Сладки мъжки жестове, които жените подминават

Какво правят любимите половинки, за да ни зарадват
14 авг 2015 23:00, Мария Дуковска
27
Сладки мъжки жестове, които жените подминават
Снимка: Outnow.ch

Свикнали сме да изискваме много от мъжете. Търсим принца от приказките, търсим идеала в представите ни, търсим... под вола теле, както казват старите хора!

Търсейки перфектността у силния пол често отминаваме някои малки сладки жестове, които те правят, за да ни зарадват. Кои са малките неща, заради които трябва да обичаме мъжете си?

Те ни завиват, когато сме задрямали на дивана

Любовта се изразява в грижата за другия. Ако се сепнете посред нощ и осъзнаете, че сте заспала на дивана, но сте завита грижливо, това е знак за истинска обич и загриженост.

Държат чантата ни, когато ръцете ни са заети

Или когато чантата ни е твърде тежка, за да я носим. Мъжете, които обичат своите половинки истински, се стараят да облекчават товара от плещите им. Забелязвате ли това, момичета?

Бръснат се заради нас

Независимо, че веднага след бръснене заприличват на 19-годишни хлапета, мъжете са готови да обръснат брадите си, само за да не драскат нежната ни кожа, когато ни целуват. Сладко!

Свалянето на седалката на тоалетната чиния

Нас винаги ни дразни, когато заварим седалката вдигната. Някак запомняме само онова, което не ни харесва. А всички случаи, в които седалката е била свалена, а вие не сте забелязали?

Помислете за това преди да се втурнете към половинката си с обвинения, че отново е забравил какво сте го помолили!

Още по темата четете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: мъжевръзкаженилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха, че какво лошо има, когато другите са виновни, да търсиш винаги вината в себе си е най-прекият път към лудницата ;)
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такъв мъж който да сваля седалката на тоалетната чиния заради жена си! Има такива дето я вдигат заради нея. Или по скоро от възпитание. Не виждам кое му е сладкото то е просто нормално общоприето.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално е една жена да не забелязва такива дреболии, както няма да забележи и, ако спрете да ги правите ;) Наистина не разбирам жените, на които им харесва да се държат лошо с тях, но и когато мъжът прекалява с "кавалерството" си също е дразнещо, и изглежда комплексарско.
8
0
 
5
 
! Отговори
Даниела преди 8 години
По-голяма простотия не бях чела, честно!
7
1
 
14
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Липсата на любов винаги се усеща ...
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
da be da moq maj nito edno ne pravi ot vsi4kite izbroeni ne6ta hahaha ujass.
5
1
 
17
 
! Отговори
Минко!Написал сиТази преди 8 години
глупост след полунощ, когато празникът Голяма Богородица вече е настъпил и се очаква по-уважително отношение спрямо жените, особено спрямо майките /а ти се хвалиш, че "ощастливяваш" и раждали/.Та си мисля, колко ли са женичките, които ти четат глупостите и са готови да се срещнат с теб за поза 69. Решени са преди това цял ден да не ходят във WC и точно когато с ентусиазъм заемете тази поза, да свършат наведнъж всичките си естествени нужди върху мордата ти.Все някоя ще го направи, заслужаваш!
4
1
 
19
 
! Отговори
ООООООО преди 8 години
A MOЯТ ЧАКА ДИСКРЕТНО ДА СИ ОТИДА В СПАЛНЯТА И ДА ЗАСПЯ ,А ТОЙ ДА СИ ЧАТИ НА СПОКОЙСТВИЕ С ЛЮБОВНИЦИТЕ В ХОЛА ,НАПРАВО Е КАВАЛЕР ..НАЛИ...
3
3
 
29
 
! Отговори
баба Гица преди 8 години
Статията е теоритична утопия.Съвреминните жени се впечатляват от атрактивно представени инвестиционни намерения и се задържат при последовотелното им изпълнение.
2
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди известно време направих път на една хубава пикла в автобуса,а онази ми се изсмя подигравателно. Как да бъдеш кавалер после?
1
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И дават само на вас чорапите си, за да им ги изперете!