Как да впечатлите мъжа, когото харесвате?

Внимавайте в изказа си
22 мар 2024 22:15, Михаела Лазарова
11
Как да впечатлите мъжа, когото харесвате?
Снимка: Istock

Добрата комуникация е от съществено значение за всеки тип взаимоотношения. В любовта връзките често се разпадат или не се стига до такива, ако комуникацията между двама души не е на ниво. Как да разговаряме с мъжа, когото харесваме, така че да ни забележи и да поиска да ни опознае повече?
Вижте 10 идеи.

1. Усмихвайте се често. Следващия път, когато разговаряте с мъжа, когото харесвате, опитайте се да бъдете ведри, усмихнати. Покажете му, че шегите, с които се опитва да ви забавлява са ви наистина забавни. Мъжете определено биват привлечени повече от жени, които са усмихнати и позитивни.

2. Спрете да фокусирате вниманието си върху това, за което той мисли. В началото на нови взаимоотношения, в които се опознаваме с някого, е съвсем нормално да мислим повече за това дали с думите и поведението си правим добро впечатление. Понякога се заблуждаваме, че отегчаваме отсрещната страна, мислим твърде много за своето представяне, а това само ни пречи. Винаги си личи, когато един мъж се радва на компанията на една жена.

3. Бъдете сдържани и грациозни. Мъжете винаги ще харесват жени, които в общуването си с тях са деликатни, показват женственост, добро възпитание, дори лека свенливост.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Не си прави илюзии преди 1 месец
Може да си умна колкото си искаш, може да си голям дипломат и много мила по душа, но мъжът ще впечатлиш светкавично само ако имаш чудесни пропорции на тялото и дълги, стройни крака. Всичко останало той ще забележи по-късно и ако има ум и сърце, ще го оцени. Но първото, най-силно впечатление е на базата на първичния инстинкт за размножаване.
4
0
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 1 месец
Аман от хомосексуалисти тук. Отнася се до последното изказване, но не се ограничава само до него.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чевръсто се завъртете и пуснете тънка усмивка!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това сте го публикували вече няколко пъти.
1
5
 
4
 
! Отговори
Трифон преди 1 месец
Предварително се извинявам че пиша, но не мога да не споделя. Направете му скандал за пари, за всичко за което е платил или не е платил или си мислите че не е. Абе скубете го и го обвинете че е алчен.