Как да грабнете мъжкото внимание?

Разказвайте за интересите си страстно
34
Как да грабнете мъжкото внимание?
Снимка: Istock

Когато имате интерес към някой мъж, но той не ви забелязва, трябва да действате. Така няма да съжалявате, че сте пропуснали шанс да опитате да откриете любовта, ако това е, което искате. Понякога любовта се нуждае от леко побутване, за да може нечии очи да бъдат отворени и то именно към вас, ако това е желанието ви.

Жените притежават мощни оръжия, които могат да използват за насочване на мъжкото внимание. Само трябва да знаете как да действате така, че да не изглеждате нито твърде агресивно, нито прекалено отчаяни за мъжко внимание.

Използвайте тези 5 женски трика, за да грабнете мъжкото внимание, което сте си набелязали.

Погледнете го в очите, но не втренчено

Зрителният контакт е много важен показател за интерес. Ако искате един мъж да ви забележи, постарайте се да види, че го гледате в очите. Поглеждайте го малко по-продължително, за да му дадете да разбере, че не ви е безразличен, но не се втренчвайте. И в никакъв случай не избягвайте погледа му, ако той ви погледне.

Добавете го в социалните мрежи

Не се страхувайте да направите първата крачка, ако искате да ви забележи. Нищо не губите, ако му изпратите покана за приятелство. Най-лошото, което може да се случи е да не я приеме, което пък ще ви помогне рязко да отместите фокуса си към него. Но пък ако се свържете в социалните мрежи, първата крачка е направена. Останалото зависи от комуникацията ви и ситуациите, в които ще попаднете.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още по-важен е един друг въпрос. След като си грабнала вниманието му, как да задържиш това внимание така, че той да пожелае завинаги да е с теб? Или поне вниманието му да не трае само докато те вкара в леглото си за една нощ или даже само за един час.
25
1
 
0
 
! Отговори
Im-дртiйУАЙТBOY! преди 1 месец
Водещ показател и точен индикатив за добре оформените и предварително начертани дамски намерения под 16 и 28 са целата представителна плеяда от подбраните ViA кастинг сбирка от женски индивидууми кръжащи около ЕРГЕНЪ Йевгени ли беше, Владко ли - все тая: не е важно името и човекЪт,а само & единствено портфейлът МУ да бъде съответно добре подплатен и силно адекватен на високите дамскиэ изисквания в унисон со съвременната консуматорска епоха белязала ги као леопардовия принт по клиновете им...
24
0
 
0
 
! Отговори
Im-дртiйУАЙТBOY! преди 1 месец
До Анонимен /16/... Да добавим същественото: леко премрежени оцицки со въздълги пърхащи бързо као колибри мигли; добре оформени со яка пластика джуки, леко подпухнали као дрт пияница устни; дълбоко добре оформено деколте - съвсем бегло скриващо едро оформена силиконова чудесна за отмора нежна дамска гръд...готова да приюти и стопли гуд снасящия самец; въздълъг леко поклащащ се бедър снабден стратегически со съответния мрежест чорап; високи хийлс осигуряващи нужната поклащаща се као кораб походка
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се стараят да бъдат прилекателни за противоположния пол, биологически, е черата на мъжките индивиди. НЕ на женските. Хвърлете поне малко поглед към природата. Сега с кипренето и всички други опити за привличане се показва единствено мъжката същност на женските по рождение създания.
22
0
 
0
 
! Отговори
,:до 29 преди 1 месец
Какво означава това съобщение...!? Izirash се на всички изказа ли се по-въпроса...ха ха ха
21
0
 
5
 
! Отговори
Трифон преди 1 месец
Кажете му че го мразите, работи и за непознати. За да няма лоши чувства аз спирам да пиша тук :))
20
1
 
3
 
! Отговори
Зоро преди 1 месец
До пияница мистик___Олелееее, получих уплах като я видях. Ясно защо пише все такива статии, това нещо сигурно само психично болни го клатят?!?
19
1
 
15
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Кажете му ,че ша му изпийте соса от маркуча .
18
0
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
До Дедо Мъди === Ти виждал ли си я на по-голяма снимка? Напиши в Гугъл "Михаела Лазарова". Първата снимка горе вдясно е тя :))) Работи в Инвестор, които са собственици на Днес.бг и е редактор в "Аз, жената", също под щапката на Инвестор и част от Днес.бг. Има ги горе подредени свързаните с Инвестор сайтове. Успех :))))
17
0
 
5
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 1 месец
Ей Михаелче,от малка те заглеждам бе душа!Повече внимание на къде? Чакаш да ме фане склерозата ли?
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приятни сънища!
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Маг Витанов е в отпуск по болест най-вероятно. Или му е свършил оцета
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зависи какво ви е дала природата. Хубави крака - значи с къса поличка ще му грабнеш вниманието; хубаво тяло - впита рокля; хубав бюст - дълбоко деколте. Характерът и интелектът са много важни и ще бъдат оценени, но преди това трябва да ви забележат. Едва след като мъжът ви забележи и ви хареса, той ще прояви внимание, за да оцени и останалите ви качества.
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато си намажете краката с оцет
12
2
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 1 месец
Не се обяснявай. Станал си Сам Шепърд. Но помни третия постулат на Константинов - Чииикията е морална победа над жената!
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много лесно! Ако изсвирите петата симфония на Бетовен на мандолина!
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Продължение. На много от момичетата станах, така да се каже, обект на желанията им. Звъняха ми да излезем вечер, и то по няколко пъти. Но аз-все не мога, преуморен съм къде от часове, къде от много работа, което си беше самата истина, все бях претрепан, къде е опасно вечерно време по улици, дискотеки и т.н. И така всички си намериха друг. Аз съм си виновен естествено за мен да е "блъскането", а за друг наградата, плодовете, който грам не е допринесъл да спечели жената, само и е "предложил".
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така. В продължение на години помагах на страшно много хора, в това число много момичета, понеже учех, работех и можех. Спасявах ги в училище от двойки, от повтаряне на класа. Сетне в университета да вземат изпити по трудни дисциплини и чепати преподаватели, които преди това ги бяха късали по 5-6 пъти. В последствие и на колеги/ колежки на работа, без това да ми влиза в задълженията. Що дипломни работи съм написал, не съм взел за всичко стотинка.
8
4
 
21
 
! Отговори
Мими преди 1 месец
Обличате си къса поличка без гaщи. Сядате срещу него и му позволявате да ви зърне шyндaта. От тази гледка няма да може да спи и все за вас ще мисли.
7
11
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
До Лили === Ами ако си ниска, дебела и в лицето грозна, какво внимание ще очакваш някой мъж да ти обърне? Е, може би някой клошар, дето ще иска да го прибереш на топло и да го храниш :)))