Актуални прически: стилове за тънка коса

Как кичурите ви да изглеждат по-плътни и дебели
24 окт 2023 17:45, Дарена Найденова
0
Актуални прически: стилове за тънка коса
Снимка: iStock

Всички имаме своите проблеми с косата – накъдряне, сухота и накъсване, наред с много други – но когато имате фина коса, най-големият противник е обемът или липсата на такъв. Има много фактори, които причиняват плоскостта на нашите кичури – като прекомерна употреба на продукти, топлинна обработка и твърде много дърпане при оформяне. Но знаете ли, че неправилната прическа е един от най-големите виновници за това тънката ви коса да изглежда още по-тънка?

Точно така – въпреки че вашите навици за миене и оформяне несъмнено са важни, първата стъпка към симулирането на допълнителен обем е правилната прическа, която може да ви помогне да елиминирате тежестта, която дърпа косата ви надолу.

Разговорът с вашия фризьор за постигане на тази цел може да се окаже малко предизвикателство, особено когато не сте запознати с фризьорския език. Затова ние имаме няколко съвета относно това какво точно да поискате следващия път, когато стъпите в салона за красота. По-долу ви предлагаме няколко прически за тънка коса, с които да създадете илюзията за по-плътни кичури.

Прически за тънка коса можете да разгледате в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: тънка коса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари