Арестуваха и бащата на ученика, убил четирима

Кървавият инцидент стана в училище в Джорджия
20
Арестуваха и бащата на ученика, убил четирима
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Властите в щата Джорджия арестуваха днес бащата на заподозряния за стрелбата в местната гимназия "Апалачи" 14-годишен ученик Колт Грей, който уби четирима души и рани още девет, като му повдигнаха обвинения, предаде Ройтерс.

"В координация с окръжния прокурор, Брад Смит, Бюрото за разследване на щата Джорджия арестува 54-годишния Колин Грей, във връзка със стрелбата в гимназия "Апалачи". Колин е баща на Колт Грей", съобщи Бюрото в социалната мрежа "Екс".

Още по темата
Бащата и синът са били разпитвани от местни разследващи служители в съседния окръг Джексън миналата година, във връзка със заплахи в интернет за масова стрелба в училище, но тогава е било преценено, че няма основания те да бъдат задържани, съобщи в сряда ФБР.

По време на тогавашното разследване бащата е казал, че държи ловни оръжия в дома си, но че синът му няма безконтролен достъп до тях, а Колт Грей е отрекъл да е отправял заплахи в интернет, допълни ФБР.

След ареста днес на бащата на стрелеца Колт Грей, Колин, му бяха повдигнати обвинения за непредумишлено убийство, убийство втора степен и жестоко отношение към деца. И трите обвинения произтичат от това, че бащата не е ограничил достъпа на сина си до притежаваните от него оръжия, посочва Ройтерс.
Самият ученик, извършил жестокото масово убийство, е обвинен в четири предумишлени убийства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: САЩубийстводжорджия
Още от Водещи мобилна
Хънтър Байдън се призна за виновен, чакат го до 17 г. затвор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Уважавам евроамериканските ценности за празнични стрелби и приятелски ръгвания в мултикултурната общност. Да не предават евроамериканските традиции. Хората се жертват за традицията и за оръжейните корпорации, да има големи печалби, които да хранят политическата олигархия на Европа и САЩ.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Уважавам американските народни обичаи за народни стрелби за богата реколта и здраве. Голям мамул на нива, едро говеддо в ***.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Стана ли ясно защо това момче е отправяло заплахи? Най ме учудва това, че за тези заплахи се е знаело, но е било преценено, че няма основание да се вземат превантивни мерки.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А най ме кефи, че щатите винаги дават акъл на другите!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа
12
0
 
1
 
! Отговори
Геофизика се нарича преди 1 седмица
До 8. Коментар. По тази логика, трябва да обвинят всички политици на най-развитите икономики, които са допуснали по небрежност да се случи глобалното затопляне. Ако нямаше производство, транспорт и др. индустрии. . . . . . . За невнимавалите по физика глупостите, които пишеш са зелени фантасмагории на неграмотни! Разликата между дневната доза слънчева енергия и дневната доза енергия употребена от човечеството са 19 порядъка (число с деветнайсет нули!) в полза за слънцето! Така, че от ледения пер
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Скоро и в България ще има подобни мас шутингс.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
учим се от САЩ, ама не съвсем, повдигнато ли е обвинение на Божанков, че синът му рани момиче или на собственика на пистолета или на майката, затова не ни свалят визите, ами такива като сина на божанков могат на детско празненство да стрелят по децата и да убиват, а лидер на партия участва в катастрофа с убийство на човек и пътят беше преасфалтиран от длъжностно лице от собствената му партия, а той денонощно по телевизиите да говори за морал
9
0
 
9
 
! Отговори
4 преди 1 седмица
Каква страна! Как така ще убиеш 4 човека -това да не са зайци и ще раниш още няколко!?Не разбирам нещо за тази превъзнасяна велика демокрация,която превъзнасят пасито и сие! И това е често явление, а като отношение към човешкия живот е отвратително!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Според мен Демократичната партия с изказванията за ограничаване на оръжието, създава паника и много хора бързат да си накупят още и още. Вижте преди някой време какво стана с веце-хартията, опашки, бой
7
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Бг статистически сме с повече убийства на глава от населението,отколкото в САЩ...так ,че недейте да ревете на чужди гробове.------Това е лъжа и лесно може да се провери в нета. Имаме много по-малко убийства на глава от населението от САЩ, че дори сме съвсем малко по-назад от Великобритания.
6
2
 
1
 
! Отговори
Коментар преди 1 седмица
По тази логика, трябва да обвинят всички политици на най-развитите икономики, които са допуснали по небрежност да се случи глобалното затопляне. Ако нямаше производство, транспорт и др. индустрии, както и ако бяха направили слънчев чадър, нямаше на света да му се налага да плаща милярди за зелена зделка. Така че да ги арестуват за непредумишлено увреждане на планетата.
5
2
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 1 седмица
Родителите носят отговорност за непълнолетните си деца, за тяхното възпитание и поведетие. Ако не могат да се справят, да дават децата на някой да ги осинови, който ще е по-отговорен от тях!
4
6
 
2
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 седмица
В Бг статистически сме с повече убийства на глава от населението,отколкото в САЩ...так ,че недейте да ревете на чужди гробове.
3
0
 
5
 
! Отговори
G. I. Joe преди 1 седмица
В САЩ трябва да е задължително всеки да носи оръжие за да е доволно оръжейното лоби.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
14-годишният ученик Колт Грей е обвинен в четири предумишлени убийства и в девет броя покушения на убийства.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
14-годишният ученик Колт Грей уби четирима души и рани още девет.