Англичанин почина мистериозно в пловдивска болница

Причината за инцидента е неясна, проверява се лечебното заведение
22 юни 2024 16:55, Инна Ангелова
87
Англичанин почина мистериозно в пловдивска болница
Снимка: БГНЕС

Англичанин издъхна в пловдиската болница “Св. Георги”, като причината за смъртта засега не е ясна. По непотвърдена информация мъжът бил постъпил за лечение. След като го изписали, обаче, той настоял лечението му да продължи. Това не се случило, пише “Марица”.

Малко по-късно постъпва в болницата отново, но издъхва. На видеозаписи от камери на болницата се вижда, че бил удрян от охранители.

След инцидента в болницата е започнала вътрешна проверка по случая.

"Със заповед на изпълнителния директор проф. д-р Карен Джамбазов е назначена комисия, която разследва случая и проверява медицинската документация. На органите на реда са предадени всички записи на видеокамерите относно инцидента. Изпратено е писмо до управителя на охранителната фирма за незабавно обяснение и мерки. Образувано е и досъдебно производство. След неговото приключване и излизане на резултатите от проверката, ще бъде дадена подробна информация за нейните резултати", съобщиха от болницата.

"Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Районната прокуратура в Пловдив. Изясняват се всички факти и обстоятелства, които имат връзка с настъпилата смърт на лицето", съобщиха от прокуратурата във връзка със случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от Страната
Крием се от жегата на климатици, ще издържи ли системата?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Мистериозно? След като 3 бодигарди горили го удариха? И къде е мистерията.
69
0
 
1
 
! Отговори
ДЕСТИНАЦИЯ КРАЙНА преди 3 дни
ЕТО ЗА КАКВО СЛУЖАТ БОЛНИЦИТЕ!!... АКО НЕ ТЕ ПРЕТРЕПИ ДОКТОРА,ЩЕ ТЕ ПРЕТРЕПИ ОХРАНИТЕЛЯ!!!...
68
0
 
5
 
! Отговори
Убийци! преди 4 дни
Един бияч не е бил достатъчен да убие болен човек, който търси помощ. Извикали са няколко. Страхливи убийци, които добиват смелост само когато са на тумба!
67
0
 
5
 
! Отговори
Галя преди 4 дни
И на мен ми се е случвало същото, само дето не са изпращали биячи да ме бият. Но и аз съм жена 50 кила, немощна и поради проблеми със сърцето, та не виждат в мое лице противник за бой.Проклети да са до девето коляно! Да търси болен човек помощ, те да му я откажат и да го убият с юмруци! Като в концлагер! И се развоня случаят, защото е чужд гражданин.
66
0
 
6
 
! Отговори
Мистериозно ли преди 4 дни
Инна Ангелова....ти проста ли си.Човека е бил пребит от охранителите
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Цитат: /Малко по-късно постъпва в болницата отново, но издъхва. На видеозаписи от камери на болницата се вижда, че бил удрян от охранители./, Е как така болен човек, отиващ за помощ, е гонен и бит от ухранителите, кои са те, за да решават кой да се лекува и кой не, или някой е енаредил да бъде бит и прогонен човекът. Това може с всеки да се случи. Няма пари, няма лечение, всичко е електронно, е така е. Москов - 2.
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Прочетох другаде,че бил дал фира от инфаркт.Само че дори и уплах може да предизвика сърдечен арест.Ако е на миокарда ама да ги съдят.
63
0
 
11
 
! Отговори
Пловдив преди 5 дни
Умрял човека искал бърза помощ на място от болницата а те извикали сота , тези охранители как са разбрали че починалият бил покрит с човешки фекалии и орина . На вкус ли тестват как става това , убиват човек пред болницата защото бил покрит с човешки фекалии .
62
0
 
15
 
! Отговори
Фитока преди 5 дни
Нищо мистериозно няма да почине човек след бой от български охранители.Ако починалият бе българин щеше да е мистериозно починал,но за лош късмет на мутрите е англичанин и ще има съд.
61
0
 
12
 
! Отговори
Докторе Защо? преди 5 дни
В България дори издрав да си,влезеш ли в болница,излизаш с краката напред.Тоя бунак го отрепаха защото не е българин и не знаеше че в болниците не лекуват а убиват.Голяма грашка е направил .А комисията която разледва,ще сложи делото в папката на ,,Нутариуса".До сега осъден съдия,прокурор,доктор и политик не съм чул да е лежал в панделата при мургашите.
60
0
 
15
 
! Отговори
Анна преди 5 дни
Oхранителите го убиха , ясно се вижда назаписа какви животни са Пловдивчани.Човека излиза жив и охранителите го убиха и умря.Очевидно е
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
В блиц имаше статия, че чужденците - туристи идвали с куп лекарства, тук не могат да се лекуват, /защото здравеопазването е много скъпо и те нямат ЕГН, за да се лекуват, много писане и всичко е електронно и рецепти и прегледи и лекуване/. А с българите как е. Да живее промяната - електронно здравеопазване.:))
58
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
такова безобразие в Англия няма как да стане!Kакви са тези охранители-орангутани??
57
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Англичанинът не знам дали се е държал арогантно, на охранителите се оляха. Не е нормално да се блъска така човек, че да го проснеш на земята. И няма никакво значение англичанин ли е или някакъв друг. Утре някой от майтапчиите по-долу може да се окаже в същата ситуация.
56
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Дърт ли е млад ли е английския колонизатор :)))
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Английският език е официален в ЕС заради Ирландия и Малта, които са страни-членки и го ползват като официален език.
54
1
 
10
 
! Отговори
Пловдив преди 5 дни
НЕ спекулирайте, че е бил дрогиран. НЯМА ТЕСТ. НАЙ- ВЕРОЯТНО - ТОПЛИНЕН УДАР. ОСОБЕНО АКО Е БИЛ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ПРЕДИ ТОВА. ЩЕ МРЕМ ЯКО ЮЛИ И АВГУСТ - НАД 45 ГРАДУСА ЩЕ Е.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
С електронизацията на здравеопазването всичко ще е така, като при Москов пръстовия отпечатък, хората на регистратурата припадаха и ...., в Бг винаги най трудното и то за здраве, което в цял свят го няма.
52
15
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 дни
Буйстващ дрогиран ***, света е по-добро място без него
51
0
 
19
 
! Отговори
Янко преди 5 дни
В пловдиската болница Св. Георгие една ко-4на и не един двама мистеризно умрели има там Каймакът на безаберниците е събран там и начесто в/у нас българите се учат студенти от Гана,Нигерия и Тимкукту . Явно са много дълбоки схемите вътре ,защото труповете там валят.