Млад мъж почина след падане с тротинетка

Лекарите две седмици се бориха за живота му
28 юни 2024 10:04, Александър Попов
47
Млад мъж почина след падане с тротинетка
Снимка: БГНЕС

29-годишен мъж е починал, след като е получил тежки наранявания при падане с е-тротинетка в Средец. Инцидентът е станал на 13 юни.

Мъжът изгубил контрол при преминаване през гумен ограничител на кръстовище.

Той е бил настанен за лечение в бургаската болница, но две седмици по-късно е починал. Състоянието му е било тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Време е тия с тротинетките да влязат в ЗЗД и да си носят отговорността,. Освен това да се тестват и за алкохол и наркотици, както всички други участници в движението, шото ще го отннасят и невиини хора, не само шофьори. Това нещо нито има спирачки като хората, нито мигачи, нито се чува от пешеходците! Едно такова полудяло, щеше да ме остави инвалид...
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Лошо. Тук искам да спомена, че вчера попаднах на материал за първи случай на глобен за ползване на електрокуфар. Да, електрокуфар. Оказва се, че в Азия имало и били много популярно транспортно средства, представляващо куфар с електрически двигател, върху който се сяда, и човекът се придвижва заедно с багажа си. В Китай нямало изискване за разрешително за управление, но Япония е било нужно. И хванали някаква китайка в Япония да кара "без книжка" и я глобили.
4
2
 
36
 
! Отговори
тц преди 4 дни
Внимавайте с тези тротинетки. Не е шега работа падането
3
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Всеки който е толкова акъл че да се вози с 50-60км/ч, а понякога и с повече на тия дъски, трябва да подписва декларация за донорство предварително. Лошото е, че такива понякога блъскат и пешеходци. Или да ги забраняват да се движат по ттротоарите или да спират да продават тротинетки, които вдигат повече от 20-км.ч. Ако искат да карат със 100 - да се пускат по улиците, ама после да не реват, когато колите ги газят
2
1
 
35
 
! Отговори
ПП тротинетки преди 4 дни
Гледайте и в София какво става с движението
1
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Мъжът изгубил контрол при преминаване през гумен ограничител на кръстовище." - Бог да го прости! Тротинетката не е като колело или мотор. Много лесно се губи баланс. А и осбено, като ги "нахакят", да вдигат по 40+ км в час, работата става опасна.