Как ретрограден Уран ще промени любовния ви живот?

Забавете темпото и се наслаждавайте на случващото се!
2
Как ретрограден Уран ще промени любовния ви живот?
Снимка: iStock

Ретрограден Уран в Телец започна в неделя, 1 септември, и ще подчертае темите около промяната, за да можете да научите какво цените и какво имате нужда във вашата романтична връзка. Това може да бъде решаващ момент в отношенията ви с партньора, не само за да ви помогне да разберете как да се справите с новите развития, но и за да ви помогне да разберете как вашите собствени нужди и желания също са се променили.

Уран е управляващата планета на Водолей - чудакът на зодиака. По време на ретроградния Уран, който ще продължи до януари 2025 г., всеки от вас има задачата да прегърне странностите си. Вашето предизвикателство през следващите няколко месеца е да се опитате да обикнете онези части от вас, които са ви смущавали в гимназията.

Колкото повече научавате за себе си, лекувате и дори прегръщате темите за самоизрастване, начина, по който гледате на любовта и вашите нужди в една връзка, неизбежно ще се промени. Това, което искате от любовта, когато сте на двадесет и пет, ще се различава от това, което желаете, когато сте на четиридесет и пет. Така че запазването на пространство за себе си, почитането на ценностите ви и да си дадете време да обработите и усвоите всичко, което се е променило във вашия романтичен живот, ще ви позволи да изберете не само това, което заслужавате, но и това, което може да продължи да расте с вас.

А ето и как ретрограден Уран ще внесе промяна в любовния живот според вашата зодия:

Овен

Може би се чудите дали вашият партньор наистина ви цени по начините, от които се нуждаете, Овен, но въпросът е, чувствате ли се така за себе си? Трябва да започнете да се движите с увереността, с която сте известни, и искрено да вярвате, че сте подарък за партньора си. Когато знаете, че сте ценен, вие също сте склонни да можете да получите повече от това, което заслужавате. Тази връзка има смисъл за вас само, ако ще надгражда живота ви.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ретрограден Уран
Още от Свободно време.
8 начина да върнете страстта в спалнята
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари