Москва заяви, че Авдеевка е под неин пълен контрол

Настъплението на руските войски продължава
Обновена: 18 фев 2024 16:29 | 18 фев 2024 16:25, Красимир Ангелов
309
Москва заяви, че Авдеевка е под неин пълен контрол
Снимка: БГНЕС

Руските войски са установиха пълен контрол над украинския град Авдеевка и са напреднали с 8,6 км в тази част на фронтовата линия, съобщиха руските информационни агенции, като се позоваха на министерството на отбраната, предаде Ройтерс.

Още по темата
Русия заяви, че е превзела украинския град Авдеевка след като Украйна се изтегли, но Москва посочи, че някои украински войници все още се укриват в огромен завод за кокс от съветската епоха след едно от най-интензивните сражения по време на войната, отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
15
 
! Отговори
Унижавам натовци преди 6 месеца
Новите опорки на т р леите,за колко време руснаците превзели Авдеевка. Наркосите 8 години го укрепвяха ОСЕМ ГОДИНИ,бункери,тунели...... И накрая руските момчета за 4 месеца ги смляха като брашно,а остатъците от киевската хунта се разбягаха като пилци. Муахахахахаааааа
51
3
 
13
 
! Отговори
Зельо Доматски преди 6 месеца
Не е така! Нищо не може да попречи на смелото контраотстъпление на украинците, руснаците страхливо настъпват!
50
14
 
1
 
! Отговори
Споко преди 6 месеца
Споко, Авдеевка изобщо не е важна стратегически, пълен провел за Путин, една година не може да вземе едно селце.
49
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Рашките дадоха 40 000 жертви за едно село, чието население никога не е надхварляло 30 000 души. Гробището на Авдеевка е станало с по-голяма площ от самото село.
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 49. В глъвътъ ти има много заложена простотия бе.
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
слава на героите
46
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Силата е съюзник на Украйна. И могъщ съюзник тя е. В думата Украйна има заложен дълбок смисъл: в превод от древния санскрит звукът "Укр" означава светлина, частта "Ра" се превежда като слънце, а "Ин" - това е тънката духовна енергия.
45
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 39. Явно си голем военачалник и велик стратег да разбираме...
44
3
 
23
 
! Отговори
Цецо Кинжала преди 6 месеца
Момчетата.добре се справиха.За пореден път смачкаха Азов.Сега в Киев тече нов кастинг за азовци ама никой не иска.Важното е сега нашите момчета да се съсредоточат върху Харков.Градът трябва да бъде освободен и той а накрая и Одеса.Вовата е оставил Киев за десерт.
43
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Наркомана няма ли нови снимки от Авдеевка?
42
3
 
16
 
! Отговори
бай Гошо преди 6 месеца
да де, ама в завода за кокс в Авдеевка вече няма мърдащи укронацисти, нал тъй. Азовците, като разбрали, че няма да ги вземат в плен, бързичко изпълзяли от подземията и се изнизали още преди да получат заповед за отстъпление от наСирски. Е, който успял - успял, другите са били "заземени"
41
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Азов са едва няколко хиляди. Май не е срамно да ядеш бой от 150 милиона държава. Срамота е 150 милиона държава да яде бой от шепа войници. Ама това е разликата.. едните се бият за държавата си, а другите под натиск или за пари. Със сигурност вторите ще загубят в дълъг период от време.
40
1
 
19
 
! Отговори
Лукчо преди 6 месеца
Къде са закалените военни от Колумбия?
39
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хаха смешниците от Азов за пети път ядат бой от Руските сили за няколко години хаха. И не се научиха да не излизат срещу Руснаците. Украинските "герои" пак се евакуираха и оставиха най тежко укрепения район. Сега пак ще почнат, че не е бил стратегически важен нищо, че 8 години го строяха и укрепваха. Мене ще ме е срам да защитавам Украйна, сащ, НАТО, ЕС след толкова много бой въпреки подръжката на изброените. Ама Русофобите са мазохисти обичат да ги бият.
38
21
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
.....Руските войски са установиха пълен контрол над украинския град Авдеевка и са напреднали с 8,6 км в тази част на фронтовата линия...... Хахахаааа от 2014г. се напъват там крепостните :))))))))))))))))))) 10 гтодини сух напън :)))))))))))))
37
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Браво за 1 година превзеха едно селоо. Тея са пълен цирк. Какви претенции имат не знам. Цяла Европа теябяа да се събере и дс ги удари в източна Украйна. Европа е лъва , а не те.
36
7
 
19
 
! Отговори
висят по колесниците преди 6 месеца
Ще висят по колесниците Укрите от хунтата в Киев! Ще искат и тях да ги евакуират заедно с дипломатическия корпус на САЩ, но няма да е. Ще си останат да отговарят за делата си!
35
6
 
26
 
! Отговори
Бавно и спокойно преди 6 месеца
бавно и спокойно Крайната земя ще се върне отново в пределите на Руската империя където е била от векове...ако не вярвате, питайте стратега путин! янките няма да се облажат от природните богатства на тая земя, братушките не дават!
34
5
 
24
 
! Отговори
Междувременно преди 6 месеца
Цените в ЕС бият рекорди, икономиката му е в рецесия, индустрията му е в упадък. Индексът на бизнес активността в производството и услугите в еврозоната падна до най-ниското си ниво по-ниско от времето на т. нар. пандемия, а икономическият растеж на същата се е свил почти пет пъти от 2022 г. насам. А най-силните икономики в ЕС Германия и Франция вече са с отрицателен БВП растеж. Според информация на статистическата служба на Европейския съюз безработицата в еврозоната през септември е нараснала до 6,5% (в Русия е наполовина по-малко).
33
6
 
20
 
! Отговори
Майка Русия преди 6 месеца
Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!