Русия поела контрола над село в покрайнините на Бахмут

Москва превзе града през миналото лято
29 ное 2023 23:20, Елка Василева
108
Русия поела контрола над село в покрайнините на Бахмут
Снимка: архив, БГНЕС

Руското министерство на отбраната обяви, че руските сили са поели контрола над село в Донецка област, Източна Украйна, предаде Ройтерс.

Още по темата
Село Хромове, което Русия нарича Артьомовское, се намира в западните покрайнини на Бахмут - град, който Москва превзе миналото лято след месеци на боеве. Преди войната селото е имало население от 1000 жители.

Ройтерс отбеляза, че не може да потвърди тази информация по независим път, а засега няма коментар от украинска страна. (БТА, Алексей Маргоевски)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
2
 
! Отговори
Само отговаряме преди 5 месеца
До САМО ПИТАМЕ:Масква не е по *** фоеверки. Не е по платените визити на закъсали знаменитости и после любезно да си прибират 1/3 от"хонорара" им. Зеленски дали"поощрява" Денков и Тагарев за вниманието? Руснаците бавно и методично унищожават населението на Украино способно да носи оръжие само с милиции, резервисти и наемници. Така следващите 15 години да си осигури спокойствие на Изток и да си запази армията непокътната.
70
0
 
2
 
! Отговори
Ние също питаме преди 5 месеца
До САМО ПИТАМЕ:Какво стана с украинската офанзива? Токамак превзет ли е? Руснаците изтласкани ли са зад границите преди СВО? Вярна ли е инфото от украинска телевизия за 1млн.загинали укри. Вярно ли е, че руснаците имат вече числен превес на фронта и то след след 6 или 7 мобилизации в Украйна? Някой чел ли трудовете на Кисинджър засягащи американските интереси и срествата им за реализиране?
69
1
 
5
 
! Отговори
Горд Българин преди 5 месеца
Реалността е , че Украйна губи войната. Руснаците бавно и методично унищожават украинците. НАТО и ЕС са на колене. Руснаците отново ги надхитриха. Евроатлантици колкото и да се пъните Руснаците отново са на върха.
68
4
 
2
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 5 месеца
...ше има ли празнични фойерверки по този повод в Мацква....ха,ха,хааааааа...а парад??!
67
3
 
4
 
! Отговори
ГОЛЯЯЯЯЯЯМ УСПЕХ, БЕ преди 5 месеца
....ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ПАДНЕ И СЕЛСКАТА КОШАРА ЗА КАТЪРИТЕ...АМА , ШЕ Я ""ОСВОБОДЯТ"НАПРОЛЕТ...ХАХАХА....КАТО СЕ ОПРАВИ ВРЕМЕТО!!!!
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
как върви победоносното контра-отстъпление на зелената пионка? Целия запад застана зад него и му е спонсор.
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До пияница - чети с главата! Явно междуушието е заето със мисли за зомбита, апокалипсиси и мъртви руснаци! Все американски идеали!
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Работайте, братья!
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Фейк, какво става в Авдеевка?
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Фейк бг не пише че това е пробив в отбранителна линия
61
10
 
5
 
! Отговори
Ееее преди 5 месеца
Велика победа. А двата плевника след площада превзети ли са или за за догодина по това време оставени
60
4
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
До Анонимен 90 === Ами много е просто :))) След като нито САЩ, нито Пyтлеpиcтан, нито Хамас или ЦАХАЛ имат право да взимат решения без теб, тогава се стягай и започвай да управляваш света...еднолично :)))))
59
12
 
4
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 5 месеца
Лъжат руснаците, още не са го взели, но са окопирали определени позиции. Отново слагат каруцата пред конят и сега ще юрнат войниците да изпълнят, това което са казали, естествено това ще им коства значителни загуби.
58
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Когато американската армия избива мирни жители е в полза на демокрацията, когато Русия воюва е защото иска да превземат света! И кое различава Газа от Украйна? Защо едната окупирана територия има право да се брани, а другата не? Защо ХАМАС са обявени за терористи, след като са армията на палестинците в Газа, а ЦАХАЛ и НАТО не са? Кой има право да взима решение вместо мен дали ми се яде боб или пържола? Само в промитите български мозъци!
57
11
 
4
 
! Отговори
война преди 5 месеца
Това е война , носи само смърт и нещастия. И ще продължи ДОКАТО путин Е ЖИВ! изводите са за вас, кое е по - добре война в света или един луд.....
56
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как върви контранастъплението на украинците.
55
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Скоро ще поеме и контролът над Киев.
54
6
 
16
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
ВСВ щатите тръгват чак 43-та, когато СССР вече е обърнала хода на войната при Сталинград и Курск. Защо ли? Аз имам отговор.
53
5
 
15
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
До 77 В Северна Франция - 3 немски дивизии, една само калена в бой. При Сталинград само пленените немски са 19-20 плюс още 2-3 съюзнически. Д-дей е холивудска продукция.
52
20
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
Аааахахахааа, на Берлине...Киев за 3 дни :)))))))))))))))))))))) Поздрав с песента "Село село... наше село" :)))))))))))))))))))))))))) Няма по-голям от руския резил.