Нови 298 с коронавирус за 24 часа, четирима починаха

Близо 1/3 от новите случаи са в София
Обновена: 18 юли 2020 07:00 | 18 юли 2020 06:50, Александър Попов
286
Нови 298 с коронавирус за 24 часа, четирима починаха
Снимка: Pixabay

298 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа при направени 4884 PCR теста, сочат данните на Единния информационен портал.
 
Общо случаите достигнаха 8442, от които 4112 активни.

Още по темата
Излекуваните лица за последното денонощие са 106, а общата бройка е 4033.

В болници са настанени 606 пациенти с доказана коронавирусна инфекция, 33 от тях са настанени в интензивни отделения.
 
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград – 12; Бургас – 1; Варна – 35; Велико Търново – 15; Враца – 6; Добрич – 14; Кърджали – 2; Кюстендил – 12; Ловеч – 1; Пазарджик – 6; Перник – 4; Плевен – 4; Пловдив – 38; Разград – 2; Русе – 9; Силистра – 2; Сливен – 8; Смолян – 6; София област – 13; София (град) – 92; Стара Загора – 8; Търговище – 2; Хасково – 4; Шумен – 2.
 
Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 297. През последните 24 часа са починали 4 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 60КРАДЕВ,ТИ ЛИ СИ БЕ МИШКО СТРАХЛИВА?НЕ ЛЪЖИ,НЕ Е КРАСИВО ДА СЕ ЛЪЖЕ
65
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАКО СЪМ НА МЯСТОТО НА БОЙКО, НИКАКВА ОСТАВКА И С ТАНКОВЕ ЩЕ МАЧКАМ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ.
64
4
 
5
 
! Отговори
Допитване преди 3 години
Това допитване го има вече долу, тия сондажи ги прави след 10ч.троловете още нанкат по това време
63
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако броят на тестовете беше същият и през пролетта, досега бройката на заразените колко ли хиляди щяха да са. Тези въобще вярват ли си на това, което говорят и творят? Мангърков преди месеци каза истината, но го ухулиха.
62
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истински опасния вирус се казва ГЕРБ и ДПС, всичко друго е пародия...
61
19
 
2
 
! Отговори
ДОПИТВАНЕ преди 3 години
Съгласни ли сте веднага мерки притив КОВИД 19, а именно: 1. Веднага затваряне на всичко, както беше март и април. 2. Заради слабата икономика и бъдеща безработица незабавно вдигане на всички данъци и такси. НЕ + ДА -
60
5
 
6
 
! Отговори
До 64 преди 3 години
Сега те почват - виж какво става по света (т. Е. Отворени заведение, увеличение на въздушния транспорт, отворени кина и паркове), родителите ти да умрат - тоест да изкарат грип, откажи се от лечение - лечение на какво? Вие като пушите отказвате ли лечение? *** доброволец - бил съм доброволец в онкология - за справка 47000 умират от рак в Бг.... Няма смисъл просто...
59
11
 
3
 
! Отговори
тодор тодоров преди 3 години
вчера съвсем официално за мен бе потвърдено убеждението ми колко бедни и глупави хора се разболяват от грипа...глад срам няма ама по този начин си е канибализъм.350 ЛЕВА 14 ДНИ БОЛНИЧНИ В ДОМАШНА КАРАНТИНА И СИ СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.АЗ НЯМАМ ТОК ОТ 1 МЕСЕЦ....ЩЕ СТОЯ ОЩЕ 5 АКО ТРЯБВА АМА КАКЪВ ЛЕКАР ТРЯБВА ДА СИ ЧЕ ДА ТИ Е ТОЛКОВА ИЗВРАТЕНА АЛЧНОСТА.КАК УТРЕ АКО СЕ РАЗБЕРЕ...А ТО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ЗА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЛЕКАРИТЕ...КАК ЩЕ ОСМИСЛЯТ ВРЕМЕТО ОТ ЖИВОТА СИ ...
58
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КРАДЕВ И *** УМИШЛЕНО СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАРАЗЯТ ПОВЕЧЕ ХОРА.НЕ ВИ ЛИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ОСНОВНО СА НЕУКИ ХОРА,ДРОГИРАНИ И АЛКОХОЛИЦИ.ЛОШОТО Е,ЧЕ ТЕЗИ *** ПОСЛЕ СЕЯТ ЗАРАЗА НАРЕД
57
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Имам познати в Германия и на други места. Работят, да, но не така, както е било. Имат загуби и се наливат нечувани пари, стотици милиарди за което. Но вие не вярвате, ваша работа, но поне малко се стремете донякъде да спазвате някакви правила. Всяка световна епидемия досега не е продължавала повече от две години, и с тази вероятно ще е така.
56
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус някакъв може и да има, ама пандемията си е чисто промиване на мозъци. И колкото по-малко мозък имаш, толкова по-лесно става. Добре е, че започнаха хората да се осъзнават, че са манипулирани. Бавно става, но става. Никога няма да си признаят че ни мамят, защото кога друг път ще бъркат толкова здраво в кацата с меда? Слепи ли сте? Пътека 1200 лв., тестове 100 лв., маска 2 лв., лекарствата скочиха двойно.. и това е една много малка част от масовото освинване!
55
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Процента на заразените от изминалия ден е едва 6,1.
54
14
 
