Путин: Зелената светлина за оръжия с голям обсег означава война с НАТО

Това ще промени характера на конфликта
12 сеп 2024 19:57, Инна Ангелова
486
Путин: Зелената светлина за оръжия с голям обсег означава война с НАТО
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че ако Западът даде зелена светлина на Киев да използва оръжия с по-голям обсег за поразяване на руски цели, това би означавало, че НАТО ще бъде във война с Русия, предаде АФП.

“Това би променило по значителен начин самия характер на конфликта. Това би означавало, че страните от НАТО са във война с Русия“, заяви Путин.

Той говори, докато висши дипломати на САЩ и Обединеното кралство обсъждаха облекчаване на правилата за стрелба със западни оръжия в Русия, за което Киев настоява повече от 2 години и половина след настъплението на Москва.

"Разрешаването на Киев да нанесе удар в дълбочина на Русия е решение за това дали страните от НАТО са пряко въвлечени във военния конфликт или не“, каза още Путин.

Коментарите му дойдоха в момент, когато Киев настояваше Западът да предостави по-мощни оръжия с по-малко ограничения, тъй като Русия продължава настъплението си в Източна Украйна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още по темата: войнаоръжияНАТОРусия
Още от Русия
Камала се изцепи: Ако Тръмп спечели, Полша ще е следващата Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен:"Дядката в Кремъл нали това иска, да се сбие с НАТО. От 20 г. се готви за тази война." - ___ - Дали обаче ще посмее да нападне страна от НАТО! Преди това трябва да обяви война на някого! Засега Украйна ще го бие в дълбочина. Дядката в кремл дори тази война не посмя да обяви, а пусна изгъзицата СВО!
365
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Корупцията е, защото това е нивото на изстрадалия, най-интелигентен и свят народ на света, децата на kleta majka balgaria. Ако не бяха парите от ЕС, тоя коптор съвсем на нищо нямаше да прилича. Да пускат ракетите да го заличат и да почне начисто някоя нормална съседна нация.
364
19
 
18
 
! Отговори
Хехехе преди 6 дни
Пишете се големи фенове на НАТО и ЕС...Ама откакто сме в НАТО и ЕС в България просперира само корупцията
363
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
НАТО е един въздух под налягане Русия сама даже може да го смачка но със сигурност ще се включат Северна Корея и Китай както може и Индия да им помага това е предостатъчно на НАТО да нямат шанс... Нато е един сбирщайн от наемници които като видят истинска война а не от холивудските филми сами ще се разпръснат. Първи ще бъдат САЩ, ще кажат на другите в Европа оправяйте се сами...кой ще духа супата източна европа щото сме големи НАТОВЦИ и много обичаме да плюем по руснаците..
362
7
 
6
 
! Отговори
Параноя преди 6 дни
Е да търсиш причина там където няма такава.Ако някой продаде на друг печка да речем и го обучи как да готви на нея каква вина има този човек, ако притежателят й сготви отровно ястие и го предложи на другиго? Или пък каква вина има продавачът на брадви, ако с неговата брадва някой е решил не да сече дърва ,а да убива хора?. И така бавно и полека Русия сама затъва в блатото на собствената си безпомощност.След като си решил да нападаш суверенна и независима държава трябва да си носиш последствията!
361
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Дядката в Кремъл нали това иска, да се сбие с НАТО. От 20 г. се готви за тази война.
360
12
 
18
 
! Отговори
наглост преди 6 дни
рашистите може да бомбардират и убиват безкрайно, а Украйна не може? По едно нещо комунистите, рашистите и копейките са винаги, недосегаемо първи---безконечната им наглост, безцеремонност и бруталност.
359
13
 
14
 
! Отговори
Така е .. преди 6 дни
Ако Путин се опита да ощипе НАТО , ще получи силен натовски ритник.Нападението над Украйна беше огромна грешка. Нападението на страна от НАТО ще бъде фатално за Русия. Путин го знае и едва ле ще посмее.
358
10
 
11
 
! Отговори
Паню Баирски преди 6 дни
Жалкият въшкарник, мазен плъх и убиец Путин ще яде големия х - й!
357
12
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 6 дни
Пуйдя се спъна в Украйна, с НАТО е загубил преди да тръгне
356
4
 
13
 
! Отговори
ГжегошБженчешчикевич преди 6 дни
Войната е точно за това, натовските ракети да са далеч от Кремъл. Естествено, че ще отговори на такъв удар! И, се започва....
355
3
 
10
 
! Отговори
Ивай ЛомирчеФ преди 6 дни
Бой по тиkвата, Володя!
354
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Гледам много русофобчета са почнали да изливат помията рано сутрин, идете се из се рете , и по-спокойно , губите войната колкото и да цвилите по диваните
353
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Няма логика в такива думи. Иран и Северна Корея значи са във война с Украйна и Нато ? Защото дават оръжия с голям обсег ? Всяка държава има лесно да се снабдява както може , за да са бие. Другото са просто заплахи към Нато. Но Нато е огромно не е за тази малка уста писклива уста.
352
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Означава че на нормалният свят му писна от руснаци и скоро ще бъдат изтребени
351
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не може само рисуя да напада а Украйна не, да направят Москва в една развалина, както Путин прави с украйна
350
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Западът трябваше да е нанесъл вече ядрен удар по Москва и да е унищожил тези не до човеци!
349
5
 
13
 
! Отговори
До копейката отдолу преди 6 дни
Явно се мислиш за по-умен от всички западни лидери и военни експерти аПоcepко?
348
11
 
25
 
! Отговори
Путлер е дърт педал преди 6 дни
и патологичен лъжец... Това е първото което трябва да се знае.... Никой не вярва на думите на yмoпобъркания диктатор...
347
18
 
8
 
! Отговори
Даунфол преди 6 дни
Точно казано явно запада е решил да си направи харакири явно са в цунгцванг горките.Като обезумял комарджия залагат на двойно или нищо и така докато не се самозатрият.