Тръмп: Зеленски е опитен търговец, винаги си тръгва с пари от САЩ

Той критикува разходите на Байдън за Украйна
17 юни 2024 23:00, Нели Христова
117
Тръмп: Зеленски е опитен търговец, винаги си тръгва с пари от САЩ
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп описва украинския президент Володимир Зеленски като "опитен търговец, който успешно е осигурил огромни пакети финансова помощ от САЩ", докато критикува разходите на президента Джо Байдън за Украйна и "Зеления нов курс" като разточителни и прекомерни.

Тръмп похвали уменията на Зеленски за водене на преговори, като определя Зеленски като "може би най-великия търговец от всички политици", защото при всяко свое посещение в страната той осигурява помощ от САЩ в размер на 60 млрд. долара.

Тръмп критикува разходите на Байдън за Украйна и "Зеления нов курс" и обвини действащия президент на САЩ, че "прахосва пари на невиждани досега равнища" и влага пари в "Зеления нов курс", който той нарече "измама".

Отношенията между САЩ и Украйна и външната помощ остават спорен въпрос. Спорът подчертава продължаващия дебат относно американската външна помощ за Украйна, като американците са разделени по въпроса дали помощта е достатъчна или прекомерна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
15
 
! Отговори
фактите преди 3 месеца
Украйна вече изгуби около 20 % от територията си...............5 области са вече руски............Крим, ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област......ако зеления тъ@@@пак и компания продължават да се инатят и да не приемат условията на Русия, Украйна ще губи още територия............очаквам Русия да си вземе Одеска, Николаевска и Харковска област и Украйна да стана една малка държавица, като Сърбия, без излаз на море!!! Зеленски и Потрошенко(олигарх и шоколадов крал) са само някои от виновниците!
58
7
 
7
 
! Отговори
многоточковия идиот преди 3 месеца
що неСиЕбешМайкатаКурвенска?
57
6
 
21
 
! Отговори
аха преди 3 месеца
Да идва Тръмп на власт в САЩ и да се разбират с Путин и Русия за Украйна................зеления наркоман idio@@ta Зеленски ще дава територии, няма избор...............той и фашисти и *** като него и Потрошенко (шоколодавия крал) са виновни за трагедията и войната в Украйна................защото не спазваха Минските споразумения и тормозеха руснаците в Източна Украйна!
56
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бай Дончо се опитва да ни заблуди, че Просроченият винаги си тръгвал с пари от Пиндостан. Показателна е сделката с 50-те млрд: слугинажната Еесовска Зона взе 50 млрд кредит от Пиндостан и даде 50 млрд на Просрочения. Еесовската Зона ще върне тези 50 млрд кредит на Пиндостан с лихвите, а Украйна ще върне ли тези 50 млрд на Еесовската Зона? Гаранция-Франция. Пиндостан печели. Прислугата на Пиндостан губи.
55
10
 
3
 
! Отговори
Калкулатор Първи преди 3 месеца
Кой го казва? Рaзгoнен, дъpт, милиардер, който даже данъци не плаща но пък си плаща на шeфpaнтии за да мълчат за мpъcнuшките му похождения!
54
13
 
6
 
! Отговори
50млрд рушки $ преди 3 месеца
ще бъдат денацифирани за унищожаването на монголоидните рушкиФашизоиди. Какво по добро от това?
53
7
 
7
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 месеца
Зелер е най великия финансов фараон за всички времена. Пред него Майкъл Капустин от Лайф чойс интернешънъл и Драголюб Гаич от Югоагент, които завлякоха милиони българи с пари, те са просто първолаци в сравнение със Зелер. Все пак те засмукваха само пари а Зелер засмуква милиарди кеш, но и животите на половин милион украинци дотук. Прокарал е закон в парламента, тяхната Рада с който обещават по 600 хиляди долара за семействата на всеки застрелян украинец и те му вярват и отиват да се бият за пари
52
2
 
5
 
! Отговори
Василев преди 3 месеца
Какво ли ще се случи у нас при победа наТръмп?Може да се ползва жокер " обади се на приятел".
51
1
 
1
 
! Отговори
Петър преди 3 месеца
Да дойдат ККК!
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво продава У.рколандия ли :)))
49
15
 
3
 
! Отговори
САЩ преди 3 месеца
Ако го допуснат за президент, заслужават да са руска колония!
48
5
 
10
 
! Отговори
прав е преди 3 месеца
100 % Тръмп,,,,,,,,,,,,.....................................да!!!!
47
10
 
7
 
! Отговори
Баронеса Урси преди 3 месеца
Зеленският е Нашият Бог, Нашият Господ, той ще Умре на Кръстта, за да Изкупи нашите Грехове и да Победи Силите на Злото от Изток!
46
9
 
4
 
! Отговори
Има и по умни преди 3 месеца
русофили от този клоун.
45
19
 
7
 
! Отговори
От Чикаго преди 3 месеца
Тромпета е кyх като градинска лейка, и не случайно ще загуби изборите - в нашия щат Илинойс със сигурност, а най-вероятно и в цяла Америка! На човека държавата му е във война, отрепете онова кремълско джудже, и няма да иска никакви пари след това
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
60 милиарда? боже!
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп и Зеленски са шоумени. И двамата искат да са търговци или биснесмени но и двамата си остават ***.
42
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не разбирате че няма значение кой е президент, защото той работи за задкулисието и Пентагонът, а те водят войни за да съществуват. Всичко е предизборна кампания и интервю за работа, но работата не позволява отклонение от основните цели.
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре, значи си тръгва с пари, обаче парите остават в щатите, и следователно още не са напечатани дори, и могат да си напечатат по всяко време и да вдигнат дълга с още един трилион, който последно беше 15 трилиона сега е станал 30. в крайна сметка ще си платят сами на себе си с парите които ще напечатат за да произведат и изпратят боеприпаси.
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Докато сащ съществуват мир никъде няма да има. Те са с най много затворници, поддържат като мода престъпни групировки като блъдс и крипс с по над 50 000 бандюги и наркомани вътре в щатите. На първо място в света по оръжия на калпак и се изпозастрелват сами на обществени места.