Катастрофа между джип и кола задръсти АМ "Тракия"

Няма сериозно пострадали
25 авг 2024 15:53, Александър Попов
22
Катастрофа между джип и кола задръсти АМ "Тракия"
Снимка: БГНЕС, архив

Катастрофа с две коли причини сериозно задръстване на АМ "Тракия" край Пловдив. Ударили са се джип и лека кола, като и двете возила са се забили в мантинелата. Джипът е с поражения в предната част, а колата е със смачкана задна част.

Шофьори споделят, че задръстването вече е над 10 километра. Имало е водачи, които са се промушили през аварийната лента преди пристигането на полицията.

По първоначална информация няма сериозно пострадали при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Катастрофа
Още от Снимка на деня
Жега и утре, дъжд на места едва привечер
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Побесня народа -Аз карам хубав но джип с 150 км. отзад нещо ми присвятква -пускам го и гледам трошка за 500лева. ,ала избива някви комплекси "отстъпват му пътя" , вчера на Тракия поне 5 пъти такива ми присвяткаха - дрогирани,прости,чалгари и селяни
15
0
 
3
 
! Отговори
Сериозно? преди 2 седмици
Ударилият отзад ли е винаги виновен? А двама излизащи от бензиностанция - съответно с 60 и 80? Като този -бързия- с 80 веднага минава в лява лента - да не губи време, и ме засича докато съм със 140? Я пак помислете, че не сте малко брейн-депрайвед шофьорите.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези които карат бавно в лявата лента също са мега простиии, един такъв на околовръстното с децата в колата, седя сто часа в лявата лента цяла колона накрая реши да отбие точно когато се опитваха да го изпреварят от дясно, щеше да се получи много красив запис а видеорегистратора.
13
3
 
3
 
! Отговори
Honda преди 2 седмици
добре, че не живея в 4ал.гария!
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Днес видях един подобен елемент на околомръсното от което от няколко седмици махнаха и единствената камера, жули си с джипарата с над 150 с левия мигач включен дори на завоя на Икеа намали да не излети.
11
1
 
12
 
! Отговори
УДАР преди 2 седмици
Техни превъзходителства хората с мощни леки коли или с джипове са с предимство когато са отзад и карат със 160 . Нали така ! Те са велики ! ПРЕДНИЯ ТРЯБВА ДА СИ ОТСТЪПИ МЯСТОТО НА ЗАДНИЯ , КОЙТО НЕ ТЪРПИ КОЛИ ПРЕД СЕБЕ СИ . Ето това е техния правилник . След като кат не ги наказва ще бъде така .
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Принципно тази магистрала отдавна трябваше да се разшири с по още една лента. Примерно след 2009-та година.
9
8
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 2 седмици
По-скоро ти тръгваш да изпреварваш с 90, а онзи отзад е с 120, но на теб ти се вижда, че лети с 200.
8
0
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 2 седмици
Така е, но това е защото в дясната е пълна с тирове, принципно нашето не е магистрала, а писача на статията може да каже в каква посока е катастрофата
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези с мощните коли карат като подивели. Тръгваш да изпреварваш, но този започната да ти присветва там някъде отзад и ти трябва да удариш спирачки за да може този да прелети с 200. Това, че колите им могат да развият високи скорости не означава, че трябва да пренебрегват закона и определената скорост на магистралата. При нас е видно, че мощността на колата е обратно пропорционално на сивото вещество.
6
2
 
13
 
! Отговори
До 2 преди 2 седмици
Ударилият отзад винаги е виновен.Изпотрепаха цифра народ по тая магистрала само защото българина не може да кара.За тоя на триколка и в дясна лента
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Забили автопилот на 180 и после не може да спре!
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
По автомагистрала "Тракия" се шофира много неграмотно. Лявата лента е за бързо движещи се автомобили. Тя по принцип трябва да е свободна, но у нас се образуват по километър върволица в лявата лента. Водачите да си преценяват мощността на автомобила и да освобождават лявата лента. Това не се ли учи. Не може с муден двигател да правиш задръствания в лявата лента. Изпреварваш и си влизаш в дясната лента. Освен това трябва да има наказания за включитилите ляв мигач и да те притискат.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
не.к.ад.ърн.ици! не се научиха да карат!Кой им даде книжките е интересно!?
2
4
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 2 седмици
Не си виждал селянин с таратайка да набива спирачки без причина ли? Щот на тази магистрала никак не е рядко да го видиш.
1
3
 
18
 
! Отговори
Hh преди 2 седмици
Селянина с джипа удря колата отзад.Класика. На българина джип не трябва да ми се дава. Само триколка