Vogue се превърна в Playboy

Или по-скоро в Playgirl, ако можем да направим аналогия за дамската аудитория
6 апр 2013 18:03,
27
Vogue се превърна в Playboy
Снимка: Vogue Hommes International

Колко често може да видите мъж на корицата на Vogue? Не е тайна, че модната Библия напоследък експериментира и не винаги слага манекенки на корицата си. Голотата обаче винаги е била тема табу за медията до този момент.

Пролетно-летният брой на Vogue Hommes International не само изненадва, но и шокира. На корицата е мъжкият модел Джаред Скот, който на страниците може да видим чисто гол. Това накара десетки читатели да се запитат дали медията смята вече да конкурира Playboy (списанието, което съблича напълно дамите).

Провокацията се усеща още от корицата, където панталонът на модела е смъкнат дотолкова, че окосмяването на интимните му части се вижда. Списанието се прави в Париж, а фотограф на нетипичните за Vogue-империята кадри е Sølve Sundsbø.

Във фотосесията Джаред сякаш прави стриптийз, защото с всяка следваща снимка се показва все по-съблечен, докато накрая не остава напълно натурален. Костюмите, които за момент покриват мускулестото му тяло, са на марките Gucci, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana и Hermes.

„Невероятно е, защото никога не съм си се представял по този начин", казва Скот за дебюта си на корицата на Vogue.

За разлика от него обаче читателите не са във възторг. Минути след като корицата излезе в Twitter, започнаха коментари от сорта на: „Кой би бил привлечен от подобна корица? И кой иска да гледа пениса на Джаред Скот?"; „Да видя така Джаред Скот наранява очите ми"; „Чудя се колко ли са платили на Джаред Скот, за да се покаже чисто гол в Vogue Hommes International?".

И докато всички се чудят приемливо ли е това или не, за модела скандалът е идеална възможност да изгради страхотна кариера. Скот е с италиано-германски произход и прави първия си по-голям пробив в модния свят на ревю на Givenchy през януари миналата година.

Вижте изваяното тяло на модела в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: мъжvogueгол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отвратително тяло.Винаги съм се чудила,защо мъжете мислят че харесваме макети по които да изучаваме мускулите.
15
2
 
0
 
! Отговори
Smile преди 11 години
Комплект тениски за двама само за 16 лв., вместо за 23. grabo.bg/komplekt-damska-i-majka-teniska-kliuchat-kam-sartzeto-plius-dostavka-0qzh5b
14
0
 
3
 
! Отговори
ДА преди 11 години
КИСЕЛО Е ГРОЗДЕТО
13
5
 
2
 
! Отговори
GolqmoDarvo преди 11 години
И какво му е толкова хубавото ? Момчето никъде го няма , дори и пресата му няма достатъчна сепарация. Всичко друго е скръб(ръце, гърди , гръб , крака). Общо взето един хилав човек с бърз метаболизъм , влезнал е във фитнеса и с малко помощ от тъмната страна е станал орелефен хилав човек.И понеже е модно да си казваме в темата - тренирам по около 20 часа на седмица.
12
2
 
6
 
! Отговори
уйо преди 11 години
Аз съм мъж, харесва ми, но малко по-мускулесто тяло. Всички нерези, които ***, че бил гей, мей, змей и не знам си какво още... нека се видят в огледалото и после да погледнат пак снимката! Много лесно е да се критикува. Това момче е прекарало часове във фитнеса, хранило се е правилно и куп други неща, но за нашенският "мачо", всеки по-слаб и релефен, облечен добре и епилиран е ***! :) Селяци - само пред лаптопа и Тв-то не става - малко усилие и може да забиете нещо! :) Чакам "-" сега!
11
0
 
9
 
! Отговори
мома преди 11 години
няма го върна тоз ергенин...
10
0
 
2
 
! Отговори
Некой си преди 11 години
До женска:Твоят по-хубав ли е? Съмнявам се.
9
2
 
13
 
! Отговори
ilko преди 11 години
аз сън хетеро, тренирам 2-3 пъти в седмицата и за мене , пича има яко тяло. За останалите нещо на английски, защото звучи по-добре - CUT THE BEER AND CUT THE HATE
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви извращения? Според теб как ткрябва да изглежда един мъж -шкембе ,косми и бял като тутманик?
7
7
 
6
 
! Отговори
........ преди 11 години
Ти нема да го върнеш, ама него питал/а ли си го? :D Като казах, че е гей, да не съм казал, че е грозен? Момчето е мустакат гей - факт.
6
3
 
10
 
! Отговори
женска преди 11 години
Хубаво тяло, но в лицето нещо не ми харесва.Няма да го върна, но съм виждала по-големи симпатяги.
5
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** от мъжки пол /което е съмнително/ долу с комплексите си да не се обаждат. Как може да кажеш на този,че е грозен? Освен женска има и мъжка злоба!
4
14
 
6
 
! Отговори
Зиг преди 11 години
Леле, колко е противен тоя...
3
13
 
5
 
! Отговори
........ преди 11 години
Мустакат гей. Да не се бърка с обикновен гей ;)
2
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, к`во не му харесват?...Аман от лицемери!Красиво мъжко тяло...
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Секси тяло...