7 здравословни трика, които да прилагате вечер за по-щастливо утро

Погрижете се за тялото преди лягане
8
7 здравословни трика, които да прилагате вечер за по-щастливо утро
Снимка: iStock

Ако редовното използвате мобилните си телефони за нещо повече от свързване с любимите хора, най-вероятно прекарвате известно време в социалните мрежи. Независимо дали разглеждате Instagram, Facebook или TikTok, сигурно многократно сте попадали на различни трикове за красота, които ви обещават безупречни резултати само за една нощ. В списъка попадат маски за борба с бръчките и фините линии по лицето, масла за възстановяване на изтощени кичури, както и пачове за пъпки, с които ще си решите проблема веднъж завинаги.

Ние обаче бихме искали да предложим алтернатива, която не е свързана с това колко красиви се събуждате, а колко здрави. Да бъдеш най-добрата версия на себе си не изисква много енергия или време благодарение на няколко трика и съвета, които всъщност могат да ви осигурят желаното благополучие, още докато спите. Помислете за това като за най-лесното подреждане на навиците.

По-долу ви представяме седем здравословни трика за една нощ, които действат магически, докато спите, така че да се събудите по-здрави, отколкото сте заспали предната нощ.

7 здравословни вечерни трика за по-щастлива и здравословна сутрин

1. Вземете магнезий

Магнезият може да не получава същата слава като пробиотиците или коластрата, но той играе основна роля в множество функции на тялото и може да се приема преди лягане за различни предимства. Приемът му през нощта може да ви помогне да имате редовно движение на червата на следващата сутрин, тъй като минералът е релаксант на гладката мускулатура и помага при мускулните контракции, които насърчават редовна отделителна функция на тялото.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: трика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Спането е лукс, номера е няколко кратки дрямки през деня.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Приятни сънища!