Близките на Ален Делон не уважиха предсмъртното му желание

Актьорът почина миналия уикенд на 88 години
23 авг 2024 19:33, Дарена Найденова
35
Близките на Ален Делон не уважиха предсмъртното му желание
Снимка: Getty Images

Семейството на Ален Делон, който почина през уикенда на 88 години, не уважи искането на актьора кучето му да бъде евтанизирано и погребано до него, което предизвика и недоволство във Франция.

Делон, икона на френското кино, известен с главните си роли в „Леопардът“ и „Нашата история“, почина в неделя. Той ясно бе изразил желанието си любимото му куче Лубо да бъде погребано до него. Той разкри необичайното си искане по време на интервю за списание Paris Match през 2018 година, описвайки домашния си любимец като свое дете.

„Имал съм 50 кучета през живота си, но с това имам специална връзка. Ако умра преди него, ще помоля ветеринаря да ни погребе заедно. Искам да го приспи в ръцете ми“, каза Делон по това време.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: ален делон
Още от Звезди
Близнаци на Чарли Шийн – Боб и Макс, подкрепиха майка си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
34
 
! Отговори
Поклон! преди 3 седмици
Това не е вярно! Неправилно се превежда казаното от него и минавяйки през десетки сайтове, се изражда по този долен, скандален начин! Желанието му е, когато кучето му си отиде по естествен начин, да бъде положено до него. Слушал съм изявлението му директно по френските канали. Но думите му се извъртат по безобразен начин... Ален Делон е Иконата на Френското кино, и каквото и да плещат тук глупендерите, с него си отива една цяла епоха. Поклон!
7
2
 
11
 
! Отговори
от 9 преди 3 седмици
И за капак да си имат президент който спи с жена която може да му е мaйкa.
6
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 8 Маааа то всичкото им извратено на тия франсета бе човек. Генетично са увредени откакто са се създали франсетата. Като започнеш от едно време, че не са се къпали по цели седмици френските херцози и херцогини а са се обилвали с парфюм да притъпят миризмата на пот, като минеш през това богатите французи да си бъркат в гърлата за да повърнат, за да могат пак да ядат вкъсната в изобилие храна, та стигнеш до наполеон който е казал жена му да не се къпе една седмица за да му миришела на п...ка!
5
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Френската надувка навремето си мислеше че Холивуд само заради сините му очи ще го вземе на работа, но му биха шута като на мръсно коте, когато им се предлагаше. Усетиха го че е едно френско конте и нищо повече.
4
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Освен че е симпатичен като мъж, като актьор е пълна нула.
3
12
 
13
 
! Отговори
Куку преди 3 седмици
А ако кучето му беше се гътнало преди него, щяха ли да го копат с него? Този явно от наркотици е бил тотално изтрещял.А ако му беше наистина дете, дали щеше да има същото желание?Никой няма право да се разпорежда с живота на животните.
2
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Още 100 пъти публикувайте идиотското желание на изтрещелия Делон.
1
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Откачалка