Кои са 12-те неща, които често забравяме преди почивка

Идват великденските празници, а с тях и времето за отпуск
3
Кои са 12-те неща, които често забравяме преди почивка
Снимка: iStock

Когато мечтаем за ваканция, си представяме света от възможности, който ни очаква, след като пристигнем на желаната дестинация, а не мислим за цялата подготовка, която е необходима преди тръгване. Планирането къде да отидем, резервирането на хотели и създаването на определен маршрут изискват много усилия, но най-предизвикателната част от подготовката е събирането на куфара.

Независимо колко планове сме направили в главата си, неизбежно е вечерта преди пътуване стаята да изглежда сякаш торнадо е минало през нея, докато се опитваме да съберем дрехите, достойни за ваканция, въпреки че накрая слагаме едни и същи класически парчета, които така или иначе носим всеки ден. И докато сме в агонията на този стресиращ процес, винаги забравяме да сложим нещо важно в куфара.

Без значение колко сте организирани, нещо винаги може да се изплъзне от ума ни и да остане забравено у дома. За да помогнем за отстраняването на тази забрава, ние съставихме списък с често забравяни артикули, за да гарантираме, че следващата ви ваканция не се върти около панически тичания по магазините, за да купите обувки, тоалетни принадлежности или преса за коса.

Кои са 12-те неща, които винаги забравяме преди почивка, вижте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: почивка
Още от Свободно време.
5 неща, които карат мъжете да се отдръпват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Страшно мразя да резервирам билети и хотели, затова вече само с туристическа агенция.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чадър, тапи за уши, дневник, фотоапарат? Че кой се нуждае от тези неща? Останалото е дребно, което човек може да си купи от всякъде, ако го забрави.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Децата. Ама жената все ме подсеща.