Путин: Зелената светлина за оръжия с голям обсег означава война с НАТО

Това ще промени характера на конфликта
12 сеп 2024 19:57, Инна Ангелова
486
Путин: Зелената светлина за оръжия с голям обсег означава война с НАТО
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че ако Западът даде зелена светлина на Киев да използва оръжия с по-голям обсег за поразяване на руски цели, това би означавало, че НАТО ще бъде във война с Русия, предаде АФП.

“Това би променило по значителен начин самия характер на конфликта. Това би означавало, че страните от НАТО са във война с Русия“, заяви Путин.

Той говори, докато висши дипломати на САЩ и Обединеното кралство обсъждаха облекчаване на правилата за стрелба със западни оръжия в Русия, за което Киев настоява повече от 2 години и половина след настъплението на Москва.

"Разрешаването на Киев да нанесе удар в дълбочина на Русия е решение за това дали страните от НАТО са пряко въвлечени във военния конфликт или не“, каза още Путин.

Коментарите му дойдоха в момент, когато Киев настояваше Западът да предостави по-мощни оръжия с по-малко ограничения, тъй като Русия продължава настъплението си в Източна Украйна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още по темата: войнаоръжияНАТОРусия
Още от Русия
Камала се изцепи: Ако Тръмп спечели, Полша ще е следващата Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
3
 
8
 
! Отговори
Уфффф! преди 6 дни
Хамериканските куманисти да дават оружие щот Украйна ще бие Жужи със сопите наакрая и всички ще ги псуват за неправилния градеж на Куманизъма-фашизъм.
345
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Путлин предпочита да го удрят със съветски оръжия останали от соца в Украйна.
344
8
 
13
 
! Отговори
Киев за 3 дни! преди 6 дни
Абе няма ли санитари у лудниците в Русия?
343
4
 
11
 
! Отговори
Гюргя преди 6 дни
МОЛЯ ВИ ПАЗЕТЕ ФИЛИП КИРКОРОВ И ЕВГЕНИ МИНЧЕВ!!!!
342
11
 
13
 
! Отговори
@ @ @ преди 6 дни
Путин и Ким Чен Ун - съвременните май муно-човеци с калашници и безумни ядрени мераци.
341
11
 
21
 
! Отговори
безумни алкаши преди 6 дни
Единствено и само мужиците от московските блата всеки божи ден заплашват света и размахват ядрени оръжия.
340
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тези на снимката са доказателство, че да си политик или милиардер, дори и от най-висок ранг, по никакъв начин не те предпазва от менталните болести, от които страдат и обикновените бедни в Карлуково.
339
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Чакаме коня Лавров да изцвили пак.
338
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
На хартия Русия има много повече танкове и почти всякакви други оръжия от НАТО, но на практика се видя, че повечето от тях са негодни за използване. Така че големия брой силно остарели ядрени ракети, няма да я спаси от самоунищожение.
337
6
 
21
 
! Отговори
Joe преди 6 дни
Някакъв по-долу унищожи Франция и Великобритания за минути с ядрените бойни глави на Русия! Аланкоолу, тези държави подводници и стратегически бомбардировачи нямат ли? Да не мислиш,че ще хвърлят картофи от тях?!? Абе само любители на руската фантастика сте се събрали в отбора на русофила. И някой друг избягал от Карлуково за разкош.
336
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Видя се, че Русия свършва конвенционалните оръжия и се наложи да си ги купува от Иран и Сев. Корея. Наложи се и да помилва затворници, много от които впоследствие избягаха от армията. Така че при война с НАТО ще се наложи да разичта главно на ядрени оръжия. В момента в който ги използва обаче, самите руснаци ще направят вътрешен преврат, защото радиацията над Москва ще бъде убийствена. Война с НАТО ще приключи много бързо и вероятно републиките вече няма да искат да са част от откачените в Кремъ
335
6
 
9
 
! Отговори
Striker преди 6 дни
Дедко, Украйна те прави пиян и без АТАкАмс и Сторм Шадоу, какво говориш, памперс изкукал?! Каквото св случи и досега, просто ще ви праскат много по-близо до Масквами:)
334
3
 
11
 
! Отговори
Zеленски преди 6 дни
А вие как може да използвате оръжия от Иран и Северна Корея? Значи и те са във война, нали? Иdiot. Войната е между Украйна и Русия и украинците имат право да се защитават както намерят за добре.
333
10
 
9
 
! Отговори
Идеалист преди 6 дни
Целта не е война м/ду Русия и НАТО, защото ще бъде ужасна. Запада иска да постави Русия в такова положение, че да употреби първа ядрено оръжие, за да могат да я обявят за ядрен терорист. Така и стана с началото на настоящата война. Направиха така, че Русия да влезе в Украйна, а не обратното.
332
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Война с НАТО трябва страшно да притеснява Путин. Ако изключим САЩ в НАТО са Великобритания, Франция,Германия, Испания, Италия. Все велики сили! Да не забравяме Турция, Полша, Норвегия, Швеция. От всички тези страни икономиката на Русия е съизмерима с икономиката на Италия! И това е без САЩ. В такава война Русия има единствено шанс ако първа засипе целия свят с атомни бомби. В противен случай ще я разкостят. Всъщност при всеки слушай ще я разкостят.
331
2
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 6 дни
В момента в който такова одобрение дойде конвоите с такова оръжие става цели независимо на коя територия са. И в следващия момент Тайван става част от Китай.
330
9
 
11
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 6 дни
Айде бе путинчо давай да я видим тая война с НАТО....аааахаххаааа...До кога ще плашиш гаргите само бе бункерно сладурче?Ония другия клоун медведчо още ли не е уветрял че да метне и той някоя ядрена бомба а?Как ви търпят руснаците направо не мога да проумея.
329
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Пууууу само се кани, а нищо не прави.. Който се хвали не пали!!
328
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Знаем ги заплахите на лъжливото джудже. Голяма грешка беше, че изобщо нападна Украйна, обаче ще бъде фатална грешка ако се осмели да нападне НАТО. Не само ще му струва живота, но и ще бъде запомнен в историята като диктаторът, който унищожи и разпадна Русия.
327
1
 
4
 
! Отговори
да преди 6 дни
е, и?