Борисов: Да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България

Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност, заяви Росен Желязков
Обновена: 7 юни 2024 22:04 | 19 май 2024 14:45, Нели Христова
498
Борисов: Да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България
Снимка: БГНЕС

На среща със симпатизанти в Кърджали, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че в смесените региони, какъвто е и Кърджали, трябва да се дава знак как се работи и като противоборство на партиите, и след това в името на хората.

"Това е най-важното за смесените региони", обобщи Борисов, като подчерта, че в кърджалийския регион етническата толерантност трябва да е въздигната в култ, припомняйки т.нар. Възродителен процес.

"Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и последствие в партиите. Това, че три години нищо не се е случило, хората са го видели, за това и резултатите са такива. Аз съм сигурен, като видях и водача на ДПС, като гледам и нашия водач, спокойно мога да кажа, че Кърджали ще има околовръстно, ще има спортна зала и булевардът ще им бъде готов", коментира Борисов. Той обеща, че там, където са кметове на ГЕРБ, кметове на ДПС, ще направят всичко възможно хората да се чувстват добре.

Лидерът на ГЕРБ обеща освен инфраструктура„ още и образование, култура и нулева миграция.

Ще направим всичко възможно - където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората да се чувстват по-добре, категоричен бе Бойко Борисов.

"Всеки един, дори с друга религия, разбира колко е важно да има храмове. Това на жълтите павета трудно се разбира. Те затова не ходят в тези смесени региони. Те и жълтите павета ги потрошиха. Разбиха София", продължи лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и международните отношения.

"Най-добрите отношения с Турция сме ги имали ние. За първи път ЕК даде на България да е домакин на среща ЕС-Турция във Варна. Имам кадри, на които аз карам джипката, Ердоган стои като бодигард до мене. А отзад - тримата най-важни на ЕС."

"Когато има храмове, това значи духовност, и двете страни се уважават", завърши словото си Борисов.

Той бе в Кърджали заедно с кандидата за евродепутат Асим Адемов и с водача на евролистата на партията и водач в 1 МИР Благоевград Росен Желязков. Като основна задача след изборите, Желязков определи съставянето на стабилно правителство с пълноценен мандат, който да изпълни основното предназначение на управлението.

"Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България", каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева. Тя представи пред присъстващите и пред Борисов всеки един от кърджалийската листа.

"12 години аз съм депутат от този регион. Трябва да покажем, че нямаме време за губене, защото държавата стремглаво върви надолу. Време е да натиснем паник бутона и да сложим край на този вятър на промяната, който ще унищожи България", каза пред партийния актив Цвета Караянчева. В словото си тя направи анализ на сглобката и управлението досега, изреждайки числа, като за някои от тях Борисов й подсказваше.

"Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност. Сблъскаха се два мита - колко е лоша партия ГЕРБ и колко добри са тези, които идват. И така се роди новата реалност на тези 3 години, която обаче доведе до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-вече с чувството за тревожност какво предстои и ни очаква", каза в словото си Желязков.

"Нашата задача след тези избори е да управляваме усърдно, за да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори обществените очаквания", добави той.

Според него след изборите основната задача на ГЕРБ ще е да се състави редовно стабилно правителство с пълен мандат: "Затова ще направим всичко необходимо да съставим управление с когото трябва и с когото можем, водени от принципите си, без да казваме: с тези няма, с тези никога повече. Защото хората очакват обединение на разединението си!"

"Този, който знае какво трябва, е лидерът ни Борисов. Той 3 пъти е бил премиер, страната е преминавала през кризи. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има", завърши Желязков.

На събитието е и кандидатът за евродепутат Асим Адемов.

Нека обединим сили и издигнем глас за стабилна България в сигурна Европа, призовават кандидатите на ГЕРБ. Според социолозите, партията ще спечели категорично предстоящите предсрочни парламентарни избори, а преднината й за евровота е 15 процента.

Борисов посети църквата на средновековен манастирски комплекс "Св. Йоан Предтеча" и разговаря с отец Николай Величков. Към манастира има параклис, изграден с дарения, основно от ГЕРБ.

"Без вас нямаше да се случи този духовен оазис", поздрави Борисов отец Николай Величков на влизане в черквата. Членове и симпатизанти на ГЕРБ го посрещнаха с аплодисменти и скандирания "Бойко, Бойко".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
354
0
 
22
 
! Отговори
Хмм... преди 3 месеца
Първо тебе Боко, после останалите!
353
0
 
17
 
! Отговори
Защо още нямат преди 3 месеца
програма големите политици на ГЕРП? Само ходят по паланките и злословят, но кищо какво ще правят след изборите!
352
2
 
