Трикове с кокосово масло за махане на целулит

Нанасяйте върху засегнатите от целулит зони
26 юли 2024 22:30, Михаела Лазарова
3
Трикове с кокосово масло за махане на целулит
Снимка: Istock

Вечният враг на женската красота – целулитът трудно може да бъде сразен. Но ако сте постоянни, на своя страна имате верен съюзник в лицето на кокосовото масло. Как можете да го използвате, за да подобрите вида на портокаловата кожа?

Консумирайте кокосово масло

Един от начините да използвате кокосово масло е да го консумирате ежедневно. Можете или да приемате две супени лъжици кокосово масло дневно преди тренировка, или да го използвате при готвене.

Въпреки че може да не се чувствате комфортно с идеята да приемате кокосово масло, това всъщност не е толкова трудно. Освен това можете също да смесвате кокосово масло с напитки и храни. Наличието на кокосово масло ще засили естествения процес на изгаряне на мазнини в тялото ви и ще помогне за изгарянето на целулита. Приемането на две до три лъжици масло с храна трябва да е достатъчно, за да постигнете целите си.

Нанасяйте върху засегнатите от целулит зони

Локалното приложение на кокосово масло е най-лесният начин да се отървете от целулита. Масажирайте необработено кокосово масло всеки ден върху засегнатите от целулита части на тялото. Това масло се абсорбира лесно от човешката кожа и разгражда мастните натрупвания в клетките. Освен това подхранва кожата и я прави по-мека, гладка и по-млада.

Източник: Трикове с кокосово масло за махане на целулит 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз знам за един друг трик
1
0
 
2
 
! Отговори
Бaй Kypтu преди 1 месец
Muxaeлчeтo ako caka ga go'e мu нaмaжe c тoa kokoc вoжaтa, na nocлe я, чe й paзтъpkaм цeлyлuтa...?