която я хвърлиха ПП,ДБ нека я подкрепи.
182
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ако примерът ти за подражание е един комунистически убиец... То вероятно и краят ти ще е като неговия...
181
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Пинокио Борисов ще разбере прекалено късно, че бай Тошо лъжеца не е добър пример за подражание - краят е кофти.

Спонсорирани публикации