Пуснаха на свобода четирима закопчани при "Педофилите"

Според съда те само гледали порно, не го разпространявали
Обновена: 25 окт 2010 20:18 | 25 окт 2010 20:16,
103
Пуснаха на свобода четирима закопчани при "Педофилите"
Снимка: БГНЕС

Софийският районен съд пусна срещу подписка четирима от задържаните в рамките на операция "Педофили".

Те са обвинени в теглене и разпространяване на порнографски филми и снимки с деца на възраст между 4 и 7 години. Прокуратурата твърди, че Петър Kачов,  Иванко Иванов, Калоян Демов и Петър Георгиев, който е съдебен заседател по делото срещу Златко Баретата, не само са гледали детско порно, но и са разпространявали такива материали.

Още по темата

Според съда обаче няма данни, че те са разпространявали, а само, че са гледали материалите, поради което ги пусна от ареста.

Решението може да бъде обжалвано пред Софийски градски съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обърлак си се пич. И много други сте се объркали какво представлява и как действа съда. Само да ти помогна - не и според твоя морал. А според законите на държавата.
58
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Струва ми се, че някои хора идея си нямат как се събират годни доказателства. Или го правят нароно. Щото като четох едни протокли от СГС беше пълен цирк.
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А германската полиция какво общо има с българският съд? И от какво следва, че при този обиск са събрани доказателства за разпространение - от участието на германската полиция ли? Т.е. ако учавства германската полиция и у вас ще намерят? Абе ти сигурен ли си, че логиката ти нещо не куца?
56
1
 
2
 
! Отговори
???????????????????? преди 13 години
А бе пич ти сляп ли си на вън ври и кипи от сякакви разбоиници , крадци , изнасилвачи, и какви ли не пропаднали типове и няма нито една знакова присъда или ако има са единици , не ти ли се струва, че проблема не е в липсата на материал за затвора а в другия с тогата и перуката....
55
1
 
4
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
ей пич дай боже един ден да си изтеглиш порно филмче със синът/дъщеря ти от интернет .....пък после ходи и обяснявай какво правели съдийте в България...затова сме на това дередже...щото НЯМА МОРАЛ В ТАЗ СТРАНА...какзах ти само за дето са гледали трябва да ги пратат на рехабилитация в ловешкия затвор за 4-5 годинки тези *** .........гледали били...верваш ли им ?
54
1
 
1
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
е не те следователите влизат без прокурорско разрешение и правят обиск ....а да не говорим че тази операция беше съвместна с германската полиция...абе какво да говорим ....можеш да си редиш оправдания колкото искаш ама ......можеш да обвиниш и на леля ти сутиена ...ама *** в таз държава не останаха ...и те заминаха за европа ...
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Онзи съдия като докажат, че е взел подкуп - в кауша. Ама не става дума за онзи съдия, а за инфантилните ви желания да се раздават присъди по слухове в автобуса. Или пък да се раздават смъртни присъди за "добър ден"
52
2
 
1
 
! Отговори
???????????????????? преди 13 години
На леля ти килотите........ а онзи съдия дето миналата седмица си поиска и взе подкуп за да прекрати делото за кражба какъв е ..... а *** в стадото ли бе каунъ....
51
2
 
5
 
! Отговори
шашардисан преди 13 години
Пуснаха Педофилите, оправдаха Доган, Трактора си е у тех....*** ти държавата ???
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прокурора ли събира доказателствата? Тях не ги мисля за ***, но виж такива като теб ...
49
0
 
4
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
На дедо ти пешкира......ти наистина ли мислиш всички Прокурори за идоти.....или те само съдийте са учили право.....ай сиктир бе ...***....
48
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На баба ви хвърчилото. Така и не се научихте, че съда разглежда и взема под внимание само и единствено материалите по делото, а не разни предположения или емоционални излияния. И че присъда се издава въз основа на действащото законодателство. След като не са приложили към делото доказателсва, че не са разпространявали и след като обвинението е за разпространение, то какво очаквате?! Да ги осъдят без доказателства въз основата на писания по форумите ли?! Аре по-добре не, че тогава вече става зле!
47
2
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
А поне върви ли ти бизнеса на магистралата?
46
7
 
4
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
И после Цветанов бил виновен......съдийте подкупни разсипват Родината ни 99% от тях са синове и дъщери на бивши комунисти и членове на ЦК на БКП.........само заради подобни простотий си заслужава пак да гласувам за ГЕРБ или за Сините...но тези мръсни комунисти да ги изхвърлим от тази държава ...как може бе ...порно с деца на 4 години.......абе то само заради гледане трябва даим дадът 5 години в затвора ......
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Cecko, Cecko be, abe ia se arestuvai sam sebe si, posle ste te pusnat i ste si nevinen kato Al Petrof, makar 4e te ima i na snimka kak si sednal v rozovoto leglo na nepoznato myni4ko momi4ence ...Preizpylni planyt s broiat na arestuvanite, be Ceci, cecikov, Ceculinkof,
44
3
 
5
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
100% децата на съдиите не учат в България , дреме им на тях че дечицата на БГплебса биват ,отвличани, изнасилвани . Ние сме бедна страна единствения метод за тия педофили е СМЪРТ . Обаче нали сме европейци " ..и педофилите имат права" .
43
5
 
2
 
! Отговори
онанистъ преди 13 години
Педофили от всички страни - съединявайте се!
42
0
 
6
 
! Отговори
Седящ Бик преди 13 години
Просто има открита война между съда и правителството, от която сме потърпевши целия честен Български народ. Докато си ги мерят на кой е по голям , престъпниците срещу определени суми в кеш си правят каквото си поискат защото знаят, че стигне ли се до съд са в собственни води. Тази цялата крадлива , алчна и безкруполна адвокатска пасмина трябва да се изтреби иначе няма да излезем от блатото никога.......аз казах!
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО ,ДА ВЛЕЗНЕШ С ЕДИН КАЛАШНИК В СЪДА И НАРЕД.
40
0
 
0
 
! Отговори
ташко преди 13 години
и тука много сигнализатори има ,кво не им харесват коментарите