Тенденции при маникюрите за есента

Ето как да се лакирате
20 сеп 2024 01:30, Ивета Иванова
2
Тенденции при маникюрите за есента
Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Есента е на прага ни, а с нея се задават и много нови тенденции в света на модата и красотата. Знаем, че маникюрите са любима част от визията на всяка дама - те са в тон с празници, сезони, издават настроението ни, правят ни стилни. Кои са хитовете при маникюра тази есен? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan". 

Тъмни нокти
 
Едва ли някой е изненадан. През пролетта и лятото залагаме на по-свежи, игриви, светли цветове. Хладните сезони са тези на тъмните тонове. Тъмните маникюри превземат есента на 2024 г., а хубавото е, че така имате голям избор и всичко може да е според вашия вкус. Бордо, тъмночервено и тъмнокафяво са класика за сезона. Но може да заложите и на черно, тъмнозелено, тъмносиньо, тъмносиво. Такива дълбоки нюанси определено карат ноктите да изпъкват.

Квадратни нокти
 
Тук вече говорим не толкова за цветове, багри, нюанси, украшения. А за формата на ноктите. Квадратният маникюр се завърна преди година-две и остава тотален хит. Преди овалните, кръгли или балетни нокти бяха много модерни, но сега квадратните са по-популярни. Те бяха хит и в началото на века. Независимо с какъв лак сте, пробвайте да поддържате квадратен маникюр. Той наистина стои много интересно и стилно.

Маникюр кленов сироп
 
Хейли Бийбър вече показа един от най-хитовите маникюри за сезона. Още в началото на септември моделката постна в Instagram Stories снимка на ноктите си и каза, че е готова за есента. Тя посреща сезона с маникюр кленов сироп, който ще завладее следващите месеци. Става дума за маникюр в кафяво - нито прекалено тъмно, нито прекалено светло, който има и леки оранжеви нюанси. Просто си представете какъв цвят е кленовият сироп и се сдобийте с такъв цвят лак за нокти. Така сте в тон със сезона и есенната украса.

Нюанси на зеленото
 
Много хора са свикнали да свързват зеленото основно с пролетта - заради съживяването на природата, разлистването на дърветата. Но истината е, че зеленото се счита и за есенен цвят, особено някои негови тонове. Да не говорим, че зеленият цвят е абсолютен хит от 3 години насам. През тази есен спокойно може да залагате на зелен маникюр. За да сте в тон с есента, може да изрисувате ноктите в маслинено зелено, сиво-зелено, войнишко зелено, зелено-кафяво, тъмнозелено. Но и другите нюанси остават хит - ако ви харесват лайма и електриковото зелено, те също са вариант.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Ако щете - вярвайте
Хитови тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Чалга дивак преди 16 минути
Много тъпu кифли има, дето си мислят че някой ще ги хареса заради ноктите!