9
 
! Отговори
До 59 преди 3 години
И какво като си заразя роднините, ще изкараме безсимптомен грип. А не разбирам какво кълнеш, скрий се в някоя дупка и си чакай ваксината през 2035та. А за отказа от лечение - не е в интерес на болниците да се отказвате - клинична пътека, бонуси, тестове, екстри... Недейте така. А след като ме караш да подписвам - спирам си здравните, че да може на теб да ти е платено ковидчето хахахааха
53
9
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Преди да обиждате с мишкари, осведомете се какво става по света. Според вас за удоволствие ли се прави всичко? Затворени летища, хотели, стадиони, туризъм, загуби къде ли не? Било за пари!? Че начини за изкарване на пари има много......Май е прав един от коментарите по-долу, че ще проумеете само ако настъпи истински хаос, но вие ще отстъпите ли място на някой, който е вярвал и спазвал правилата? Едва ли.
52
17
 
12
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
В Германия всичко работи, във Франция на някои места искат маски, баровете в Гърция са пълни. Само в Бг и съседна Сърбия имаше генерали и КППта, стига си ревал за бай ***, защото облъчение и дезинформиран бай *** си ти.
51
11
 
4
 
! Отговори
до мяу преди 3 години
на теб в главата има само бръмбари. Айде успешно заразяване на семейството.И си избери друго животно. Котките имат повече акъл от теб. Тъпир е подходящо.
50
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 57Българите сме умни макари и бедни
49
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОВА Е,ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В СВЕТА БОЛШИНСТВОТО ОТ ХОРАТА В КОЯТО НЕ ВЯРВАТ,ЧЕ ИМА ВИРУС.*** СЕ МИСЛИ ЗА БЕЗСМЪРТЕН,А ПОСЛЕ ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ Е ВИНОВЕН И НЯКОЙ ДРУГ Е ДЛЪЖЕН ДА ГО ЛЕКУВА БЕЗПЛАТНО.*** "ПРОТЕСТИРА " ПРОТИВ МАФИЯТА ЗАЕДНО С МАФИОТИТЕ,ЩОТО ТОЙ Е НАЙ-ХИТРИЯТ-ХЕМ ПАРИ ВЗЕМА ЗА ДА ПРОТЕСТИРА,ХЕМ ПРОТЕСТИРА ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА.ТАКА ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ,ЗАРАДИ ПРОСТОТИЯТА НА НАРОДА СМЕ НА ТОВА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА
48
13
 
6
 
! Отговори
Мария преди 3 години
Тези дни ще стане ясно колко пари ще ни се дадат и изведнъж всичко ще спре. Кратко и ясно всичко е за пари, как не стана ясно на някои хорица.
47
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Аз познавам такива, дето отричат почти всичко, направено от обществата. Ни за пенсии внасят, ни изобщо за каквото и да е. Като остаряха, хукнаха по инстанции да търсят пари. На простия ми въпрос защо, нали нищо не искаха от държавата, вдигаха рамене - ама не е хуманно, длъжни са да се грижат за всички!?