ВМРО зове за вота: Задраскайте всички в хартиената бюлетина

Мачът е купен още преди да е започнал, пише в позиция на "войводите"
24 сеп 2024 15:02, Красимир Ангелов
34
ВМРО зове за вота: Задраскайте всички в хартиената бюлетина
Снимка: ВМРО

ВМРО няма да регистрира листи с кандидати за народни представители за предстоящите избори, а за вота на 27 октомври партията призовава за гласуване с хартиена бюлетина и задраскване на всички. Това става ясно от позиция на "войводите", изпратена до медиите.

"Националният изпълнителен комитет на ПП "ВМРО – Българско национално движение" взе решение на предстоящите седми поред за последните три години парламентарни избори да агитира за гласуване с хартиена бюлетина и задраскване на всички партии. ВМРО няма да регистрира листи с кандидати за народни представители. За решението са уведомени ръководствата на областните и общинските структури на партията“, става ясно от позицията.

"Изборите изтощиха българските избиратели и не доведоха до никаква желана промяна – освен, че животът на хората стана все по-труден. Българите са отвратени от отвратителните сглобки, от абсурдните конюнктурни промени в Конституцията с цел да се задържат във властта хора, които обществото от години ненавижда. Свидетели сме на безпрецедентен в новата ни история срив на общественото доверие в институциите и до невиждано ниска избирателна активност. На практика купеният и корпоративният вот определят резултатите. А когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните", са част от мотивите на ръководството на ВМРО за решението.

Избирателният процес е тотално компрометиран и спокойно можем да кажем още преди да е започнала кампанията, че това ще са изборите с най-много открадни гласове в полза на две или три формации. Мачът е купен още преди да е започнал, посочват от ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от Избори 2024
Пеевски: Ново начало за ДПС без ДС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
2
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ - единств преди 3 дни
ВЪЗРАЖДАНЕ - единствената българска партия e
31
5
 
2
 
! Отговори
Послеслов преди 3 дни
Че трябва да се задраскат всички предатели, съм напълно съгласен.Но с едно условие:БЕЗ ВЪЗРАЖДАНЕ - единствената българска партия !
30
1
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 3 дни
""""""Трябва да се гласува. Ако гласуват всички купения вот отива в кофата.""""" -------- Отдавна вече НЯМА Купен Вот, ЛЪЖАТ ВИ, Разберете го Най-Сетне!!! Има Манипулиран Вот чрез Фалшфикации!!! Нарочно пускат инфо видео репортажчета, за "купен вот", за да отклонят внимнието ви от реалните машинации с Вота!!!!!!
29
0
 
1
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 дни
До Анонимен 27За появата на нови партии трябва капиал;))) А, капитала е при кого?;))) Не и при гласуващите. Това, означава, че новата партия ще е като старата партия, но с ново име. Един и същи капитал ги движи и двете. С новите партии, олигархията лови шаранчетата;))) Пример: Възраждане, Величие, ПП ... се нови партии. Те обраха недоволните, които протестираха и им туриха юлара. Секи требе си има своята агитка;))) Българската политика е футболно агиткаджийство, за което плаща даден олигарх.
28
2
 
4
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 дни
Немам нито желание, нито намерение да участвам у тоя Маскарад!!!!!! Вече не...!!!!!!!!!!
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Трябва да се гласува. Ако гласуват всички купения вот отива в кофата. Тъкмо ще се появят нови партии за сметка на сегашните.
26
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 3 дни
Напълно безотговорни тумбак воеводи,но кой ли ги слуша.2% на последните избори.А колко хубаво беше,когато Бойко пълнеше копанката и ушите пращяха от обилната лапаница.
25
5
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 дни
КАКВО ДА ДРАСКАМЕ,ПРОСТО НЯМА ДА ОТИДЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ
24
0
 
1
 
! Отговори
Статистик преди 3 дни
Най-много намазаха двамата евродепутати от МВРО, които са против ЕС, но кешираха на богато докато рушат системата отвътре... Сега МВРО е на политическата гробница.
23
1
 
2
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 дни
Караки чан;))) Ако, навремето не бе станал зам.мин. предсаедател на Бойко за "Борисов 3";))) и днес да си с реална вина за политическата криза, защото вие от ОП, тогава задържахте този "човек" в политиката, осигурихте му, за първи път в неговата кариера, цял мандат и то напук на нас (Да си припомним думите на Валерко Винкела от Бургас) и днес, имаме това. Да, помним също така, че беше добър черпаклия и напълни торбичката "Билла";)))
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Абе вие нормални ли сте? Задрасквайте всички, не гласувайте, философствайте си във фейсбук, а после се чудете, що видиш ли нищо не се променяло! Егати oлигoфрeнитe!
21
1
 
6
 
! Отговори
А паспорти преди 3 дни
На македонците за 5000 евро продавате ли?
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ВМРО е една от партиите у нас получили руско финансиране. Целта на Кремъл е Пеевски да спечели на всяка цена. Всяко негласуване е глас за Пеевски, понеже Пеевски държи ГЕРБ-ДПС, ИТН, БСП и Възраждане...
19
0
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 3 дни
Не е само в Младост.В Овча купел,точно срещу общежитието на военните и Бежанския център вече построиха 7-8 кооперации пак на терен на военните.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
И тези като ВОЛТ не са лакоми за депутатски места!
17
0
 
4
 
! Отговори
облаче ле бяло преди 3 дни
тва партията на оня къде бега през джама на вецето ли беше?
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Това няма да разреши спора между проказата на народа - политическата класа и народа, защото това ще са невалидни бюлетини, а контролираният, платен вот пак ще бъде в услуга на "първопечелещите изборите"!
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Според мен да хващат пътя и по живо по здраво и към скопие да се съединят с онези другите кратуни и да воеводстват там на воля по баирите с македонската наденица ( дето шъ умрат за нея )
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Да си патриот не означава да мразиш всички останали Българи, а точно обратното! Тук виждам анти-държавно и деструктивно поведение и нищо повече!
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ВМРО както всички "патриотични" партии у нас и по света са само деструктивни популисти! Гледат да се докопат до власт и пари! Нищо патриотично и национално в тях! Даже са анти-държавни партии, работят деструктивно! Всеки един патриот милее за държавата и е готов на саможертва, само да се развива народа и да живее в мир и разбирателство! Както виждате, нищо от това няма!