Бургазлия стреля на "Тракия" заради засичане на пътя

31-годишният мъж е задържан, направил е самопризнания
1 юли 2024 10:32, Елка Василева
67
Бургазлия стреля на "Тракия" заради засичане на пътя
Снимка: архив, БГНЕС

Задържан е 31-годишен бургазлия, стрелял от колата си по друг водач на автомагистрала "Тракия". Инцидентът е от вчера. Причина за изстрела е засичане по пътя, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

В автомобила "Шкода Фабия" в посока Бургас е пътувало семейство от Сливен с 12-годишно дете. Колата е изпреварена от лек автомобил "Дачия Логан" с бургаска регистрация, чийто водач рязко навлязъл пред автомобила им. И двете коли спрели встрани на пътя.

Шофьорът (34 г.) от Сливен се насочил към автомобила "Дачия", крещял и блъскал по стъклото заради опасната маневра. След като мъжът не му отворил вратата, сливенчанинът се върнал към автомобила си, а през това време водачът на дачията произвел изстрел с пистолет, след което тръгнал.

От колата е стреляно с газов пистолет. Задържаният е направил пълни самопризнания. Оръжието с пълнителя и осем боеприпаса, са предадени доброволно.

По случая е образувано бързо производство. (Кореспондент на БТА в Бургас Галя Тенева)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от Страната
Туристка е паднала от увеселително влакче в Слънчев бряг
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Проблема е, че полицията ни е тотално безполезна. Няма на кой да се обадиш ако някой те засича и застрашава животът на децата ти. Законите ни са също толкова безполезни. За доказване на такова нарушение трябва съдията и полицая да са го гледали лично.
40
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Затова в нормалните държави изпреварванията са забранени почти навсякъде. В САЩ навсякъде където пътя им завои е двойна осова линия. Изпреварването е абсолютно забранено. Затова хората са на правили магистрали навсякъде за да могат хората да си карат спокойно без да си пречат и да създават рискови ситуации. В България пътищата имат прекалено много завои. Не знам защо ги правят така но е ужасно. В САЩ се кара само направо и пътищата са широки. Не селски като нашите.
39
2
 
7
 
! Отговори
Факт преди 4 дни
В Бургас се мислят за батки, но са шматки!
38
5
 
7
 
! Отговори
Cpt. William Lynch преди 4 дни
Задължителна ефективна присъда поне няколко години! Стрелял е срещу дете в колата, реално можеше да има убито дете сега! Това е опит за убийство! Ако пак му се размине и на тоя, трябва митинг пред дома на съдията и бунт!
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Бургас е зверилник! Още доказателства? Не са нужни!
36
2
 
6
 
! Отговори
Честита Промяна! преди 4 дни
Пак ли е от ПП-ДБ?
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ceляндуpcku изпълнения в провинцията има денонощно. Друго си е пиян курсант от академията на рушветчиите,да кара бенве по Цариградско и да стреля сватбарската с бойно оръжие.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
И тия вождове на МПС-та имат право да гласуват.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Хмм вчера един квал с пз регистрация и пробита дачийка правеше някакво WRC в Младост. Изправарва, дава *** газ на пешеходни пътеки. Бях с децата и не исках да влизам във филм ама много ме ядоса тапия слянин. Само прибиванье за такива
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
От краварите ли гледа там се гърмят през ден.
31
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"След като мъжът не му отворил вратата, сливенчанинът се върнал към автомобила си, а през това време водачът на дачията произвел изстрел с пистолет, след което тръгнал." - И това ли е престъплението? Просто е издал предупредиелен изтрел. Демек - ако се върнеш, ще те стрелям, остави ме намира, психопат сливенски мърсен!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До 15 - Много CoD и Gears of War ...
29
2
 
4
 
! Отговори
Шпек Салам Народен преди 4 дни
Забелязвам,че напоследък тези с Дачиите,са новите безсмъртни.Голфаджиите остават на второ място.Бургаските маниери въобще няма да ги коментирам.А човекът е блъскал по стъклото на самолета,защото гамена е застрашил живота на детето му.Трябвало е да му поблъска гумената глава,а не тенекиите,че такива *** само от това разбират.Товс е магистрала ,не извънградско шосе,от какъв зор му сече пътя?!
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Трябвало е да го настигне и на свой ред да го засече опасно, за да види как е и извърши още по уличаваща агресия!" - Абе ... ней било лоо да му обясни някой рабути
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До 18 - Приказки от шипковия храст ...
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До до 21 - Млакни уе!
25
0
 
3
 
! Отговори
зазъбен бургъзлия преди 4 дни
Ми кък тъй ши *** засичат бактата ве маняяяк!
24
0
 
2
 
! Отговори
до 21 преди 4 дни
Как няма да бързат, след като насреща идва нещо като Краз! Второ, джигита или не разсъждава или разсъждава, че ти вече си след него и закачиш ли го - вината е твоя! Трето, не давай газ, а се поклони на изпреварвашия и направи всичко, за да се чувства той най комфортно! Толерантно и съпричастно, дай път на агресията!
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Комплексарска история.
22
1
 
9
 
! Отговори
Предлагам новост преди 4 дни
Бесилки по магистралите на всеки 5-10 км и който е по мъжки закача опонента си на бесилката! По примитивно племе няма на земята от 80%-те!