Спрете да се саботирате в живота

Понякога най-големите си провали дължим на себе си
20 юни 2015 11:33, Мария Дуковска
6
Спрете да се саботирате в живота
Снимка: Outnow.ch

Има моменти в живота, в които си мислите, че сякаш всичко и всички са срещу вас. На крачка сте от това да постигнете целите си, но в последния момент нещо се изпречва на пътя ви и следва мощен провал.

Замисляли ли сте се, че вие самите можете да бъдете основна пречка по пътя към собствения си успех? Дори да не ви се вярва понякога вие можете да бъдете най-големият си враг.

Ето и няколко съвета, с чиято помощ ще избегнете саботирането на самите себе си:

Идентифицирайте наличието на проблем

Отстъпете назад и се опитайте да обхванете с поглед по-голямата картина. Когато не можете да постигнете нещо, преценете дали наистина нямате тази възможност или вашите вътрешни борби и страхове ви пречат.

Спрете да се фокусирате върху негативното във всяка ситуация

Защото в живота нищо не е само черно или само бяло. Помислете за това. Ако е необходимо, вземете си почивка и си дайте време да осмислите нещата. След това почерпете вдъхновение, потърсете помощ и опитайте да оправите нещата. Никога не губете надежда и не спирайте да опитвате, докато не успеете.

Бъдете способни в това кои сте и на какво сте способни

Да осъзнавате силните си страни е от ключово значение за постигането на успех. Ако има нужда, направете си списък с вашите положителни качества и го прочитайте всеки път, когато се появят някакви съмнения.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: професияживотработа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Сп???нс преди 9 години
хахаха оня ден даваха тоя филм от снимката - един щеше да се жени и тая от снимката успя да го убеди че го обича повече , същата боза като статията
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В БЪЛГАРИЯ ПРОВАЛЪТ ГО ДЪЛЖИМ НА ПРЕДАТЕЛИ МАСОНИ ИЛЮМИНАТИ,ТАЛМУДСКИ МЪДРЕЦИ,ПЛАНЪТ РАН ЪТ ,КОМИТЕТ 300 ,ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД,НА СЛУГИ ЖУРНАЛИСТИ ,СЛУГИ ПОЛИТИЦИ И ИЗМИСЛЕНИЯ ТЕРМИН ИКОНОМИКА.ТИ ДЕТО СЕ ПРАВИШ НА ПСИХОЛОГ СИ НАЗУБРИЛА МАСОНКИ ГЛУПОСТИ И ПИШЕШ,БЪЛГАРИТЕ СМЕ СТАР РОД А САТАНИСТИТЕ КОИТО СЪМ ОПИСАЛ ПО ГОРЕ УНИЩОЖАВАТ И ВОДЯТ ВОЙНА ПРОТИВ ПРАВОСЛАВИЕТО ЧРЕЗ СЛУГИ КАТО БОРИСОВ И ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ.
1
1
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Българите можем да даваме съвети само от позиция на тарикати и измамници.