Часове след като изхвърлиха Русия от олимпийското движение, сестри Аверини се отказаха

Дина и Арина сложиха край на кариерата си
24 фев 2024 17:20, Стела Стоянова
324
Часове след като изхвърлиха Русия от олимпийското движение, сестри Аверини се отказаха
Снимка БГНЕС, архив

Най-титулуваните състезателки в художествената гимнастика Дина и Арина Аверини сложиха край на кариерата си часове, след като Международният арбитражен съд по спорта отхвърли жалбата на руския олимпийски комитет и потвърди изхвърлянето му от олимпийското движение, както реши изпълкомът на МОК.

"Днес е много тъжен момент. Сега ще плача. Днес Дина и Арина ми казаха, че спират със спорта. С тях изминахме дълъг път. Благодаря им", заяви шефката на федерацията Ирина Винер.

Сестрите са на 25 г. Дина е 18-кратна световна шампионка и сребърна медалистка от олимпиадата в Токио, където бе победена от израелската Линой Ашрам. Сестра и Арина има 5 световни титли, а на олимпиадата стана четвърта, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
1
 
8
 
! Отговори
Осъдени души преди 6 месеца
Изпълнен със Светия Дух, някога дякон Стефан казал на юдейските управници следните думи: - "Коравовратни и с необрязано сърце и уши! Вие всякога се противите на Светия Дух; както правеха бащите ви, така правите и вие! Кого от пророците не гониха бащите ви? А още и избиха ония, които предизвестиха за дохождането на Този Праведник (Исус Христос), на Когото вие сега станахте предатели и убийци, - вие, които приехте закона чрез ангелско служение, и го не опазихте!" - Тези думи са верни и до днес!
167
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!
166
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Футбола нищо на загуби! Така ще е и с другите спортове!
165
12
 
26
 
! Отговори
Реалист преди 6 месеца
А за Израел, а за САЩ, дето бомбардираха половиният свят - някакви санкции или забрани? Лицемери до един, това е запада и неговите марионетки!
164
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кефи ме, че русофобите и запада ядат яки шамари и kuрове от всички. Русия ги мачка, хутите ги торпилират, арабелите и африканите им лашкат жонките и им точат социала, Китай им подбиват производството, местните земеделци ги обливат обилно с fekалии, анархистите ги подпалват и т.н. Zапада иZтече в канала и ти русофобе скоро няма да бачкаш за 1300 в завода, а ще чукаш камъни за филия хляб и чаша вода. Вие си го направихте сами това, мирижливи русофоби!!!
163
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?
162
10
 
12
 
! Отговори
Слава Урине преди 6 месеца
2 години денацификация на урина хахаха Слава на Русия
161
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Медведев ще ви отмъсти! Наздаровя!
160
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?
159
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Оня нацяга футболния хулиган приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.
158
8
 
14
 
! Отговори
Англосакс гад преди 6 месеца
Създадоха над 50 измислени държави - островчета от владенията на Великобритания, за да управляват създадените след ВСВ международни организации. Като започнеш от ООН и стигнеш до МОК, всичко е подчинено на наглосаксите. Добре, че поне в Сувета за сигурност на ООН все още съществува правото на вето. Затова и все още ООН съществува, но неминуемо ърви по пътя на старото ОН (Общество на народите - пиша го изрично за неандерталците-англофили)
157
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.
156
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ние истинските българи чакаме с нетърпение разпада на нато и ес за да се присъединим отново към Русия и нейните съюзници!!!
155
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво стана с укронацисткото контранастъпление бе русофоби? Колко пари профукахте и 0крадохте бе? Какво стана с икономиките на германия и швеция? Кажете колко заем взеха до сега сглобката за да държи страната на повърхността? Какво е заложила сглобката за тия пари? Сглобката да каже колко до сега са дадени безвъзмезно на укронацягите? По кои тропически острови ще се крият шефовете на сглобката, когато народа започне да ги търси?
154
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това спорт ли е? Ако - да, това ли ще бъдат реалните спортни резултати. На мястото, на който и да е спортист, претендент за шампионска титла, нямаше да бъда удовлетворен. Защо? Защото дори да спечеля, няма доказателство, че съм най-добрия. Намесила се е политиката за да ме издигне като такъв. И като си покажа лицето, все едно не е лицето на спорта, а на политическото решение на някой мушморок. Позор! Доказва правотата на Путин.
153
8
 
17
 
! Отговори
до 156 преди 6 месеца
и като я изхвърлят русия от първенствата, на тебе рога ли ще ти поникнат? ВЕЛИКА РУСИЯ винаги ще я има - тебе няма да те има!
152
13
 
6
 
! Отговори
жаго преди 6 месеца
ще продължат кариерата си като с-т-е-р-в-и, те са си такива по рождение
151
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Както бизнеса така и спорта се успива ако няма конкуренция! Честито да е на печелившите следващи вълната
150
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Така и трябва - изхвърляне от всички възможни нормални събития. Думата "русия" трябва да се свързва с това, което стои зад него - войни, убийсва, терор, кръв, насилие... Нищо положително не произлиза от там, особено напоследък.
149
19
 
9
 
! Отговори
ПП-ДБ преди 6 месеца
Тука масово пишат и слагат минуси на коментарите гномовете спонсорирани от лелката МутрофаноФска фашишеФска