Москва заяви, че Авдеевка е под неин пълен контрол

Настъплението на руските войски продължава
Обновена: 18 фев 2024 16:29 | 18 фев 2024 16:25, Красимир Ангелов
309
Москва заяви, че Авдеевка е под неин пълен контрол
Снимка: БГНЕС

Руските войски са установиха пълен контрол над украинския град Авдеевка и са напреднали с 8,6 км в тази част на фронтовата линия, съобщиха руските информационни агенции, като се позоваха на министерството на отбраната, предаде Ройтерс.

Още по темата
Русия заяви, че е превзела украинския град Авдеевка след като Украйна се изтегли, но Москва посочи, че някои украински войници все още се укриват в огромен завод за кокс от съветската епоха след едно от най-интензивните сражения по време на войната, отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
19
 
! Отговори
ZZ Top преди 6 месеца
Май скоро ще видим висящи по колесниците на американски самолети укри!
31
4
 
23
 
! Отговори
Малко история преди 6 месеца
Наполеон влиза в Русия с армия от 700,000 души която надминава милион заедно с поддържащия персонал. Реално той впряга силите на цяла Европа срещу Русия. В армията му има много Поляци други народи. Излизат само 30,000 души. Хитлер, започва операция Барбароса с 3 милиона и 900 хиляди души армия срещу СССР. Русия губи близо 30 милиона души в следствие на ВСВ но все пак успява да отблъсне нацистите. Така че колкото трябва ще загубят, но Русия ще пребъде.
30
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вие май не си давате сметка, че целта на Русия беше точно да се достигне до такава позиционна война. От една страна проточвайки нещата изтощават Украйна, а армията на Укрите се нанизва на отбранителните линии на Руснаците и така с минимално собствени жертви постигат максимално жертви на противника. От друга страна цените на горивата се вдигнаха и им идват свежи приходи. Защо да приключват нещата бързо! Танкове губят, но си произвеждат нови а това още повече стимулира икономиката. 3% ръст за 2023
29
3
 
23
 
! Отговори
Оф преди 6 месеца
Е, поне вече няма да ни досаждат с Авдеевка, както и с Навални-приключи се.
28
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изклатен евроатлант, не губи кураж за следващия тираж. Послушая нашият предводител: "Няма значение дали българската икономика ще пострада от антируските санкции, важното е те да имат ефект върху Руската Федерация" - това заяви на 17 февруари министър-председателят на България Николай Денков.
27
6
 
20
 
! Отговори
Что такой?? преди 6 месеца
Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.
26
6
 
22
 
! Отговори
Говорят си сами преди 6 месеца
Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ!
25
4
 
19
 
! Отговори
До назобаното джудже преди 6 месеца
Киевска друсалка, май започнаха да те зобят с най-долнопробната дрога и започна съвсем да изпращяваш.Единственото,което можеш да направиш е да се намажеш обилно с вазелин и да ходиш да се молиш на Путин за пощада,това е.Но се съмнявам,че масов убиец-фашист ще бъде пощаден
24
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изгърмялата бабичка Урсула фон дер лойня помните ли като каза че Русия няма чипове за ракетите Сармат, и затова крадат западни перални и бойлери то руските украйнини за да си правят ракетите - хахахахаха помните ли тези изказвания на тази ненормална бабичка ?!?
23
5
 
28
 
! Отговори
до Реалист преди 6 месеца
Хаха ама как да не е така ве евроатлантическа мърsho!!!? След 8 години изграждане на този тежко укрепен район Руснаците си го взеха за няколко месеца с колосални жертви на Укрозомбитата. Най се кефя на такива бокLуци като реалист без грам познание какво се случва на фронта да пише простотии. И как са ги дали този огромен бпой жертни Руснаците след като Укрозомбитата нямаха снаряди и тежка техника ? Отваряш Mediazona и там виждаш жертвите на двете страни само да не получиш инфаркт нищожество.
22
5
 
