Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му

Пред 2023 година партията трудно сабирала средства за кампанията си
Обновена: 21 май 2024 07:18 | 21 май 2024 07:00, Нели Христова
446
Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му
Снимка: БГНЕС

Запис с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше публикуван от сайта "Афера" малко след 17 часа вчера. Според изданието, което вече няколко пъти разпространява аудио файлове с разговори между политици, става дума за партийна среща по време на последните парламентарни избори през 2023 година.

Около 2 часа по-късно - малко преди 20 часа, от "Продължаваме промяната" потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на официалната си страница във Фейсбук. Разликата между двете публикации е в трактовката на съдържанието.

От "Афера" извеждат извън скоби върху цитати като "ние неофициален кеш имаме", "ако има кеш в торби" и "още един милион и половина за кампанията", което според изданието е реплика на Кирил Петков към бизнесмена Пламен Бобоков.

Според "Продължаваме промяната" пък записът свидетелства, че на изборите през 2023 не са успявали да съберат пари, за да си финансират кампанията. "Сега положението е същото, затова и сме обявили дарителска кампания. Другият извод, който се налага, е че българските служби ни следят и подслушват. Това може да ви обясни и защо ГЕРБ и ДПС водиха такава люта битка, за да ги запазят в този вид", добавят от ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
9
 
9
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Царя е гол ПП са получили записа от същото място откъдето и Афера - от шефа им Радев. Няма дръго обяснение защо и Афера и ПП имат такъв запис.
110
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ППДБ провеждат кампания за пример хахахха стрелби , подписи, ПТП убийства, кеш в торби
109
5
 
22
 
! Отговори
Ицо хазарта преди 3 месеца
Кеша в торби, кеша в торби, кеша в торби събирам
108
10
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Бау Радев доведе ПП и ЛИЧНО гарантира за тях. Да се продължава с опорката, че Киро и Асен били "западни" е смехотворно и не отговаря на известните факти. Впрочем, "тръгването им срещу Русия" беше пълна бутафория. Нищо не се промени в резултат, а по резултатите се гледа какво е реалното положение, не по приказките.
107
7
 
29
 
! Отговори
афроамериканец преди 3 месеца
Да, тези носят промяна, под формата на деградация и потъване.
106
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хахаха трудно събирали пари, вижте на сметанта палата справката, ПП винаги имат в пъти повече пари вложени в кампния от втория след тях.
105
26
 
7
 
! Отговори
ффф преди 3 месеца
Прави ли ти впечатление,БЪЛГАРИНО,че мафията и разбойниците оплюват и храчат само ПП/без ДБ/?Задайте си въпроса защо?Три години им резнаха възможността да крадат народна пара и ограбват частни бизнеси,и озверяха гроб и дпс.Зато искат да унищожат ПП.Не позволявай това да стане,БЪЛГАРИНО!иДВА ЗАТВОРА ЗА РАЗБОЙНИКА ОТ БАНКЯ,КРАДЕЦА ОТ ДРЪНДАР,И ШИШИ СЛАНИНАРОВ!
104
12
 
11
 
! Отговори
До Нито глас за ПП Д преди 3 месеца
A кой не те е излъгал? Бойко ли? Най-големия крадец и лъжец. Факт е, че българските политици са най-низшите твари от гледна точка на морал и ценности и няма абсолютно никой, за който да се гласува. Всички са обвързани един с друг и с разни посолства и всичко е панаир за пред хората. А всъщност заедно и задружно ни обират вече толкова години. Ама така е, като народа спи. А вижте по света как се вдигат всички.
103
3
 
24
 
! Отговори
Детенце на три преди 3 месеца
А бе Тея чичковци са големи мошеници!
102
3
 
24
 
! Отговори
Царя е гол преди 3 месеца
Кой от ПП е правил запис на срещата? Как така след публикуването в Афера, ПП имат оеигинален запис? Кой и защо от ПП записва всички разговори? Когато някой от вас говори с жена си или приятелите си, или бизнес партньорите си, записва ли ги? Аз никога, ако някой ми каже изтече запис с теб, няма отнкъде да публикувам оригинала, ЗАЩОТО НЕ ЗАПИСВАМ НИКОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ, КОЙ В ПП Е ДЕЖУРНИЯ ЗАПИСВАЧ? Ако сте бизнесмен, бихте ли се обадили на ПП, ако знаете че ТЕ всичко записват, дори да няма ДАНС?
101
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така както е тръгнало рейтинга на пп ще спадне още до началото на изборите.
100
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нищо скандално няма. Тези негодници са ясни на всички мислещи хора. Скандално е, ако се има изненадани от това поведение.
99
9
 
12
 
! Отговори
Бау преди 3 месеца
Всичко това им се случва, че тръгнаха срещу Русия по заповед на господарите си, командировали ги тук! Не са и особено стойностни с един курс от Хар вард и никакви качества за ориентация в джунглата, вече се загубиха в нея! И местната мафия се възползва и не си дава кокала! Само кака Корделия е на висота!
98
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Другари, каквито и записи и видео да фабрикувате, знаеме ви мръсните методи. Друго не сте сътворявали.
97
9
 
2
 
! Отговори
До случаен минувач преди 3 месеца
Източник : вярвай ми!
96
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако Кирил Петков бъде арестуван и сложен в затвора за дълго това ще е най-голямото постижение на демокрацията в България през последните години!
95
7
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 месеца
На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и троши с трясък стъклена бутилка върху покривното стъкло на маса пред лидера на ГЕРБ, а докато останалите лидери гледат ошашавени, Асен Василев обявява, че спешно трябва да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.
94
21
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Мис Бони от СОС Опитите за подвеждането на избирателите чрез насочената кампания срещу ПП говори, че системата на ДС чрез Радев и използването на "фишеци" от службите му работи отлично.
93
6
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 месеца
Ето фактите. След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на ПП на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата наблизо за каране на любимия на Петков кайт-сърф. В София от името на Петков се появява Лена Бориславова, разговор обаче не започва.
92
5
 
29
 
! Отговори
Нито глас за ПП ДБ преди 3 месеца
Никога повече глас за ПП ДБ. Излъхаха ме навремето, но вече не. За всеки друг, но не и за тях. Лъжци! Изпълниха ли поне едно обещание? Поне едно?