Петима задържани при операция "Педофилите" в столицата

При българо-немската акция са иззети над 200 филма с детска порнография
Обновена: 22 окт 2010 12:10 | 22 окт 2010 00:38,
56
Петима задържани при операция "Педофилите" в столицата
Снимка: БГНЕС

В ход е реализирането на международна специализирана полицейска операция „Педофилите”, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов пред радио „Фокус”.

„Това е специализирана полицейска операция с немските ни партньори и ГДБОП по предотвратяването на разпространяването в интернет на филми ,свързани с детска порнография за деца 6, 7 и 8-годишни", посочи министър Цветанов.

Той уточни, че в момента има 5 адреса в София - Красна поляна, Младост, Люлин, Овча Купел и Дървеница, откъдето са иззети над 200 филма с подобно съдържание.

„В момента продължават обиските в два адреса, един в Плевен, един в Пловдив. Това е свързано с нещо изключително неприятно и с хора, които въобще не трябва да бъдат на свобода”, каза министърът.

Той обяви, че има задържани петима души, проверяват се адресите във връзка с обмена на оперативна информация, което е проследено в сайтовете по обмена на филми с подобно съдържание.

„В момента в който колегите приключат с претърсванията и изземванията, на по-късен етап могат да разширят действията си”, каза Цветан Цветанов и добави, че всичко това се съгласува с немските партньори.

По думите му и в Германия също тече паралелна операция, но разпространителите на филмите са предимно в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
0
 
! Отговори
shmatka преди 13 години
produkti na demokraciata, a tam vinagi imash izbor- da te zastreliat ili da te obesiat naprimer. IZBIRAITE SI. Ili si spomnete za TATO i mu celuvaite g*za
53
3
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
Ей,все недоволни!Какво искате бе хора,това са приоритетите на демокрацията!Проституция,педофили,***,мутри!Плявата на обществото по върховете!Сами си правят законите!Трепане по места след като ги познавате!Изверги,никаква милост!Нека да ме съдят за откровенноста.
52
2
 
1
 
! Отговори
нашия преди 13 години
Ми кажи им имената бе Цеци или не ги виде кои са от искрето фидосова не я вземайте по тия акции
51
0
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Ако им покажете лицата на извратеняците и имената както и ако ги осъдите и смените наказанията за мазни чукачи на деца в Н.П.К.ще се извиня за всички ми коментари срещу вас ама.... не ми се вярва
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е свързано с нещо изключително неприятно и смятам, че с широк отзвук, хора, които въобще не трябва да бъдат на свобода, каза министърът.Какво трябва да означава това?? Какво смята, какъв отзвук, нищо не разбрах от това изречение...
49
0
 
8
 
! Отговори
д-рМенгеле преди 13 години
КАСТРАЦИЯ
48
1
 
3
 
! Отговори
оазис преди 13 години
На мен ми е по интересно защо крият Яни Янев?
47
0
 
6
 
! Отговори
ебан преди 13 години
Много ми е интересно Кузов не е ли в кюпа ,или го крият?
46
1
 
3
 
! Отговори
Аутист преди 13 години
Ялови акции прах,в очите на хората!
45
0
 
6
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
КОЛКО ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ИМА.
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо Партенката с поредната партенка. а кога ще има акция "Физкултурника" да видим за незаконните пари на лицето от снимката.
43
0
 
10
 
! Отговори
Тихомир преди 13 години
до: бай *** Много си прав ! Август месец четох за "Ужасяващ педофилски скандал разтърси България "/ както писаха ж няколко сайта/.Трима научни работници и един държавен чиновник, подчинени на земеделското министерство, бяха блудствали с 15-годишни момчета. "Децата били привличани да правят секс срещу дребни суми и подаръци. За да се отпуснат, получавали и доза наркотик."..... и какво стана?!Двама освободени под парична гаранция, а другите двама оневинени.
42
2
 
3
 
! Отговори
cingeto преди 13 години
100% sa decisa na bulgari ha ha haaaaa bulrai bulgari nali ne sa sigani
41
0
 
4
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 13 години
Колега, или си ненормален, или си инфантил. Порасни и тогава пиши на такива теми. А до тогава си учи уроците. :-)).
40
0
 
2
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 13 години
:-))) Толкова може. Не му се сърди, прояви разбиране...
39
0
 
6
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
"Това е свързано с нещо изключително неприятно и смятам, че с широк отзвук, хора, които въобще не трябва да бъдат на свобода, каза министърът."Квокво?!?!
38
0
 
7
 
! Отговори
1313 преди 13 години
а, прав си, не те засяга...не дай си боже един ден вече като не си студент , а си родител да не ти се наложи да си спомниш тези си думи, като се окаже че детето ти е станало жертва на някой подобен изверг:( всички ни засяга, но за съжаление не се вдига достатъчно шум за да се променят наказанията за подобен род престъпления, защото в момента са безумни...за блудство с дете май беше глоба 2500 лева и не се предвиждаше лишаване от свобода даже..бях цитирала веднъж от наказателния кодекс...
37
1
 
18
 
! Отговори
Смърт !!! преди 13 години
Педофилите трябва да бъдат убивани бавно и мъчително по площадите. Не трябва да сме човечни към тези чудовища !!! Линч и бавна смърт - това заслужават !
36
1
 
9
 
! Отговори
До 34 !!!!! преди 13 години
Ето затова сме на това дередже ! Защото СУ се напълни с такива "умни" студенти, като теб, а читавите българчета бягат на Запад ! Какво те засягало? Не мога да повярвам, че има хора като теб????????
35
0
 
22
 
! Отговори
az преди 13 години
Какво ви става бе хора, оставете Цецко, няма ли да направят закон за кастрация на тези педофили. КАСТРИРАИ ПЕДОФИЛ, СПАСИ ДЕТЕ!!!