Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
7
 
! Отговори
Сата Н преди 3 години
Изобщо не са много, даже са малко.Просто през уикенда лудите не тичат да си правят тестове само като се закашлят, а и докторите ги помързява. Почиват си - и те са хора.Какво ли ще е като срутят банкянския *** и стане ясно колко много са лъгали за тоя вирус, чак и доктор Стамов си измислиха. За което пиарката на Пирогов заминава директно в Сливенския доживот... Сунгарска мисля, че се казваше, Катя...
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маски срещу Каски!
36
7
 
12
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Коронавирусът за едни е болест, а за други е безценно лекарство!Какво по хубаво за един супер богаташ и олигарх селяните прости, да се откажат доброволно от своите права и свободи, да чака на подаяние и да стане по зависим и контролиран, и каквото му даде работодателя накрая да е благодарен!!!Така че , не всички страдат по време на коронавируса, и не за всички е тежък живота!Бати Бойко ще ви изплющи, селяни прости!БТВ и НОВА получаваха ли милиарди от националната лотария!!!Агент Дрейзи!ЦРУ
35
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските пазят евентуално, ако след всяко ползване я хвърлиш. А не да си я тикнеш в джоба. Няма да сложа маска, но ще спазвам дистанция!!!!Защото с тези маски ще си докарам други болести. Искам да дишам спокойно и имам пълно право на това!
34
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако трябва да обобщя ... от протестите има две позитивни последици:1. вече не гледаме маскираните физиономии на "щаба", защото ... са се скрили някъде2. Резидента Радев е политически труп
33
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Холандия прави над 30 000 теста на ден Вчера имаше 81 новозаразениНие с 2-3 хиляди тествани имаме 200-300Какво ли ще излезе ако се тестват също 30000Ще се плучи нещо от рода на 2-3 хиляди болни ако следваме логиката
32
12
 
12
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Ако стане хаос и здравната система не може да поеме болните, лична отговорност носи Президента, който подклаждаше масовите протести и събирането на много хора на едно място по време на световна пандемия!!!Агент Грегури Пачет!ЦРУ!!!
31
7
 
11
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
И в Перу, Мексико и ЮАР хората са сигурни , че няма вирус.. А във Великобритания направо изхвърлиха тази "неудобна" дума Ковид 19. Народе, освести се, докато не е станало късно!
30
7
 
11
 
! Отговори
:) преди 3 години
Е кое е много, вчера бяха 330 днес 200, айде малко да погледнем по оптимистично на нещата!
29
5
 
5
 
! Отговори
Мощен спад преди 3 години
В Бълагрия се тестват целево контактните лица и броя на тестовете няма значение нали така? Мерки се въвеждат и махат на абсолютни бройки, нало така?Не може като тестовете са 5 хиляди да няма значение бройката, но като са 2 - да има.Така че, мощен спад.
28
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко като падне ще изчезне вируса и болните ще станата по 20-30 на ден
27
3
 
9
 
! Отговори
Китаец преди 3 години
Елате , хора, прегърнете ме!То такъв вирус няма!Кой ще ме целуне?
26
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми правете по-малко тестове и ще имате по-малко заразени :))))
25
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те в Италия и Испания не вярваха докато не почнаха да пукат като мухи.
24
10
 
10
 
! Отговори
Затваряй!! преди 3 години
Всички в къщи със скафандри скрити до Нова година!!!
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Познавах двама...Що?
22
9
 
30
 
! Отговори
Очакваме преди 3 години
Сега очаквам след седмица когато протестите вече са неудържими да започнат да откриват по 500-800 положителни на ден, лекаря по гъбички Бай Шиле и националния предател Ангел Кунчев да започнат да обясняват, че това било заради събирането на хора по протестите. После ще се намерят няколко ***, които може и да не са били на протестите но ще обясняват: "хора, не ходете там, аз бях и сега страдам, имам болки в гърлото, мускулите, едва дишам, моля се на Господ да не умра и т.н.
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е вируса да поваля държавни хрантутници, милиционери, герберасти и интегриращи се плащачи. Едва тогава България ще стане прекрасно място за живеене.
20
6
 
5
 
! Отговори
До 12 "Ужасена& преди 3 години
Ало, не копирай Ужасена! Ужасена не пише по този начин! Поне си направи собствена идентичност! Чакаме Ужасена да се появи!
19
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да наистина, ... фокуса се измести другаде.как така за 2 дена процента на заразените спадна с 50% при продължаващи масови мероприятия ... мистерия? алчни доктори? уплашени политици? ... може би извънземните са се намесилидобре поне, че вече не гледаме маскираните физиономии на "щаба"