Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Астрологична прогноза за периода 27 февруари - 5 март
Обновена: 6 мар 2023 17:02 | 27 фев 2023 22:45, Иванка Гъркова
8
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

 
Представяме ви седмичен хороскоп за периода 27 февруари - 5 март. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
Овен
 
Най-интересното в предстоящия период е, че твърде често ще попадате в ситуации, в които някой се опитва да води борба за надмощие. Не се увличайте в безплодни спорове. Оригиналните ви идеи ще привлекат вниманието, но не винаги ще получат и одобрение. Приемете го като сигнал, че са прекалено авангардни и е рано да бъдат приложени. Някои процеси може да се осъществяват бавно, но причината за това ще е собствената си разсеяност. Подобрете организацията си, концентрирайте се върху най-важното и не се сърдете на околните.
 
Телец
 
Ще осъществите повечето си замисли без особени усилия и това може леко да притъпи вниманието ви. Не го допускайте, макар че хората, с които общувате преимуществено ще са на ваша страна, ще са готови да ви съдействат и с радост ще участват в екипната работа. Насочете усилията си към осигуряване на ресурси и се опитайте да го направите с минимални разходи. Изобщо, въздържайте се от ненужни покупки., сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Освен обичайните задачи почти непрекъснато ще се появяват непредвидени. Мисълта, че не разполагате с достатъчно време и може и да не се справите може да предизвика пристъпи на тревожност, които ще са изцяло излишни. Запазете спокойствие, действайте последователно и в рамките на капацитета, с който разполагате. Абстрахирайте се от околните. Колкото сте по-самостоятелни, толкова ще сте по-ефективни. Част от дейностите съвсем няма да са спешни, така че преценявайте ги и ги изпълнявайте поединично. Опитът да се „носят две дини под една мишница“ в повечето случаи се оказва несполучлив.
 
 
 
 
Рак
 
Раци, ще имате сравнително спокоен период, в който ще можете да поставите мислите си в ред и да постигнете баланс между физическото и психическото си състояние. Естествено, животът е променлива величина, не всичко ще „тече по мед и масло“. Умората ще се натрупва, макар и с бавни темпове и може да провокира подсъзнателните ви страхове. Уж спокоен разговор с близките може да завърши с грандиозен скандал. Уж обещаваща романтична среща да предизвика спонтанни сълзи. Тези, в общи линии спорадични случки, от своя страна може да ви накарат да се усъмните в качеството на връзките си. Избягвайте импулсивните решения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И аз това се надявам.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бог каквото отреди,естествено, той НИКОГА НИЩО НЕ ЗАБРАВЯ
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Раците ще намерят баланса.Радвам се и се надявам да е вечен.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Със все камерите
2
3
 
3
 
! Отговори
вафла боровц преди 11 месеца
има скрити камери
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Където ви е мястото

Спонсорирани публикации