Бизнесменът Динко Динев вдигна шармантна морска сватба

Заведе до олтара дългогодишната си приятелка Даниела
30 юни 2024 14:15, Александър Попов
113

На стилна церемония строителният предприемач Динко Динев се врече във вечна вярност на своята дългогодишна половинка – Даниела.

Снимка: Динев Груп

Изисканото тържество се състоя на Марина Диневи в Свети Влас, където присъстваха много близки, роднини и приятели. Даниела блесна с шармантна сватбена рокля на дизайнерката София Борисова.

Младоженците си казаха заветното ДА на изнесен граждански ритуал в Амфитеатъра, като лично кметът на Свети Влас Иван Николов узакони семейство. Гостите бяха посрещнати от струнен квартет „Дестини“ сред приказна арка, декорирана с впечатляваща украса в цвят лавандула. Бащата на булката спази традицията и я заведе до олтара под звуците на тържествена музика. Динко и Даниела избраха индустриалецът Николай Вълканов и неговата съпруга Румяна за най-важните действащи лица на своята сватба. Кумата имаше двоен празник, защото същата вечер отбеляза и рождения си ден.

По-рано през деня двойката скрепи връзката си и с църковен брак. Венчавката се проведе в църквата „Свети Власий“, издигната от братя Диневи през 2009 г. и осветена от Вселенския патриарх Вартоломей Първи. Ритуалът бе отслужен от митрополит Антоний.

Сватбеното тържество се пренесе на брега на морето, като младоженците бяха посрещнати с аплодисменти и влязоха под звуците на Сватбения марш, изпълняван от симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас, под диригентската палка на маестро Деян Павлов. Под техен съпровод и в изпълнение на сопраното Нина Кръстникова и тенорът Яни Николов прозвуча и тържествената „Наздравица“ от „Травиата“.

Водещ на тържеството беше един от най-предпочитаните ни изпълнители Орлин Горанов, който съвместно с музикантите изпя най-нежната си песен “Светът е за двама“.

Най-романтичният момент на тържеството беше първият сватбен танц. С много емоция и финес, младоженците изтанцуваха най-чувственото танго, познато от филма „Усещане за жена“. Под звуците на симфоничния оркестър мина и танцът на кумовете, които избраха музиката от филма „Професионалистът“. Емоционален момент беше и милият поздрав на сина на Динко и Даниела – Борис, който разчувства гостите с песента на Ерик Клептън „Wonderful Tonight“.

Специално за младоженците на сцената се качиха квартет Дестини, джаз легендата Васил Петров, Мария Елена Инфантино, Кристина Димитрова и Фенси Бенд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: Динко Динев
Още от Звезди
Японската императрица се появи със странен аксесоар на срещата си с Камила и Чарлз
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Любовтта не е само пари... но ми се струва че ако беше шофьор на автобус, такова гадже щеше да му се размине..?!
54
1
 
11
 
! Отговори
феникс преди 3 дни
Тази година двама, до година четирима с адвокатите..така казваше мой приятел бизнесмен.Дано на не се случи.Щастливи бъдете Динев и!
53
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Див турбоселянин к 12 брака и 15 деца Чудо...
52
9
 
6
 
! Отговори
от киреча преди 3 дни
До Кармен Златарева Какъв геноцид ***,патицо!?Народа не си знае парите,*** в петък следобед на гръцката граница да видиш чудо!Беломорието е буквално изкупено от нашите,в Солун на пристанището всички яхти са български!До като тук си развявате мързела и завистта по форумите хората бачкат и усвояват европари!И си живеят живота!Никога България не е била по-добре от сега!Шматка русофилска!
51
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Много хейт, много завист ... Хсссс ... Ссс ористницииии ... Завостницииии
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До 47 - Ава граюни са ва ... Вий ривети, чи чуека карал Бентли ... Ми мусквич ли да кара ве!
49
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До 50 - Завиатшивите китюци овисват в гората ...
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
пир по време на чума. некадърните ратаи на порко подрисоф и фидан пеевски ще им направят фойерверки от козлодуй тази седмица.
47
0
 
6
 
! Отговори
Енергиен лечител преди 3 дни
Щастието е като малка кристална чаща ,колкото по силно блести тя ,толкова по голяма е вероятността и шанса да мине някой ,завитлив китюк и да я строши
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Кармен Златарева, би ли дал информация как точно този човек те подлага на геноцид, че си позволяваш да храчиш така!
45
0
 
25
 
! Отговори
Гаро преди 3 дни
Ромска Рапсодия
44
5
 
31
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 дни
" Шармантна Гавра" с мизерията на бедния народ, яхнат от безброй партии и сдружения....Геноцидът на българите върви с Шармантна скорост
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тая година булка, догодина от LGBT хахахах
42
1
 
34
 
! Отговори
Етнограф преди 3 дни
Вижте кума и кумата на снимка N2 и кажете, не ви ли напомнят на сватбари от Столипиново?
41
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Какъв младоженец е този господин? Пред ръцете на колко жени е минал, включително и през лапите на плеймейтка? Твърде много е употребяван, а булката е на възраст, в която жената е в своя ceкcyaлeн пик. Не знам какво ще правят след още няколко години, но младоженката може би вече си има план.
40
1
 
28
 
! Отговори
4ef0 преди 3 дни
Каква блага дума да кажем за тези изедници народни! Селски дерибеи и евала искате да им правим. Боли ме фара за тия! Единственото, на което бих се зарадвал е да чета че са в пандиза!
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Булката не е в първа младост, но все пак може да му бъде дъщеря на този младоженец. Близо четвърт век е разликата във възрастта им.
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тази кака беше подгласничка в един от безбройните конкурси по красота през 2013 г.
37
0
 
25
 
! Отговори
Бъркотия преди 3 дни
Той на 59 г., тя на 35 г. Детето им Борисчо е седмото подред дете на Динко Динев, а Даниела е петата жена, която му ражда наследник. Динко още преди време се сдоби с внуче, което е дете на първородния му син Димитър.
36
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Липсват само Стоичков, Рачков и Костурица бухахахаха