Никол Шерцингер иска да си върне Люис Хамилтън

Двойката се раздели шумно преди няколко месеца
8 юли 2015 12:56, Мария Дуковска
7
Никол Шерцингер иска да си върне Люис Хамилтън
Снимка; Getty Images

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън се разделиха в началото на февруари, но изглежда певицата не е успяла да превъзмогне бившия си любим.

Музикалната звезда дори се надява двамата отново да се съберат, както се случваше няколко пъти по време на техните седемгодишни отношения.

Говори се, че Никол отчаяно иска състезателят от Формула 1 да се върне при нея, като рожденият ѝ ден бил моментът, в който тя осъзнала, че не е готова да се откаже от Люис.

Източник издаде пред списание Closer: "В края на вечерта Никол получи съобщение за празника си от Люис, както и Instagram пост, което я накара да стане невероятно емоционална. Дълбоко в себе си тя все още го обича и се надява, че той ще се върне при нея и накрая ще се обвържат сериозно".

В съобщението за рождения ден на 37-годишната Шерцингер 30-годишният Хамилтън сподели, че именно тя е човекът, който го е направил "мъжът, който е сега".

Наскоро се появи информация, че Никол е започнала връзка с футболиста Пайтим Касами, в чиято компания бе забелязана по време на гръцката си почивка на остров Миконос. За Люис пък се говореше, че има отношения с Кендъл Дженър.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените търсят успял мъж който е победител в живота.Такива *** като n.2 и n.4 цял живот ще "поработват" като общи работници, ще се отдадат на алкохола и накрая ше си умрат като анонимници за които никому не е грижа.
5
0
 
4
 
! Отговори
Дженъри преди 8 години
Любовта е игра със строг сценарии!!! Да предиэвикаш желания мъж да направи сам първата крачка е цяло иэкуство, което иэисква много повече усилия и беэпогрешна тактика от директните действия!!!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И двамата са църни да се взимат, по-добре отколкото този да развали поколението на някоя русокоса девойка.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2, Ми нали и тя е черна!? Но е симпатична.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да потърси някой бял човек, тя само на печки налита. Не можеш да ги разбереш тези жени, да кажеш че пари няма - не, чудна работа.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той е голям красавец, няма що. Като соларно ***.