20
 
! Отговори
Нерез преди 3 месеца
. . . най-важното за смесените региони. . . а по късно плямпа, че не било добре да се разделят хората! А какво означава смесени? Всички са българи! Не го слушайте този бибитко! Не разделяйте, но първо той разделя и обобщава смесени региони! Срамота, че няма опоненти!
351
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боко, ходи при маргините, стига си досаждал на хората с мутрата си.
350
1
 
22
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 3 месеца
Боко не се ли налапа достатъчно за 12 години управление, че и преди това кмет на София беше. Ай бегай и остави някой с образование да води политиката, тая работа не е за мутри.
349
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Знаете ли, че задължителният резерв на банките у нас е 12 процента от парите на резидентите, а в Еврозоната е 1 процент? Т е. Еврозоната е с хартиени евробанкноти, които ако в един момент депозираните поискат да си изтеглят парите, ще има налични за 1 процент от тях?
348
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Събудете се!
347
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Знаете ли, че, Франция затваря вътрешните си полети, за да може ЕС да е с неутрален въглероден отпечатък до 2050 год.? Знаете ли, че сме в двугодишен изпитателен период на цифровото евро? Знаете ли, че се мести масово индустрията на ЕС в САЩ,;САЩ са с 4 процента ръст на икономиката, а ЕС е в стегнация? Знаете ли, че Gateway е космическа станция на западните космически държави вече на орбита около Луната? Любимият ви гумен заек за дъвчене Бойко Борисов е сламен човек. Парите му не са негови.
346
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 351. Ако не бяха се гушнали ПП/ДБ с Бойко и Пеевски можеше и да претендират за нещо,, ама сега по-добре да си подвият опашките и кой от където е, тудуф-тудуф...
345
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не мога да повярвам,че този човек все още е на свобода!!!
344
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мечтата на Бойко е да стане като Путин или Ердуган. А именно да е президент на президентска република. Това което виждате се прави с тази цел!!! Ще има коалиция ДПС и ГЕРБ с премиер Пеевски и президент Бойко Борисов ,като Ние ще бъдем президентска република след примяна в конституцията. Това ще стане, гарантирам Ви!!!
343
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Досега не съм чувал Бойко или който и да е от ГЕРБ да каже какво ще правят след изборите. Само празни популистки приказки за лошите от ПП-ДБ,които им спряха кражбите!!!!Май трудно Ви е срещу образованите хора!!!! Същото прави и Възраждане,ИТН и ДПС. Не говорят нишо за това каква работа ше свършат,а колко са лоши тези от ПП-ДБ с които бяхме в колаиция и не ни дадоха нищо.
342
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чекмеджан - на топло. Кирчу - шут към Канада. Кокорчу - беж обратно в Хаскюу да плеви бостаня с каунчатата. Дебелян- на трудовата борса. Ристю - да си скъса тапията за адвокатин - опаа, той няма - и да надува пак лодката, да щурмува нови конаци барабар с дебелаци-юнаци. Е тогава България може и да оцелее от всички тия плевели.
341
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хич не го четох.
340
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боко Харам
339
1
 
17
 
! Отговори
Шу Мфу Шите преди 3 месеца
Борисов: Спрете ме , че докато имитирам промяна, ще унищожа България ! Щото мен освен пари и власт ,друго не ме интересува , та камо ли някаква Бъргария ...
338
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Средната заплата в края на 2019 година по време ня Бойко и ГЕРБ е 971 лв. , а средната пенсия е 386 лв. За Коледа и Великден по 50 лв. за пенсионерите и всички бяха доволни,че вожда е дал 50 лв. В началото на годинатаГЕРБ даваше данъчни облекчения за семействата за дете по 20 лева, а сега ПП и ДБ дават по 600 лв. ПП и ДБ искат да добавят 50% увеличение за майчинство и болничен,ГЕРБ го спират.ГЕРБ искаше да намали предвиденито увеличение за пенсионерите от 11%!!!!
337
4
 
10
 
! Отговори
Баба ви преди 3 месеца
Щом неговата партия има такава подкрепа, това показва колко е голяма герберската хранилка и също колко много заблуден народ има.
336
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хахахахаха Шарлатаните убийци в управлението ги настаниха платените протести на Божков юмруците ала бала с президента сега Божкови партия има шарлатаните го освободиха задължени са му
335
2
 
11
 
! Отговори
Чекмеджан е МАЗЕН преди 3 месеца
ЛЪЖЕЦ и интригант! Кой качи Цеко на Алеко та да изгори огромна сума в твърда валута 1983та година сега да бъде върната за старо желязо! Борисов е символ на разрухата от която се облагодетелства мафията, която управляваше държавата 12 години и 16 години София! Харесва ли ви достъпа до Витоша? Харесва ли ви как при Борисов шепа хора взимаха държавните поръчки и богатееха, не можеш да ги осъдиш, защото имат "нотариуси" и Чекмеджан, който най-нагло си признава "Обещал съм да не го пипам Мишо Бирата"