29
 
! Отговори
Нуланд ще лети ли преди 6 месеца
до Киев пак? Ако видите тази жена(В.Нюланд)във вашата страна, гражданската война е на път да избухне". Примери за изминалата година са посещенията й в Судан, Еквадор, Нигер и Пакистан, завършили с началото на размирици. Между другото, Нюланд беше в Турция миналата седмица... Видите ли я в нашата страна, това означава начало на размирици най-малко(за вас иде реч русофобиииии).
21
4
 
25
 
! Отговори
Магарефф ще помага преди 6 месеца
Бай Дрън каза: Имам голямо доверие в Магарефф защото той докато е протестирал изтропвайки се миналата година пред паметника на Съветската армия по време на хей парада, е бил насилствено обладан 10тина пъти от лгбт активисти. Така той на дело се е доказал като атлантик и въплътил нашите евроатлант ценности !!! Не е пожалел и задните си части в името на нашите ценности !!!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
МВР изтребват Българи масово!
19
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има нещо гнило в цялата работа.Авдивка Авдеевка или там както и е името криво е град по-малък от Дупница и по-голям от Панагюрище.Те го изкараха все едно е Сталинград.Една година генерали се сменят върховни командвания и генерални щабове мъдрят тактики.Танкови армии се срещат в титанични сблъсъци,гаубици изстреляха по 2 снаряда на квадратен метър и кво? До следващото село? Кривой рог ли беше?
18
1
 
15
 
! Отговори
Махмурлук нет преди 6 месеца
Снощи пих водка Вставай Донбас със малък сребарен танк вътре в нея.Прати ми е един бесарабски Българин от Донбас .
17
3
 
28
 
! Отговори
Пътят към Киев преди 6 месеца
Е отворен. Пълен разгром над наемната войска. Очаквано .
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мощна атака срещу пристанища близо до румънската граница:рояци дронове атакуват Рени и Измаил.Рояци атакуващи дронове поразяват цели в района на Рени и Измаил в Одеска област от няколко часа.Все повече атакуващи дронове продължават да идват от морето. "пишат,че има и силна ЕКСПЛОЗИЯ в Орловка + нови цели идват от морето,траекторията е същата...Исмаил/Рени оставаме в убежищата!" - трансфер на местни ресурси."Измаил,групи БПЛА(3-5бр)все още се насочват към вас,останалите(също около 3-5бр)летят към Рени/Орловка.""Измаил е под удари.Все още летят(5 км,20 км и 40 км).Има и прилитане в Болград."
15
1
 
19
 
! Отговори
Удри бай Вова преди 6 месеца
Въздушно-космическите сили на Русия нанасят въздушни удари по Сумска област за втори път за една седмица, днес около 7 управляеми бомби бяха изстреляни по цели в Николаевка, Юнаковка и Хотинка, сред унищожените обекти са складове и предприятие. По-рано ВКС на Русия практически не нанасяха удари по този граничещ с Русия район от страх да не попаднат под атака на системата за противовъздушна отбрана Patriot. Може би нещо се е променило.
14
27
 
3
 
! Отговори
натовски българин преди 6 месеца
Голямо постижение ха ха ха ..ако чакахме Русия да ни освободи от Хитлер сама щеше да е изминала само 50 километра..ха.хадо Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци , а руснаците вървели след тях да мародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега руската армия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!!
13
3
 
31
 
! Отговори
Беше належащо преди 6 месеца
Беше належащо. Да се отклони вниманието на Западните медии пт провала на Украйна в Авдеевка и колапсиращия фронт. Беше належащо да се даде ново доказателство зс това че Русия е много опасна и страшилище, да се сплаши масовката на Запад за да си гласуват политиците нови десетки милиарди за пералнята в Украйна. Е, със смъртта на този клет колохозник и раздухването на новината по медиите на Запад, и двете цели са постигнати.