Тръмп: Зеленски е опитен търговец, винаги си тръгва с пари от САЩ

Той критикува разходите на Байдън за Украйна
17 юни 2024 23:00, Нели Христова
117
Тръмп: Зеленски е опитен търговец, винаги си тръгва с пари от САЩ
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп описва украинския президент Володимир Зеленски като "опитен търговец, който успешно е осигурил огромни пакети финансова помощ от САЩ", докато критикува разходите на президента Джо Байдън за Украйна и "Зеления нов курс" като разточителни и прекомерни.

Тръмп похвали уменията на Зеленски за водене на преговори, като определя Зеленски като "може би най-великия търговец от всички политици", защото при всяко свое посещение в страната той осигурява помощ от САЩ в размер на 60 млрд. долара.

Тръмп критикува разходите на Байдън за Украйна и "Зеления нов курс" и обвини действащия президент на САЩ, че "прахосва пари на невиждани досега равнища" и влага пари в "Зеления нов курс", който той нарече "измама".

Отношенията между САЩ и Украйна и външната помощ остават спорен въпрос. Спорът подчертава продължаващия дебат относно американската външна помощ за Украйна, като американците са разделени по въпроса дали помощта е достатъчна или прекомерна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
23
 
! Отговори
<><> преди 3 месеца
Аз съм сигурен че в Украйна от както Зеленски е собственик има складове за тонове транзитен кокаин който спокойно се преразпределя за европейския пазар разбира се под командването на домакина ....Никой няма да тръгне да се занимава във военна зона да дири кокаин пък било то тонове щом са под опеката на военните и краля ! Само се чудя колко ли хора ще станат милиардери от тази война ...Зеля е ясен ..край него много народ , а дали няма да има и от други "съюзнически" държави ....
78
42
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп е кримка и опитен лъжец! Със путинака са лика прилика като два стръка иглика! Затуй и са разбират.
77
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп изкусно поощрява мишока, който влиза все по-дълбоко в капана
76
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе Тръмпи, уж и ти си играл във филми, а не можеш да разбереш, че Зеленски е артист и разиграва роли.
75
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Boйнaтa e eвpeйckaтa жътвa." Xeнpи Фopg
74
4
 
31
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 месеца
Зелчо е само дилър,същественото е кой е шефа-Дж.Сорос!Да видим дали Тръмп ще успее да разтури схемата.
73
3
 
21
 
! Отговори
накрая преди 3 месеца
пак САЩ и Русия, двете суперсили ще решат съдбата на остатъчна Украйна................стана ясно, че Европа и ЕС са най-слабото звено в геополитиката..............от глупавите бюрократи в Брюксел нищо не зависи...................освен да подписват безсмислени декларации..............Урсулата фон дер *** и разни други скъпоплатени чиновници...................по 10 000 евро заплата за нищоправене и празни приказки!!!
72
13
 
2
 
! Отговори
ЧЕРЕН ПАПА ФРАНЦИЦК преди 3 месеца
БОТ ТЪПУТИН КАЗА, ЧЕ ПРЕДПОЧИТА ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА! А ГЛАС БОТОКСОВИЙ Е ГЛАС НАРОДЕН :D
71
2
 
14
 
! Отговори
+++ преди 3 месеца
До 81 Възхитително точен анализ на случващото се, браво!
70
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стига лъгали. САЩ са си купили Украйна и нямат нужда от украинци. Просто да си копаят ресурси. Зеленски е просто наркоман, който си разпродава къщата на баба си, за една дозич
69
6
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ! ТОВА ИСКАТ АМЕРИКАНЦИТЕ!
68
19
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
СЛЕД КАТО СЕ ОБЯВИ КОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА, ЕДНАТА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ УКРАЙНА ИЛИ ТЪПОТЕРОРУСКАТА ФЪШКИЬОДЕРАЦИЯ ЩЕ ПЛАЧЕ С КЪРВАВИ СЪЛЗИ!
67
6
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
Закривай окрайна!Вън наглата папла4!
66
3
 
25
 
! Отговори
СВО преди 3 месеца
СВО продължава и ще продължи до пълната дефашизация и денацификация на Украйна...............ако зеления тъ@@пак и компанията фашисти около него продължават да се инатят и да не приемат условията на Русия.............остатъчна украйна(нарочно я пиша с малка буква) ще губи още територии............заради шовинистите в Киев!!!! Остатъчна украйна ще стане като Сърбия, без излаз на море..........една миниатюрна държавица!!!
65
28
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
НАЙ-ДОБРОТО Е ТРЪМП ДА ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ PD M,EPROEKJ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА :D И ЩЕ ИМАМЕ ОЩЕ 500 000 ИЗБИТИ ТЪПУТИНИСТА В УКРАЙНА ЗА ДА ЗАКРЪГЛИМ ЧИСЛОТО НА НАД 1 МИЛИОН ИЗБИТИ ТЪПУТИНИСТА!! САМОЗВАНИЯ ТЪПУТИН ЩЕ Е ИЗГУБИЛ ВОЙНАТА И СЛЕДОВАТЕЛНО ИЛИ ЩЕ ГО ЛИКВИДИРАТ ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ ЗА ДА ОПИТАТ ДА ЗАПАЗЯТ РЕЖИМА И ТЪПОТЕРОРУСКАТА ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ ИЛИ ЩЕ ИЗБЯГА В БЕЛАРУС И ПАК С ВРЕМЕТО ЩЕ БЪДЕ УТРЕПАН! УКРАЙНА ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА СРЕЩУ ТЪПОРУСКАТА АКО ТРЪМП ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!
64
3
 
9
 
! Отговори
??? преди 3 месеца
Знаете ли, че някои от най-големите ултранационалисти, радикални националисти и неофашисти в Украйна уж са украинци, а религията им е гръцки католици!!!Оня *** цариградския вселенски патриарх Вартоломей дето се прави на папа пак играе мръсната си роля във войната в Украйна!!Не съм фен на Бойко Борисов, но ЕВАЛА правя на Бойко, че отказа да прияме тоя тъ@@пак и изкукал и луд дядка..............Вартоломей!!!
63
24
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
ТРЪМП Е АБСОЛЮТЕН ПОЗОР ЗА ФАЩ ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ! ТРЪМП Е АБСОЛЮТНИЯ КРАЙ НА ФАЩ , ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА НА ФАЩ ЩЕ УМРЕ АКО ТОЙ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ПЕЧЕЛЕЙКИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!
62
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този дойде ли на владт наш Шиши отива при него - Гуантанамо. До живот.
61
4
 
19
 
! Отговори
Браво преди 3 месеца
Идвай дончо и наритвай и нашите корумпета -да поемем гльтка вьздух и ние -обикновенните хора
60
2
 
3
 
! Отговори
До многоточковия иди преди 3 месеца
Ти си един уникален тъ@@@пак, *** си като гъбена чорба, нали знаеш???