Памела опитва да засенчи Жизел със силиконова гръд

Мис Андерсън е полугола във фотосесия за юнския Vogue
Обновена: 5 юни 2013 14:48 | 4 юни 2013 13:01,
5
Памела опитва да засенчи Жизел със силиконова гръд
Снимка: сп. Vogue

След по-малко от месец Памела Андерсън ще навърши 46 години. В бразилския Vogue обаче тя изглежда на не повече от 30. Последният брой на модната Библия се превърна в достойна конкуренция на Playboy и останалите мъжки списания, тъй като показва повече плът от обичайното. И кадрите с мис Андерсън не правят изключение!

Едва ли има човек, който да не е виждал гърдите на Памела, тъй като тя изгря като момиче на Playboy и нейни полуголи и голи снимки се считат дори за клише. Ала в този брой Марио Тестино се е постарал да подчертае сексапила на блондинката и да ни го предложи по един стилно-еротичен начин от медията на Хю Хефнър.

Актрисата позира по бански и тесни блузи, под които ясно се очертават зърната ѝ. На един от кадрите тя е с мокра бяла тениска, която е напълно прозрачна. Визията на Памела напомня на ролята ѝ в „Спасители на плажа" и връща читателите 10 години назад.

Андерсън демонстрира перфектно тяло, което със сигурност е постигнато с помощта на фотошопа, ала сякаш и това не прави вече впечатление. Блондинката знае, че сред най-големите ѝ „достойнства" е големият ѝ бюст и гордо го пъчи на всички снимки.

Интересното в появата на Памела е, че в юнския Vogue тя се конкурира с далеч по-млади и дами, които са и професионални модели. Ангелите на Victoria's secret също застават пред обектива на Тестино, като Жизел Бюндхен е на корицата на броя. За разлика от Памела знойната бразилка не може да се похвали с изваян силикон, но пък нейната фотосесия, както и тази на Дауцен са значително по-ефектни и привличащи внимание.

Памела си е Памела и ако още мечтаете да ви спаси на плажа, потопете се във фантазията си с помощта на галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
Капитана преди 11 години
До Параход с комин : Бе ти, толкова си можеш, или пиеш специални хапчета, нещо...........
2
9
 
12
 
! Отговори
Параход с комин преди 11 години
Чшш, ало , цицестата, ти може и да засенчиш в буквалния смисъл някоя БГ красавица, но в преносния смисъл малко трудно.ПП: Не че не съм я таковал как Пами с ръка. Но без силикон беше по-готина.Даже и виц съм си измислил. Навремето една суеверна ме питаше :"Искаш ли да ти гледам на ръка?"Сега години след това бих и казал на майтап "Ти не ми гледаш на ръка на линиите на живота, любовта и т.н. Гледаш по бръчките на Памела" Груб виц, ама вица си е самата истина.
1
4
 
24
 
! Отговори
1 преди 11 години
На снимките изглежда добре, но на живоооо ... нали я видяхме!