Петима задържани при операция "Педофилите" в столицата

При българо-немската акция са иззети над 200 филма с детска порнография
Обновена: 22 окт 2010 12:10 | 22 окт 2010 00:38,
56
Петима задържани при операция "Педофилите" в столицата
Снимка: БГНЕС

В ход е реализирането на международна специализирана полицейска операция „Педофилите”, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов пред радио „Фокус”.

„Това е специализирана полицейска операция с немските ни партньори и ГДБОП по предотвратяването на разпространяването в интернет на филми ,свързани с детска порнография за деца 6, 7 и 8-годишни", посочи министър Цветанов.

Той уточни, че в момента има 5 адреса в София - Красна поляна, Младост, Люлин, Овча Купел и Дървеница, откъдето са иззети над 200 филма с подобно съдържание.

„В момента продължават обиските в два адреса, един в Плевен, един в Пловдив. Това е свързано с нещо изключително неприятно и с хора, които въобще не трябва да бъдат на свобода”, каза министърът.

Той обяви, че има задържани петима души, проверяват се адресите във връзка с обмена на оперативна информация, което е проследено в сайтовете по обмена на филми с подобно съдържание.

„В момента в който колегите приключат с претърсванията и изземванията, на по-късен етап могат да разширят действията си”, каза Цветан Цветанов и добави, че всичко това се съгласува с немските партньори.

По думите му и в Германия също тече паралелна операция, но разпространителите на филмите са предимно в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
14
 
! Отговори
йй преди 13 години
ПОЛИЦАИТЕ ГЛЕДАТ НАЙ-МНОГО ПОРНО И ТЕГЛЯТ ФИЛМИ В УПРАВЛЕНИЯТА ТЯХ КОЙ ЩЕ ГИ ХВАНЕ???АРЕСТУВАНИТЕ СИГУРНО СА ПИСАЛИ ДОСТА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО -ТАКА В БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАЛИЧАВА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИК ЩАМПА-ПЕДОФИЛ И КРАК ЛИЧНОСТА НА ЧОВЕК Е УНИЩОЖЕНА...
13
3
 
25
 
! Отговори
Темида преди 13 години
Химическа кастрация и до живот за гадните ПЕДОФИЛИ, най-гнусната *** в обществото!
12
15
 
11
 
! Отговори
позор преди 13 години
Господин министърчо.НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПО-ВЕЧЕ. СКРИЙ СЕ В НЯКОЙ ОТ 9-ТЕ СИ АПАРТАМЕНТА И ПОЧВАЙ ДА СИ ПИШЕШ ЗАЩИТАТА ЗА ПРЕД СЪДА. КИНОТО ТИ Е БЕЗИНТЕРЕСНО. СПЕСТИЛ ПАРИ, СЪВЕСТА НА ДЪРЖАВАТА, А ТОЙ БИЛ ПРОСТО КУРУМПИРАН ПОЛИЦАЙ.
11
7
 
19
 
! Отговори
1913 преди 13 години
с Тия ПР акции заловиха повече престъпници за година отколкото твоите любимци за 8.Моля бъди тих :)
10
6
 
19
 
! Отговори
1913 преди 13 години
E това ващо на нищо не прилича. За мене най - гадните *** са педофилите, радвам се за тази акция изключително много !!! Браво на наще :)
9
7
 
11
 
! Отговори
Българин преди 13 години
еи тези не са си научили добре пиесата за която са ги поканили да участват.Цветанов Цветанов и колкото и пари да си ти дали и колкото и жилища да имаш не си научил едно основно правило на крадеца не харчи пари поне една година или поне не закачаи тези дето и те са краднали и са ти напълнили джобовете.сега хем призидент няма да станеш хем и за консултации няма да те търсят.да не бе за кинти ламтял би призидент станал ;)
8
7
 
8
 
! Отговори
xxx преди 13 години
AMAN OT SME6NI AKCII VE4E,BOLI ME K . . A KOI PRIBIRAT,EDIN 4OVEK NE E KAZAL 4E E PO DOBRE OT 1 GOD. NASAM
7
14
 
17
 
! Отговори
СТЕРЕОПОР преди 13 години
Цецо върши си работата - знаеш какво да правиш.Както и другите министри ни информират какво правят в министерствата си, ти също се отчитай! Червените крадци нямат край.
6
17
 
21
 
! Отговори
sion преди 13 години
Мен лично ми писна всяка акция на МВР да е на първа страница на медиите..То да сме във военно положение - разбирам , ама сега - заловиха 212 кутии цигари - бравос , напълнихме хазната..С тия Пи Ар акции няма изчезнат апартамените на Цецко..
5
5
 
8
 
! Отговори
мемет2 преди 13 години
до мемет от 3: изходих се,тръгвам си.Мемет-почисти...
4
11
 
3
 
! Отговори
memet2 преди 13 години
до3 Щом Цецо от пресцентъра на МВР е казал, значи е така.
3
11
 
17
 
! Отговори
мемет преди 13 години
до 2Все ще се намери някой отворко да се изходи във форума!Дребни келешчета!
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щом Цецо от пресцентъра на МВР е казал, значи е така.
1
5
 
28
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
..........разпространителите на филмите са предимно в България..........Е, в престъпленията сме 1 !Иначе....на опашката....ЖАЛКО за БЪЛГАРИЯ !