Тръмп хвана голф стика: За разлика от стрелеца, аз не пропускам

Нормално ли е 16 ч. след атентата такова поведение?
16 юли 2024 16:12, Нели Христова
114
Тръмп хвана голф стика: За разлика от стрелеца, аз не пропускам
Снимка: Twitter/Central ShowTime

Едва 16 часа, след като беше стреляно по него, Доналд Тръмп отиде да играе голф в Бедминстър. Това предизвика дебат за неговата устойчивост и реакцията му след опита за убийство.

Онлайн се появиха кадри, на които Тръмп се качва на количката си за голф, махайки на поддръжниците си. На фон могат да бъдат чути възгласите им, а една жена дори реагира с думите. "Господин президент!"

 

 

Източник от голф клуба твърди, че духът на Тръмп е бил приповдигнат и той е разговарял с част от работниците там. Изпълнявайки почти перфектен удар, той дори заявил: "Разликата между мен и стрелеца е, че аз никога не пропускам".

Фактът, че Тръмп се появи на голф толкова скоро, след като се твърди, че се е разминал със смъртта на косъм, предизвика дебати в интернет пространството.

Поддръжниците му заявиха, че той е "легенда", която не може да бъде съборена от нищо. Един дори казва, че Тръмп има "златни топки".

Появиха се дори сравнения на Джо Байдън, който пада по стълбите на Air Force 1 и Тръмп, който вдига юмрука си след стрелбата.

Други обаче изразяват възмущение, твърдейки, че на Тръмп не му пука за жертвата и двамата ранени в резултат на опита за покушение срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе защо не си играе голфа на тези години! Пари ли няма, че още го натискат!!
102
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей,големи сте мушмороци значи.От 9 езера в 10-то ще прелеете само и само да не признаете,че си беше чудо.Не е никаква постановка,защото си имаше пострадали в публиката.Зад Тръмп стоеше архангел Михаил.Наложи се да го пази,защото Бай Дрън е под влияние на тъмни сили,които искат да унищожат човечеството.Хубаво....никой не ви кара да вярвате.Наричайте го "късмет".Едно време хората повече вярваха в чудеса.
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знаем, че ние българите все псувамв, но това което каза Тръмп след като се изправи е "fight, fight, fight...." Демек, борбата продължава!
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо ненормално не виждам, след като късметът ти се е усмихнал по такъв начин, а Началника те е пощадил....всеки на негово място щеше да живее втори живот!
99
2
 
3
 
! Отговори
реплика към мисирка преди 1 месец
Нормално е *** Мисиркова.Не задавайте глупави въпроси ако обичате!Това не е късия ботоксов кгбеец с 12 метровата маса,бункерите и двойници!Това пуйченце мило се казва Президент,способен да се изправи на крака веднага след атентата!Това е Мъж,не хохъл да вземе болничен а пред тях да оставят плюшени мечета!Анадънмо мисир?Айде гледай да ме изтриеш или генерираш минуси?
98
0
 
1
 
! Отговори
Прост преди 1 месец
Абе вие да не би да очаквате да иде на врачка да му лее куршум?Или при Пазарджишкия ходжа да му бае?Или да се налюска с ракия,че това ви е най-познатата терапия?Да заколя коч и да пазари ромска духова музика?
97
0
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
До 98 , май не Тръмп е психично болен , а някои от коментиращите. По темата - Илон Мъск е дарил през платформата за дарения Gofundme 100 000 долара за семействата на убития и ранените при атентата срещу Тръмп.
96
8
 
0
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Тръмп е психично болен Съветско-османски сефарадски ч..и. Ф..у..т..! Да живее Ционизма! Да живее Ционистката Некрадлива и Достойна Държава Израел ! Смертна присъда за антиционистите евреи,които управляват държавите ни! Напред ,Нетаняху! Размажи сефарадите антиционисти като Тръмп ! Да живеят Съединените Американски щати! Да живее нашата Келто-Викингска Галска Българска РАСА !
95
10
 
4
 
! Отговори
ИСТОРИК преди 1 месец
За пореден път показа, какъв човешки *** е Доналд Тръмп. Убиха негов симпатизант, а той отишъл да си играе голф и се шегува.
94
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп сигурно е казал на своя щаб ~ откъде го намерихте тоя некадърник за малко да ме застреля.
93
9
 
5
 
! Отговори
Кашкавалек преди 1 месец
Тръмп е абсолютен психопат. Шегува се като че не загинаха невинни хора, и то негово симпатизанти. Но пък от друга страна човешкият живот няма никаква стойност за симпатизантите му.
92
2
 
5
 
! Отговори
ЗАВИНАГИ преди 1 месец
ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ!
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От кадрите се вижда че Тръмп тегли една яка псувня . И тя е отправена не съм стрелеца а към тия които са му казали накъде да стреля.
90
3
 
5
 
! Отговори
читалище заря преди 1 месец
ае верно ли е че по русофилските медии са почнали да бавят хонорарите и вече нивото на персонала е упп 4ти клас?
89
3
 
3
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 1 месец
след титаничната наркомания "русия И КИТАЙ", "тръмпнаш" ми се вижда като глътка свеж въздух за тънкочелите плиткоумни татари, поддържащи дискусия в народното читалище
88
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Фитока т.нар атентатор не е стрелял с пушка от времето на гражданската война да даде две педи вейка на стометра. явно за тебе стрелбата е цсайсуърлд от 1996та
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ташунко към кроол. Колко пъти казах стрела в скалп на бял вожд, не ухо. Кой сега търпи бял вожд пет години. Ти във вечните ловни полета, ама ние...
86
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
е - изигра си театрото - ко му дреме че един човек плати с живота си и други двата берат душа у болницата - човека си джитка голф количката
85
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е той и стрелецът Не пропусна - уби Човек. Ама тръмпи явно не го брои за човек.
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейките си нямат понятие от голф. Но рублите играят голф и голф игрищата в България са техни.