Тръмп: Зеленски е опитен търговец, винаги си тръгва с пари от САЩ

Той критикува разходите на Байдън за Украйна
17 юни 2024 23:00, Нели Христова
117
Тръмп: Зеленски е опитен търговец, винаги си тръгва с пари от САЩ
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп описва украинския президент Володимир Зеленски като "опитен търговец, който успешно е осигурил огромни пакети финансова помощ от САЩ", докато критикува разходите на президента Джо Байдън за Украйна и "Зеления нов курс" като разточителни и прекомерни.

Тръмп похвали уменията на Зеленски за водене на преговори, като определя Зеленски като "може би най-великия търговец от всички политици", защото при всяко свое посещение в страната той осигурява помощ от САЩ в размер на 60 млрд. долара.

Тръмп критикува разходите на Байдън за Украйна и "Зеления нов курс" и обвини действащия президент на САЩ, че "прахосва пари на невиждани досега равнища" и влага пари в "Зеления нов курс", който той нарече "измама".

Отношенията между САЩ и Украйна и външната помощ остават спорен въпрос. Спорът подчертава продължаващия дебат относно американската външна помощ за Украйна, като американците са разделени по въпроса дали помощта е достатъчна или прекомерна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
3
 
! Отговори
Нури преди 3 месеца
трябва да има Мир
38
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Напротив сащ вече са взели дали с тоя конфликт. Преди него се провалиха и в Сирия и в Афганистан . Обама директно се отказа да сваля Асад след като Русия им наби джихади джонитата и умерените джихадисти. А наркомана е просто евреин и имаше лоби. Само че лобито свърши. Покровителят му олигарх Коломойски който държеше телевизиите и го направи комик вече не е даже с украинско гражданство. Същият Коломойски спосорира наци батальоните азов айдар и подобни.Зеления е труп и го знае и ще се застреля сам
37
6
 
14
 
! Отговори
Зеленски е преди 3 месеца
Търговец - Да, но от тези, дето Исуус още преди 2000 години - Изгони от Храма! ама, Човечеството - не си взе Поука и така...
36
8
 
11
 
! Отговори
Joker преди 3 месеца
Зеленски е една будала! Американците не са глупав народ, може би са даже най-хитрият! Щом дават пари, значи има защо! Реално САЩ, без да губи жива сила, воюва с Русия и си тества оръжията! Те са богата държава и бълха ги е охапала за тия пари! Ако пък евентуално Украйна спечели, което е малко вероятно, тогава тя ще е роб на САЩ десетилетия! Перфектна стратегия!
35
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зельо е слаб търговец. Управляващата демократична партия му налива милиарди от чисто егоистичен, американски интерес. Буквално са превърнали украинската армия в частна.
34
10
 
18
 
! Отговори
До 34 преди 3 месеца
Прав си, написаното от теб е ярко доказателство, че си неандерталец и да , част от американците които гласуват за този шебек са овце. Но "33" е прав, Байдън спечели изборите през 2020 с подкрепата на военната машина и пентагона и ще ги спечели отново.
33
3
 
9
 
! Отговори
Кви ги дрънка преди 3 месеца
Те парите си остават в САЩ нали те му правят на Зеленски бомбите и оръжията. Зеленски е мижав търговец и си тръгва от САЩ само с обещания.
32
20
 
18
 
! Отговори
до Дончо преди 3 месеца
Байдън ще се загуби някъде до изборите ве неандерталец! След последните изцепки и неадекватност американците трябва да са най големите овце на света да гласуват за този дядо който не знае на кой свят се намира.
31
27
 
29
 
! Отговори
Дончо преди 3 месеца
*** ,ще загуби изборите ОТНОВО. Байдън има подкрепата на военно промишления бизнес и военните, а оранжевият бабуин губи подкрепа след кото го осъдиха. Жалко парвеню, но най жалкото е, че не осъзнава колко е не съществен и не значим за милиона американци.
30
15
 
21
 
! Отговори
Радио Столипиново преди 3 месеца
Франция намалява военното си присъствие в Централна и Западна Африка до няколкостотин души, съобщи AFP. Агенцията съобщава, че от 350 войници около 100 ще останат в Габон. Същият брой ще остане в Сенегал и Кот д'Ивоар, където в момента има съответно 350 и 600 френски войници. Париж също се извежда около 700 войници от Чад (в момента в страната има 1000 френски войници). Сега чакаме и Пендос да изтегли контингента си от Граф Игнатиево и други бази в Бургаско.
29
17
 
13
 
! Отговори
Радио Столипиново преди 3 месеца
Жител на град Одеса ограбил жена, за да не отиде на фронта. Местната полиция казва, че 18-годишният младеж е откраднал портфейл с пари, документи и смартфон, преди да изхвърли всичко. Грозят го до 10 години затвор. Такива са патриот те, димек никой със здрава глава не желае да воюва за старчьокът пендос.
28
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква е връзката между това че прави посещение в някоя държава различна от САЩ, и като следствие на следващия ден парите идват от САЩ. Тоест те виждат че той е проплакал на трета държава и се самосезират. Не схванах. И след като е търговец какво е продал. Или е просия. Обявил е Украйна за продан на парче, но тя вече е продадена, тогава нека новият собственик да плаща.
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Радио Столипиново: Кой се нбутАл, набутАл. Ще им осъдят дедовия - производителите на ваксини изрично заложиха в договорите клауза, че не носят отговорност за нежелани последствия от използването на техните ваксини.
26
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аиде сега и ква е вината на шута че ви прибира паричките,намерил ви е дамара .Едни имат и дават ,други ползват нишата и доят кравата.Нищо от това което сте придобили незаконно в чужда държава няма да бъде признато,нищо от това което сте слючили с човек без легитимна власт -няма стоиност,никаква собственост след опита за кражба на активи с което създадохте прецедент няма да е законна.Кофти но така се учат ценните уроци в живота.Гледам батареите на ПВО на плажа в КАЛИФОРНИЯ и се чудя
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 20: Ти милиардер стана ли?
24
12
 
22
 
! Отговори
Радио Столипиново преди 3 месеца
Канзас съди Pfizer за погрешно представяне и нежелани събития на ваксината срещу COVID-19 Pfizer каза, че ваксината срещу COVID-19 е безопасна, въпреки че знае, че ваксината срещу COVID-19 е свързана със сериозни нежелани събития, включително миокардит и перикардит, неуспешни бременности и смъртни случаи. Pfizer скри тази критична информация за безопасността от обществеността, костюмът твърди. Ко ще кажете, краварските под логи, за набутване с тез ваксините.
23
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп се притеснява от възхода на Китай. Ще се опита да запази превъзходството на САЩ. Войната в Украйна ще я остави на европейците.
22
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Успех на изборите и спри войната!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да бе опитен. Зеленски е назначен да "иска" неща които му казват предварително че ще му дадат за да "спечели" но не конфликта срещу Русия а да спечели малко парички в банковата си сметка.
20
13
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
Ами да, така е другарю ТРЪMПАНAP :)))) Само ти фалира по времето на световната криза през 2008, а милионерите станаха милиардери. Защото нищо не си спечели с плоския си мозък. Всичко ти беше наследство от баща ти :))))