Кошмар в кадър: Слънчака като строителна площадка

Всичко се случва в разгара на сезона
44
Кошмар в кадър: Слънчака като строителна площадка

Ваш сигнал със снимки показва, че в Слънчев бряг, в разгара на сезона, си текат строителни дейности.

"Преди дни министърът на туризма каза идвайте, водата е чиста, условията са добри. И го каза точно от Слънчев бряг. Но реалностите са други, това е централната улица на курорта от х-л Кубан към Несебър, ЦЕНТРАЛНАТА, не някоя странична, това е почти по цялата дължина. Всичко е в ремонти, няма тротоари, няма спирки, хората няма къде да се движат, няма го локалното платно, навсякъде тежки машини и боклук. Страшно много боклук, не може да се диша от пепел и това през юли месец, когато дори и по закон ремонтите са забранени в курортите. Местните хора казват, че е така от началото на сезона и няма изгледи да приключи преди края. Защо това не беше направено пролета? Докога тази община ще прави каквото си иска и няма да се съобразява със закона?", пише в сигнала недоволен от видяното курортист. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от Страната
Разкъртиха асфалта около 200-годишния чинар
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Eeee преди 1 ден
На стъпвам, да се оправят..:
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До до20 Ти сигурно не си загрял още, че в момента не управляват от "промяната". Нали не я искахте уж?
37
0
 
3
 
! Отговори
. преди 2 дни
Сефте!
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До АнонименЗа бедните ли е подстрижка 20 лв.? Дюнера пак толкоз? За пръв път чувам такова безумно нещо, че "Слънчака" бил евтин. Може да е бил преди 10-15 или 20 години.
35
2
 
7
 
! Отговори
Ицо преди 2 дни
Слънчев бряг беше до 89 -та.Сега от бетон не може да видиш бряг.Затова стана Слънчак
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Главанащина, нали курортът "Слънчев бряг" още е държавно дружество?
33
0
 
6
 
! Отговори
Коста преди 2 дни
Сега като го асфалтират на 40 градуса,догодина ще има ремонт на ремонта.На кой му пука за туристите?Важното е далавера да има
32
0
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 дни
Типична българска пpocтащина. Това вече на нищо не прилича. И ще чакаме туристи... Кой нормален турист ще дойде? Всеки ще избяга като попарен и ще иска да му се върнат парите. А и не само това - живеем в 21 век все пак. В социалните мрежи ще започне да ни се прави такава антиреклама със снимки, че направо свят ще ни се завие. Ако сме държава на място, съд и затвор и големи глоби, за тези, който си позволяват да извършват строителни дейности в разгара на сезона! Бюджетът ни ще загуби много пари!
31
0
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 2 дни
Може да наемат на работа от почиващите в курорта.До обяд работят усилено,след обяд почиват активно.Така ще избият парите за почивката.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
миналата седмица минах от там . колата ми е ниска и си е доста дискомфортно по тази разбита улица . ( все пак не всеки кара жип или камион .... има хора и с нормани автомобили ... )
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
тест
28
2
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 2 дни
Малкото останало от стария Слънчак е прекрасно.Новото създадено от нискочели алчни хора е пълен кич
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Казва се Слънчев бряг. Слънчака е грозно и просташкоо
26
1
 
1
 
! Отговори
до20 преди 2 дни
А кво общо има това с променливите, то и при тиквяната си беше така, кво да кажем, продължаваме тиквяната, хахахаха.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Това си му е изначално естественият вид
24
11
 
0
 
! Отговори
Директора преди 2 дни
Тия бедни душици да не пращат снимки и да лаят - ами да се радват, защото тези тротоари и пътища се строят за тях!!!! И като за позорните им бюджетни възможности, за да отидат на Слънчака - даже на тази гледка трябва банкет да вдигнат и да почерпят строителите по 2-3 бири! Кат не искаш ремонти и мизерия - другия път самолетчето и към Испания или Малдивите!!!
23
4
 
3
 
! Отговори
Летовник шизофреник преди 2 дни
Супер си е!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
до Миди , Миди със сметана в заведение е потресаващо. Аз имах колега който на обяд ядеше вафли Ная намазани с горчица. И не се правеше на интересен. Редовно си ядеше такива вафли с горчица.
21
1
 
10
 
! Отговори
Миди преди 3 дни
Корупцията е поголовна в цялата клоака! Подпорната стена вече е хотел, платено е на съдиите, разбира се! Строи се навсякъде в разгара на сезона. *** шефа иска ако може да влезе във водата и да таксува! Семейство украинци при въпрос от сервитьор какво ще желаят се отговаря, че искат миди при което той ги пита със или без сметана!
20
0
 
12
 
! Отговори
Айляк преди 3 дни
В Слънчака не съм ходил има-нема от 15 години. Бех влезнал в един хотел (нема да му казвам името), дето полилея в центр. фоайе го няма сигурно и в Монте Карло, кичозно отвсякъде, ударих му пет нощувки там...и оттогава - сбогом родно Черноморие. И тогава копаха много, гаче си в Авдеевка късна фаза. Замина хубавото ни море отдавна...