Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия?

Астрологична прогноза до 22 октомври
17 окт 2023 17:07, Теодора Драгоева
2
Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия?
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 22 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Финансовото ви състояние ще е леко нестабилно. Анализирайте разходите и по възможност ги ограничете. Обстановката на работното място ще е напрегната. На моменти може да ви хрумне мисълта, че е крайно време да потърсите нови възможности за професионална реализация, но на този етап е за предпочитане да изчакате. Запазете спокойствие по време на спорни дискусии и не привличайте вниманието. Ще е много по-важно да стигнете до правилни заключения, отколкото да изразите мнението си.

Телец

Няма да е от най-успешните ви периоди, но и с по-сериозни проблеми сте се справяли. Неприятностите ще са изненадващи и от всякакъв характер. Първоначално ще засегнат личните ви отношения, което пък ще се отрази на финансовия ви статус. Ограничете контактите доколкото е възможно и най-вече мяркайте се колкото е възможно по-рядко пред очите на шефа. През втората половина от седмицата грижите ще са свързани с по-възрастни близки роднини. Преценете обективно дали можете да се справите самостоятелно и ако се налага да потърсите помощ, направете го незабавно.

Близнаци

Обмисляйте внимателно както разходите, така и финансовите си уговорки. Не е изключено да получите предложение за участие в краткосрочна форма на обучение или обмяна на опит. Не я пропускайте, дори ако трябва да заплатите някаква такса. Въздържайте се от остри изказвания, които биха навредили на връзките и позициите ви, особено спрямо задграничните партньори. Популяризирайте постиженията и уменията си сред колкото е възможно по-широка публика от вашата област. Възможно е да получите одобрение на запитване за съвместна дейност, което сте изпратили преди месец. Съгласете се, само ако проектът ще стартира през следващия месец.

Целият хороскоп за седмицата можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
За Цанов нещо? преди 6 месеца
Нито дума за Цанов и изслушването му в парламента днес. Човекът разкрива как в момента в който решил да ПРОВЕРИ дали машините за гласуване могат да бъдат манипулирани и получава заплаха от ... алексей петров да не си вре носа. Алексей му показва разпечатки на всички лични кореспонденции. А алексей официално е никакъв. И това потенциално ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА (практически управление на държавата и подслушване на всеки) доведе до циркове от божанков в НС и ... тишина от медиите? Странно ;)
1
0
 
0
 
! Отговори
Газа преди 6 месеца
Според мен трябва освен зодиите и геолокация да се прави. Щото каквато и зодия да си ако си във зона на военни действия рано или късно ... Там хороскопа не важи. Важи дали си там или не си.