Нострадамус предсказал, че Чарлз III ще абдикира, Хари ли ще стане крал?

Човек, който не е очаквал, ще заеме трона
4 юни 2024 20:30, Нели Христова
41
Нострадамус предсказал, че Чарлз III ще абдикира, Хари ли ще стане крал?
Снимка: Pixabay/fszalai

Шокиращо тълкуване на пророчествата на Нострадамус гласи, че царуването на крал Чарлз може да бъде много кратко. А предположението му е, че принц Хари може да заеме трона.

Авторът Марио Рединг, водещ експерт по астролога от 16-ти век, твърди, че разводът на тогавашния принц Чарлз от принцеса Даяна ще доведе до широко неодобрение, което ще принуди новия крал да абдикира.

Книгата, написана още през 2005 г., претълкува оригиналните предсказания, направени от Нострадамус преди 447 години, и предлолага, че "човек, който никога не е очаквал да стане крал", ще заеме трона.

Това доведе до твърдението, че това може да се отнася до принц Хари или дори австралиеца Саймън Доранте-Дей, който твърди, че е таен син на крал Чарлз и Камила.

В книгата Рединг използва загадъчните стихове, написани през 1555 г., за да предскаже точно годината на смъртта на Нейно Величество Кралицата.

"Преамбюлът е, че кралица Елизабет II ще умре около 2022 г. на около деветдесет и шест години, пет години по-малко от живота на майка си", казва авторът.

Той продължава със спекулации, че терминът "кралят на островите", използван в една от пророческите поеми на Нострадамус, означава, че до началото на управлението на крал Чарлз III голяма част от Британската общност ще се е отцепила, оставяйки царството ограничено до британските острови.

"Принц Чарлз ще бъде на 70 години, когато поеме трона, но негодуванието, което изпитва срещу него определена част от британското население след развода му с Даяна, принцесата на Уелс, все още продължава", твърди Рединг.

След това той продължава да спекулира, че имайки предвид голямата възраст на крал Чарлз, натискът го принуждава да абдикира в полза на принц Уилям.

Но във втора редакция на книгата си, публикувана през следващата година, прави още по-драматично твърдение. Рединг хвърля още един поглед върху репликата на Нострадамус "човек ще замени онзи, който никога не е очаквал да бъде крал".

"Това означава ли, че принц Уилям, който би очаквал да наследи баща си, вече не част от линията?", пита Рединг.

Рединг казва, че тъй като Уилям не може да поеме кралската роля по каквато и да е причина, "че принц Хари, по подразбиране, става крал вместо него? Това би го направило крал Хенри IX, само на 38 години".

Това дори не е най-шокиращото тълкуване на съдбовното предсказание.

Саймън Доранте-Дей, който вярва, че е тайният син на краля и кралицата-консорт, също беше предложен като малко вероятния заместник на крал Чарлз.

56-годишният каза пред 7 News Australia: "Това със сигурност е храна за размисъл, защото прогнозата ясно показва, че някой извън лявото поле ще замени Чарлз като крал. Разбирам защо някои хора биха си помислили, че отговарям на изискванията. Вярвам, че съм син на Чарлз и Камила и очаквам с нетърпение деня си в съда, за да докажа това. Може би Нострадамус има същото разбиране като мен, че всичко това ще излезе наяве един ден."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от Звезди
Лий-Ан Пинок показа кои бански ще са хит
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
абе, преди 3 седмици
Глупости на търкалета всеки си тълкува както му е угодно или за сензация.Хари е наследник на английския престол чак след брат си Уилям и трите му деца-Джордж,Шарлот и Луи,т.е %ти по ред.Какво трябва да се случи с всички 4ма преди него не е ли (предсказал) Нострадамус?
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Файл - Мойта интерпретация е, че онзи, що не е очаквал да бъде крал (т.е. някой такъв като принц Хари) - ще бъде заменен от ЧОВЕК...... което е малко объркващо... Ама да видим ))
28
0
 
2
 
! Отговори
Файл преди 3 седмици
Следващият ще бъде човек, подставено лице на рептилите, защото те не могат да се показват в човешка форма и вид. Очите им и израстъците им вече са ясно видими.
27
0
 
5
 
! Отговори
Не е това, което е! преди 3 седмици
репликата на Нострадамус "човек ще замени онзи, който никога не е очаквал да бъде крал"........ (поне така написана/преведена) се отнася до друго, не мислите ли?
26
1
 
3
 
! Отговори
Маг Мунчо преди 3 седмици
Звездите му го говорят!
25
0
 
5
 
! Отговори
Не ме вълнува преди 3 седмици
Обаче факт е че в Англия живея по добре отколкото в България.Като много други българи.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Глупости на таркалета! По-добре публикувайте вицове за запълване на мястото, а не подобни бози!
23
3
 
9
 
! Отговори
том сойер преди 3 седмици
До АнонименА Софи Маринова ще пее на коронацията.
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не е вярно, тайният син на Чарлз и Камила е известен български политик..... осиновен е от български роми, които работят в английска ферма за ягоди
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А Ружа Игнатова ще е кралица
20
6
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Вижте ся. Какво е казал Нострадамус е без значение, защото знаем, че е французин, а джуджето таксиметров шофьор каза, че те всички французи са еврожeндepи и геювe :)))))) Важното е какво е казала Преподобната Стойна, Слава Севрюкова и дядо Влайчо :))))
19
3
 
1
 
! Отговори
любо преди 3 седмици
тоя индивид се подвизава в ловешката лудница
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
хари милият е копелдачец на принцесата на народа и няма никога да седне на трона кобургготски.
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
един познат, клоун каза, че Ванга предрекла падането на Путин.
16
2
 
7
 
! Отговори
Йово преди 3 седмици
Книгата му я има на БГ. Пълни глупости е написал. Пише, че ВБ ще напусне ЕС около 60-те на 21 век. ВБ напусна ЕС преди 20-те. Всичко изсмукано от пръстите!
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама Нострадамуса за английският крал ли е пророкувал не е уточнено. Или "изследователите" го нагласят на която страна им е удобно ?
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Предсказал е, че Гришо ще загуби 6/7 третия сет от Синер! Спечелих 100 евра!
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кейт Мидълтън е с фамилия Голдсмит - което означава, че е еврейка.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Предсказал ли е, кой ще спечели Ролан Гарос?
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Боко ще стане крал на Британия.