Адвокатът на Марадона: Той умря сам, дъщерите му го изоставиха

Той заяви още, че Далма и Джанина са го ограбили
6 апр 2021 08:42,
14
Адвокатът на Марадона: Той умря сам, дъщерите му го изоставиха
Снимка: БГНЕС

Матиас Морла, който беше адвокат и съдружник на Диего Марадона, заяви, че Далма и Джанина Марадона, дъщери на футболната звезда, са "ограбили" баща си и са го "изоставили" в последните му години, съобщава "Дойче Веле".

"Ако Диего се събуди и ме упрекне в нещо, то това ще е, че не съм се погрижил да пусна бившата му партньорка Росио в залата за поклонение. Той обичаше Росио и се караше жестоко с Далма и Джанина, чувстваше се предаден и ограбен. Аз съм този, който беше с Марадона в продължение на седем седем Коледи, когато той гледаше телефона в очакване някой да му се обади", казва Морла в обширно интервю за канала "América".

"Не разбрахте ли, колко се обиди Диего, защото дъщерята на Далма се казва Рома? Диего, какъв е той? Неапол, вечният противник на Рим. Освен сестрите, всички го изоставиха. Той умря сам" добавя адвоката.

Морла увери, че "Диего никога не е бил луд", въпреки факта, че "той винаги е имал проблеми със зависимостите".

Далма и Джанина Марадона обвиниха Морла, че е отговорен за събранието на медицинския екип, който се разследва за предполагаема небрежност в грижите.

"Ако Марадона беше жив, той нямаше да им позволи да ме нападат. Когато умря, той каза, че крадците са те. Със сестрите ние бяхме неговите слънца, а не крадци", настоява Морла.

"Момичетата не ме обичат, тъй като през юни 2014 г. им спряхме кредитните карти. Те се караха, защото го ограбиха", добави той.

Адвокатът, съдружник и приятел на Марадона, най-довереният му човек през последните години, заяви, че световният шампион от 1986 г. в Мексико не възприема алкохола като "нещо забавно", а като път за бягство от проблемите му.

"Когато стигна тук, той започна да има първия голям проблем в живота си, че Росио го напусна, той никога не можеше да го преодолее. Марадона беше обсебен, убит от Росио. Питате ме какво го е убило и аз ви казвам: Росио Олива , карантината и медицинската част, която се разследва. „Ситуацията да бъде лудо влюбен в жена, която не го обича, го нарани“, каза той.

Морла отрече, че Марадона е бил "отвлечен" от него, в което го обвиняват бившата съпруга на световния шампион Клаудия Вилафанье и дъщерите й Далма и Джанина.

"Сестрите разговаряха всеки ден с Марадона. Марадона винаги правеше каквото иска", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-рано много семейства имаха по някой пияндурник в семейството, а този и шмъркан.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преводача е пил една чаша повече. Само "...сестрите...сестрите..." Кои са тези сестри не става ясно - на Марадона сестрите или сестрите-дъщери...А може би медицинските сестри!? Пълна боза.
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кофти Свят.Един умира, друг му го завира. Тъй е.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Нашият съдия обясни преди години достатъчно ясно. Видял е всичко, но правилата са били такива, че ако главният не иде при него да пита за мнение, страничният няма никакви права.
3
3
 
16
 
! Отговори
no name преди 3 години
Тая статия с Гугъл преводач ли е писана? Толкова безсмислици на едно място...
2
1
 
13
 
! Отговори
Професор Пръц преди 3 години
За съжаление е безкрайна човешката алчност..Бил е заобиколен от интересчии да го скубят и доят...
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адвоката е давал на Марадона дрога и го е убил. Дрогата е забранена, адвоката като юрист е бил длъжен да докладва в полицията и да го лекуват Марадоната.

Спонсорирани публикации