През юни А1 радва феновете на гейминга с PlayStation 5 на промоционални цени

Спонсорирано съдържание | 10 юни 2024 10:57, Александър Попов
През юни А1 радва феновете на гейминга с PlayStation 5 на промоционални цени

·     През целия месец юни PlayStation 5 идва в комплект с подарък втори контролер от А1

·     Вземи устройството със 100 лева отстъпка при закупуване в брой с план за фиксирана услуга от А1

·     Офертата важи до изчерпване на количествата.

През целия юни любителите на гейминга ще могат да се екипират с нова конзола PlayStation 5 на още по-атрактивна цена, със 100 лева отстъпка в магазините на А1 и онлайн на A1.bg. Офертата важи за всеки, закупил устройството в брой с план за телевизия от телекома. Освен привлекателната цена, клиентите на А1 ще получат специален бонус – допълнителен контролер в цвят „камуфлаж“.

Какво трябва да знаете за PS5:

Най-новата ревизия на конзола PS5 е с по-тънък, елегантен и лек дизайн, като  същевременно запазва същата блестяща производителност, изчистен потребителски интерфейс и светкавична скорост на зареждане.

Гейминг феновете могат да се насладят на още по-спиращо дъха изживяване, благодарение на поддръжката на хаптична обратна връзка, адаптивните спусъци и 3D аудио технологията. Освен невероятната графика и всички нови функции на PS5, играчите ще могат да избират и от каталог с над 4000 поддържани PS4 игри.

PlayStation 5 идва с мощен процесор и изключително бърз SSD хард диск с вграден I/O, който позволява незабавното зареждане на инсталираните вече игри. А благодарение на персонализираното интегриране на системите на конзолата, създателите могат да извличат данните от SSD с бързина, която им позволява да проектират игри по нови и невъзможни до този момент начини. Световете, които се откриват пред любителите на гейминга, сега се радват на още по-голям реализъм с лъчевото проследяване и високата скорост на кадъра до 120fps за съвместими игри с поддържана честота от 120Hz на 4К дисплеи.

През целия месец PlayStation 5 може да бъде закупен за 1059,99 лева, спрямо стандартна цена от 1159,99 лева, с план за фиксирани услуги от А1. Конзолата се предлага и на лизинг за 24 месеца на цена от 51,50 лева на месец, вместо за 55,98 лева на месец.


Още по темата: А1PlayStation 5
Още от САЩ
Илон Мъск заплаши да напусне Tesla